İyi akşamlar hanımlar.
Evime döndüm.....Artık diyet yapamamak gibi bir bahanem kalmadı;kendimi aldatmayı bırakıp diyetime sıkıca sarılıyorum......:13:
Yeni gelen arkadaşlarımız var.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Umarım arzu ettiğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz....Hep birlikte inşallah....
amanın kızlar başarmışım..benim de kendime it kilo çizelgem var..
hoş geldin kankacığım.ohh çok şükür topik eski havasına kavuşuyor..topiğimin gülü geldi..
Hoşgeeeelllldddddinnnn forumun aktristi beyzuşum
- Leslie nin videolarını indirdim 10 gün kadar düzenli yapmıstım 2 mil olanı sonra yapamadım aksadı arada yapmaya basladım. Ama gün içinde yine hareketliydim - mathilda
ben bu mil olayını anlayamadım
Videolar bildiğiniz üzere yürüyüş videoları. 2 mil yürüyosunuz evin içinde :) Videolar şöyle 1 mil, 2 mil, 3 mil, 4 mil, 5 mil. Ben 2 mile kadar dayandığım için 2 mil yürüyorum. 1 mil yaklasık 1,61 kilometreye denk geliyor
Valla başardın zeynep abla :81: tebrik ediyorum kaç aydır buralardayım senin çizelgeni görmek nasip oldu sonunda
herkese merhabalar her gün işte artık bugün başlıyorum diyorum ama bir türlü diyete motive olamıyorum. karbonhidrat diyetiyle haziranda 7 kilo verdim ama eylülden beri diyet yapamıyorum gerçi verdiğim kiloları geri almadım buda kardır.
bende yarın sabahtan itibaren sizlere katılıp başlamaya karar verdim. umarım başarırım.
şu an 110 kiloyum boyum 165.
banu sende başla artık diye kafamın etini yiyordun ya başlıyorum
bende 1 mil +500 step yapıyordum bu gün 3 mili deneyim dedim yarısında bıraktım
bugün biraz oruldum.arka balkona ne bulursam atmıştım.3lü kanape vardı.onu kıra döke çıkardım.komşu kırıp yakacak.biraz alan genişledi.çamaşır asmaya yer açıldı.aslında 3 sıra ip var ama yetmiyor.birde çamaşırlık almam lazım.
bugünkü menüm..
öğle :kaşarlı domatesli tost.açık çay
ara :bir kupa bulgar kahvesi(dünür bulgaristandan getirmiş)
1 hurma
akşam
1 tabak kuru fasulye çorbası(kuru fasulyeyi düdüklüde unutunca çorba kıvamına gelmiş)
2 diliim tost ekmeği
2 mandalina
gece bir kaç kupa neskafeyle devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?