Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımcımn hoşgeldin hadi bakalım sende katıl aramıza bu sefer beraber verelim

Terlemeye hazır bi bünyem olduğu için 2 mildede terliyorum ben Kendimi çok zorladığım mideme bıcak saplanıyomus gibi bi ağrı giriyo. O yüzden 2 mil tercihim uzun bi süre

Tabii canım herkes kendi bünyesini tanır.Ama sana bir tavsiye 3 mili yap 30 dk da bitir 2mil de insan dahaq çabuk sıkılıyor

beyzuşum hoş geldin
Hoşbuldum canım.... Hoşgeldin.Umarım çok başarılı olursun....
İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
İnşallah her şey umduğun gibi olur.Allah gönlünün muradını versin,hayırlı kapılar açsın...

Ayy hiç sorma ablacım demek herkesin evinde öyle gerksiz eşyaları koyduğu yer varmış benimde balkon berbat durumda kullanmıycam biliyorum ama atamıyorum ayyyy yaşlanıyomuyum neee rahmetli babaannemle dedeme çok kızardım ne gerek var atı diye...şimdi aynısı oldummu neee
Kahveyede dikkat et içinde kafein var biliyosun tansiyonunu yükselte bilir.

Bugün pazar diye gene sapıttım amma yarın fırtına gibi dönüyorum.İlk haftalardaki istek ve şevk var içimde inşallah sabah acıktığımda gitmez:44:

Çok doğru doğacım 2 mil korkunç sıkıcı 3 milde insan daha çok eğleniyor ben salı günü leslie bacıya başlıyorum yarın hastahanedeyim ama diyet işi tamam senin diet nasıl gidiyor

bu günü 1700 kaloriyle bitirdim hafta sonu bana yaramıyor 1 saate yakında leslie yaptım e allah versin daha ne deyim

Yena nerelerde arkadaşlar ya ben raslamıyorum yada işleri var heralde eskiden buralar daha kalabaık olurdu derin saferan nursena nıghtflover ayy meyracımda yok ve isimlerini yazamadığım arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…