Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin kankacığım.ohh çok şükür topik eski havasına kavuşuyor..topiğimin gülü geldi..

Ne yediğimi yazsam mı diye düşünüyorumda :97: bugün çok mantıksızdı bakmadımda zaten kalorilerine
Kahvaltı
2 dilim uno light
Öğle
1 paket çikolatalı bisküvi
1 paket rulokat
Ara
2 dilim uno light
2 çatal salata
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim beyaz ekmek

Saçma bir menü

Bende aklıma geldikçe hayatımdaki değişiklikleri yazmak istiyorum izninizle :) Belki birilerine faydası olur.
- Ben cok kahve içen biriyim. Bol kremalı(süt tozlu). Meğer ne cok kalori varmıs onda Önce onu değiştirdim. Süt tozu yerine bi miktar gercek süt koyuyorum artık kahveme
- Uyku! Ben yaklasık 7 senedir yarasa gibi yasayan biriydim gündüz uyur gece oturur. Dengem tamamen şaşmştı yani. Onu düzelttim sabah erken kalkıyorum gece en gec 1.30da yataktayım. Meğer gündüz metabolizma cok çalısıyomus
- Beyaz ekmeği tamamen cıkardım hayatımdan artık varım yoğum kepekli ekmek
- Ve ben ekşi gıdalara cok yöneldim. Çorbalarımı bol limonlu içiyorum. Yeşil çayımı.. Neye limon katılacaksa bol miktarda ekliyorum. Ve yatmadan önce bi tane ekşi yeşil elma yiyorum. O saatlerde cok acıkıyorum cünkü.
- Çikolata ve tatlı düşkünü olan ben. Nerdeyse hiç yemiyorum o ikiliyi. Zorlanmadımda :)
- Leslie nin videolarını indirdim 10 gün kadar düzenli yapmıstım 2 mil olanı sonra yapamadım aksadı arada yapmaya basladım. Ama gün içinde yine hareketliydim
- En önemlisi kesinlikle 6 öğün yedim. Canım istemesede yedim. Metabolizmamı böyle hızlandırdım
- Cipsimi de yedim tamamen kesmiş değilim ama gündüz saatlerini tercih ettim yakabileyim diye
- Bitki, meyve caylarına yöneldim cok fazla ara öğünlerim onlardan olusuyo nerdeyse
- Hiç yemek ayırt etmedim o gün evde ne piştiyse yedim kendimi tok hissedene kadar. su kadar yiyeceğim diye cok kısıtlamadım
- Her yere küçük pet şişeler koydum gördükçe içiyorum suyumuda

Daha aklıma gelirsede eklerim
Değişiklik yapmam gereken yerler varsada önerilerinize eklemek istediklerinize açığım

- Leslie nin videolarını indirdim 10 gün kadar düzenli yapmıstım 2 mil olanı sonra yapamadım aksadı arada yapmaya basladım. Ama gün içinde yine hareketliydim - mathilda
ben bu mil olayını anlayamadım

- Leslie nin videolarını indirdim 10 gün kadar düzenli yapmıstım 2 mil olanı sonra yapamadım aksadı arada yapmaya basladım. Ama gün içinde yine hareketliydim - mathilda
ben bu mil olayını anlayamadım

Videolar bildiğiniz üzere yürüyüş videoları. 2 mil yürüyosunuz evin içinde :) Videolar şöyle 1 mil, 2 mil, 3 mil, 4 mil, 5 mil. Ben 2 mile kadar dayandığım için 2 mil yürüyorum. 1 mil yaklasık 1,61 kilometreye denk geliyor

herkese merhabalar her gün işte artık bugün başlıyorum diyorum ama bir türlü diyete motive olamıyorum. karbonhidrat diyetiyle haziranda 7 kilo verdim ama eylülden beri diyet yapamıyorum gerçi verdiğim kiloları geri almadım buda kardır.
bende yarın sabahtan itibaren sizlere katılıp başlamaya karar verdim. umarım başarırım.
şu an 110 kiloyum boyum 165.
banu sende başla artık diye kafamın etini yiyordun ya başlıyorum

bende 1 mil +500 step yapıyordum bu gün 3 mili deneyim dedim yarısında bıraktım

Beraber yapalım Bende yeni geldim adam topluyorum yanıma

bugün biraz oruldum.arka balkona ne bulursam atmıştım.3lü kanape vardı.onu kıra döke çıkardım.komşu kırıp yakacak.biraz alan genişledi.çamaşır asmaya yer açıldı.aslında 3 sıra ip var ama yetmiyor.birde çamaşırlık almam lazım.
bugünkü menüm..
öğle :kaşarlı domatesli tost.açık çay
ara :bir kupa bulgar kahvesi(dünür bulgaristandan getirmiş)
1 hurma
akşam
1 tabak kuru fasulye çorbası(kuru fasulyeyi düdüklüde unutunca çorba kıvamına gelmiş)
2 diliim tost ekmeği
2 mandalina
gece bir kaç kupa neskafeyle devam ederim

2 mili sevmedim ben 3 mili yarında denerim zevkli bayaa terletti

kolay gelsin ablam kuru fasulyeyi ben biraz fazla pişmiş severim

ayşeebru hoş geldin seni tanıyorum kh de selin senden bahsetti

İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…