Canımcımn hoşgeldin hadi bakalım sende katıl aramıza bu sefer beraber verelimherkese merhabalar her gün işte artık bugün başlıyorum diyorum ama bir türlü diyete motive olamıyorum. karbonhidrat diyetiyle haziranda 7 kilo verdim ama eylülden beri diyet yapamıyorum gerçi verdiğim kiloları geri almadım buda kardır.
bende yarın sabahtan itibaren sizlere katılıp başlamaya karar verdim. umarım başarırım.
şu an 110 kiloyum boyum 165.
banu sende başla artık diye kafamın etini yiyordun ya başlıyorum
2 mili sevmedim ben3 mili yarında denerim zevkli bayaa terletti
Çok doğru doğacım 2 mil korkunç sıkıcı 3 milde insan daha çok eğleniyor ben salı günü leslie bacıya başlıyorum yarın hastahanedeyim ama diyet işi tamam senin diet nasıl gidiyor2 mili sevmedim ben3 mili yarında denerim zevkli bayaa terletti
İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
Terlemeye hazır bi bünyem olduğu için 2 mildede terliyorum benKendimi çok zorladığım mideme bıcak saplanıyomus gibi bi ağrı giriyo. O yüzden 2 mil tercihim uzun bi süre
İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
Tabii canım herkes kendi bünyesini tanır.Ama sana bir tavsiye 3 mili yap 30 dk da bitir 2mil de insan dahaq çabuk sıkılıyor
Hoşbuldum canım....beyzuşum hoş geldin
Hoşgeldin.Umarım çok başarılı olursun....herkese merhabalar her gün işte artık bugün başlıyorum diyorum ama bir türlü diyete motive olamıyorum. karbonhidrat diyetiyle haziranda 7 kilo verdim ama eylülden beri diyet yapamıyorum gerçi verdiğim kiloları geri almadım buda kardır.
bende yarın sabahtan itibaren sizlere katılıp başlamaya karar verdim. umarım başarırım.
şu an 110 kiloyum boyum 165.
banu sende başla artık diye kafamın etini yiyordun ya başlıyorum
İnşallah her şey umduğun gibi olur.Allah gönlünün muradını versin,hayırlı kapılar açsın...İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
bugün biraz oruldum.arka balkona ne bulursam atmıştım.3lü kanape vardı.onu kıra döke çıkardım.komşu kırıp yakacak.biraz alan genişledi.çamaşır asmaya yer açıldı.aslında 3 sıra ip var ama yetmiyor.birde çamaşırlık almam lazım.
bugünkü menüm..
öğle :kaşarlı domatesli tost.açık çay
ara :bir kupa bulgar kahvesi(dünür bulgaristandan getirmiş)
1 hurma
akşam
1 tabak kuru fasulye çorbası(kuru fasulyeyi düdüklüde unutunca çorba kıvamına gelmiş)
2 diliim tost ekmeği
2 mandalina
gece bir kaç kupa neskafeyle devam ederim
Çok doğru doğacım 2 mil korkunç sıkıcı 3 milde insan daha çok eğleniyor ben salı günü leslie bacıya başlıyorum yarın hastahanedeyim ama diyet işi tamam senin diet nasıl gidiyor
Bugün pazar diye gene sapıttım amma yarın fırtına gibi dönüyorum.İlk haftalardaki istek ve şevk var içimde inşallah sabah acıktığımda gitmez:44:
bu günü 1700 kaloriyle bitirdim hafta sonu bana yaramıyor 1 saate yakında leslie yaptım e allah versin daha ne deyim
gitmez gitmezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?