Hmmm demekki evlenince bitmiyor olay kilo vericezde doğum yapınca bidaha alacazdaaa beğenip evlendiği kadın kendi çocuğunu doğurup tombik kaldı adamdan o kadar laf işitecez öyle miyok artık gelemem ben öyle şeye beğenmiyorsa çıkar gider Evli olanlar eminim şunu diyorlardır bekara koca boşamak kolay en iyisi çocuk yapmamak sanırım yok o da olmaz ama kilo versek bidaha hiç almasak olmazmı ya benim vucudum kilo almaya meyilli zaten öffff hayatımızı herşeyden 1 kaşık yiyerek devam ettireceğiz galiba
Durumuna üzüldüm çünkü her ne kadar kocanda olsa sana o şekilde davranması beni üzdüneyse zayıflayıp bu kötü günleri atlatırsın umarım
Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Ben çok kötü bir dönem geçirdim. Tüm kaybettiğim seylerden kilomdan dolayıydı. Ona bağladım ben. 106 oluvermişim hiç haberim yokken. Derken sizleri okudum uzun süre 1 ay önce kafamda bişeyler olusturdum uygulama kararı aldım :) Suan 101 kilo oldum 1 ay olmasına rağmen. Bunun için cok tesekkür ediyorum sizlere. Artık burdayım ve bende paylasacağım kilo verme sürecimi
geçmişe dönmede zorluk yaşadığımdan gözden kaçırmışım.bizimkisi başlangıç aşamasında.demans teşhisi konulmuştu.ama ilaçların bayağı etkisi oldu.birde iriyarı bir adam.karşı koyarken zorlanıyorum.benim için zor olan daha evvel karşısında konuşamayan silik bir kişiliktim.ödüm patlardı.şimdi tam tersi oldu.evde bağıran çağıran onu dizginleyen benim.sonrada neden bağırdım?kalbini kırdım diye ağlayıp gidip elini öpüp özür diliyorum.yani bende de anormallikler başladı.dün doktara her şeyi anlattım..doktor yardıma ihtiyacım olduğunu söyleyip ilaç yazdı.
tek başımayım.bazen günlerce konuşacak kimsem yok.yardımcı tut diyorlar.oda imkanla olacak birşey.bana bile zor gelirken büyük birinin altını temizlemek..elin adamı ne yapar.
geçen gün yüzünü yıkarken birden boğazıma sarıldı.ancak elimle bir yerini çimdikleyince bıraktı.bunları yaşamak gerçekten zor.iki kez dişarı çıktı.komşularla aradık.zeytinlik bir alanda yere düşmüş olarak bulduk..o yüzden gece nöbet bekliyorum.gece sabaha kadar tv.seyrediyor.sabah 6 gibi uyumaya çalışıyorum.ama sevmeden bakılmıyor.eski öfkem geçti.sanki kocam değil çocuğum gibi oldu..karmik bir süreçte debeleniyorum.karmalarımız çakıştı sanki..ya da herşeyin tersine döndüğü bir an aslında..senin anneannene sevgiler sunuyorum.nasıl da çocuk gibi oluyorlar değilmi?bu da onun olmasa da sanki benim sevgimin sınavı gibi..boşuna demiyorlar..hastalıkta ve sağlıkta...
İyi akşamlar hanımlar.
Evime döndüm.....Artık diyet yapamamak gibi bir bahanem kalmadı;kendimi aldatmayı bırakıp diyetime sıkıca sarılıyorum......:13:
Yeni gelen arkadaşlarımız var.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Umarım arzu ettiğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz....Hep birlikte inşallah....
Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Ben çok kötü bir dönem geçirdim. Tüm kaybettiğim seylerden kilomdan dolayıydı. Ona bağladım ben. 106 oluvermişim hiç haberim yokken. Derken sizleri okudum uzun süre 1 ay önce kafamda bişeyler olusturdum uygulama kararı aldım :) Suan 101 kilo oldum 1 ay olmasına rağmen. Bunun için cok tesekkür ediyorum sizlere. Artık burdayım ve bende paylasacağım kilo verme sürecimi
hoş geldin..hayırlı başlangıçlar olsun..burada terapi görüp kilo almana neden olsn duygusal zaaflarından arınacaksın.en azından bende öyle olmaya başladı.burada sıkıntılarımı paylaştığımdan beri daha za buzdolabının kağağı açılmaya başladı..
Canım hoşgeldin aramıza biz burda hem kilolarımızı veriyoruz hemde güzel dostluklar kurup dertlerimizi ve mutluluklarımızı paylaşıyoruz bu arada tebrik ederim bir ayda 6 kg süper bu arada yaşın kaç
benim için yorum yazan herkese tesekkür ederim. artık diyet olarakdeğilde hayat biçimi haline getirmeye calışıyorum doğru beslenmeyi ki bundan sonra zayıflık şişmanlık derdim olmasın. umarım kilo verirken hem güzelliğimizi hem özgüven ve öz saygımızı kazanıp bizi hırpalamaya calışanları duruşumuzla susturacağız.
Ben 22 yasımdayımTesekkür ederim inşallah sayenizde bunu devam ettirmek istiyorum :)
bu gün kaçırdım galiba ama yinede 500 cal eksik almışımdır....... KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
kıymalı sebzeler 1 por. 180 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - vişneli 0.5 dilim 212 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kıymalı pide 1 por. 498 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - çikolatalı 1 dilim 400 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ızgara tavuk 1 por. 132 cal.
bulgur köftesi - yoğurtlu 1 por. 344 cal.
toplam 2200 cal....
eşimin doğumgünüydü 2 kere pasta kestik akrabalarla pikniğede gidince.... bakırköy sahildeydik havada süperdi semaver çayıyla yakamozlar arasında mehtaba daldık.............:97::97::97:
Çok gençsin canım güzel bir diet listesiyle 6 ayda istediğin kiloya inersin ama sakın azmini kaybetme.Yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor ben 34 yaşındayım eskisi gibi hızlı veremiyorum.
hoş geldin canım çok güzel bir başlangıç yapmışsın 5 kilo vererek inşallah hep beraber verecegiz kilocukları
boy var dedimse okadar selvi deilim ama verddimmi orantılı veriyorum kemiklerim iri zaten narin yapılı deilim boyum 167 ööylbasen falan yok bendeNursenacım senin boyun kaç ? 80 de güzel olduğunu yazmışsında =) bende 80 olsam iyi olurmuyum diye düşünüyorum. Önceden 80-85 olsam bana yeter diyordum Ama geçen günki telefon görüşmemin ardından 70-75 olmaya karar verdim. Önce bir 100 olayımdagerisi kolay :76:
hoşgeldin inşallah veririz beraberMerhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Hosbuldummmİnşallah veririz hepimizde Baslangıcı güzel yaptım evet devamında desteklerinize ihtiyacım var :))
teb rik ederim canım....... yola devam.........
hoşgeldin beyzus ablam ne getirdin bizee.............
teb rik ederim canım....... yola devam.........
ben ce bütün erkekler aynı görsellik her zaman önemli onlar için kadınların aynı derecede önem verdiklerine inanmıyorum ayrıca............
ya görüyoruz işte zeynep ablam ,sen kadınların fedakarlığına özverisine en güzel örneksin sana en kötü anları yaşatan insana sağlığını kaybetmek pahasına sahip çıkıyorsun allah senin emeklerini boşa çıkarmıcaktır.... aynı durumda kadın olsaydı erkek nereye kadar yanında olurdu ki..........
çok güzel canım devam et gerçi
ben bu gün kaçırdım ama telafi edicem...........
aferin hakedenin hakettiğini vericeksin erkek milletine kesinlikle hoşgörü ters tepki yapıyor............bence öyle bende çok eksik gidermeye çalıştım bunca yıl ama kıymet bilinmiyor şimdi akıllandım varsa var yoksa bul lazım diyorum o kadar daha iyi oluyor......
hoşgeldin beyzus ablam ne getirdin bizee.............
Hoşgeldin sefalar getirdin beyzuş abla
Hoşgelmişsin canım maşallah ilk ay 5 kilo gitmiş çok sevindim senin adına. Adını,yaşını ve hangi şehirde yaşadığınıda paylaşırmısın bizimle :26: Gel gel kan kaybediyoruz bize yeni heyecanlar yaşatacak takım arkadaşlarına ihtiyacımız var :79:İnşallah herşley hepimiz için çok güzel olurbirde bekarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?