Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yazılarınızı okudum ve eşlerinizin hiçbir haklı tarafını çıkaramadım nasıl yani diyelim Allah korusun bir kaza geçirdik yüzümüz yandı yanımızda olmıycakjlarmı buda bir hastalık kimi insan başarıp veriyor kimi insan kilolu kalıyor bende bu kilomdan çok daha kilolu olduğum dönemler oldu eşim beni hiç terslemedi incitmedi buda insanın inceliğinden kaynaklanıyor tabiki...Evet bende zayıflamak istiyorum ama kendim için sağlığımla ilgili probler olmasın diye biri beni beğensin ooooo desin diye değil
Baharcım evlilikten çocuk sahibi olmaktan hiç vazgeçme sadece evleneceğin erkeği iyi seç ruhuna bak o zaman çokk mutlu olursun.
Tabi hanımlar bunlar benim düşüncelerim

hoş geldin..hayırlı başlangıçlar olsun..burada terapi görüp kilo almana neden olsn duygusal zaaflarından arınacaksın.en azından bende öyle olmaya başladı.burada sıkıntılarımı paylaştığımdan beri daha za buzdolabının kağağı açılmaya başladı..

Ablacım işin çok zor zaten sevmessen imkansız bakamazsın Allah böyle hasta bakan herkese güç kuvvet versin bu arada seninde bir insan olduğunu duyguların olduğunu unutma arada kendinede zaman ayır ne kadar zor olsada seni çok öpüyorum

Hoşgeldin sefalar getirdin beyzuş abla

Canım hoşgeldin aramıza biz burda hem kilolarımızı veriyoruz hemde güzel dostluklar kurup dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz bu arada tebrik ederim bir ayda 6 kg süper bu arada yaşın kaç

Ahhh ağzınızdan bal damlıyor :) Benim sorunumu çözdüm aslında artık dolabı daha sık açıyorum. Ben düzensiz beslendiğim için veremiyomuşum meğer :) 1 ayı geçkin süredir günde 6 öğün yiyorum artık belki eskisinden daha fazla yiyorum ama metabolizmamı hızlandırdım. Çok hoşuma gitti ama bu iş moralim yerinde aç değilim istediğimi yiyorum Kendimi eskiye göre daha enerjik hissediyorumda hareketlerimde fazlalaştı sporda yapıyorum. Artık gitsin kilolar

Canım hoşgeldin aramıza biz burda hem kilolarımızı veriyoruz hemde güzel dostluklar kurup dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz bu arada tebrik ederim bir ayda 6 kg süper bu arada yaşın kaç

Ben 22 yasımdayım Tesekkür ederim inşallah sayenizde bunu devam ettirmek istiyorum :)

Evet canım zaten öyle yapmamız lazım bizlerde insanız kiloluyuz diye tuhaf yaratıklarmışız gibi davranılmasına izin vermememiz lazım hepimiz bu tuhaf insanlar karşısında susarsak halimiz harap ben mesala yolda kadının biri bana doğru tuhaf bir şeymişim gibi bakıyo (aslında harbiden o tuhaf zayıf ama çok çirkin)herneyse ben ona yaklaşıp hayırdır birinemi benzettin yoksa ilginç birşeymi gördün diye soruyorum tabiii karşı tarafff bişey oluyo neyseee... ben utandırcak eziyecek güyya kızlar size çok sevdiğim bir sözü yazayım
İnsanların sizi ezmesine izin vermeyin ehliyet alın siz ezin ::))))))))))))))

Ben 22 yasımdayım Tesekkür ederim inşallah sayenizde bunu devam ettirmek istiyorum :)

Çok gençsin canım güzel bir diet listesiyle 6 ayda istediğin kiloya inersin ama sakın azmini kaybetme.Yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor ben 34 yaşındayım eskisi gibi hızlı veremiyorum.

Canım eşininde doğum günü kutlu olsun.Boşver hergün mehtaba dalmıyorsun ya afiyet olsun

Çok gençsin canım güzel bir diet listesiyle 6 ayda istediğin kiloya inersin ama sakın azmini kaybetme.Yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor ben 34 yaşındayım eskisi gibi hızlı veremiyorum.

Bi yerden sonrada bendede tak etti işte. Ama bu ilk denememde değildi 16 yasımdaykende yine kiloluydum 15 kilo vermiştim o zamanda fazlasıyla geri aldım.. Boyumda 1.72 ordanda yırtıyorum biraz ben ama cokkkk kilo vermem lazım daha

hoş geldin canım çok güzel bir başlangıç yapmışsın 5 kilo vererek inşallah hep beraber verecegiz kilocukları

bu günü de 1700 kaloriyle kapattım ilerde daha azaltırım inş

Hoşgelmişsin canım maşallah ilk ay 5 kilo gitmiş çok sevindim senin adına. Adını,yaşını ve hangi şehirde yaşadığınıda paylaşırmısın bizimle :26: Gel gel kan kaybediyoruz bize yeni heyecanlar yaşatacak takım arkadaşlarına ihtiyacımız var :79:İnşallah herşley hepimiz için çok güzel olur birde bekarmısın

boy var dedimse okadar selvi deilim ama verddimmi orantılı veriyorum kemiklerim iri zaten narin yapılı deilim boyum 167 ööylbasen falan yok bende

hoşgeldin inşallah veririz beraber
Hosbuldummm İnşallah veririz hepimizde Baslangıcı güzel yaptım evet devamında desteklerinize ihtiyacım var :))

tam destekkk arkandayızzz hep beraber vericez

Hoşgeldin sefalar getirdin beyzuş abla

Hoşbuldum BANUCUĞUM......

:) Hosbuldum tesekkür ediyorum. Adım hayal yaşım 22 ve kayserideyim. Evet bekarım Eksik kanları tamamlamaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…