Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler zeynepçim..
Sen kalmışsın diğer hatunlar uyumaya gitmişler..:)
Nasılsın..?

sorma canım.biri bana engel olmazsa evi çöp eve döndüreceğim.hiç bir şey atmaya kıyamıyorum.gerçi oğlumla gelinim geldiğinde mutfak ta bir şeyler eksiliyor.daha çok kupalarımı ve tavalarımı atıyorlar.ben çizilen tavalarda közleme yapıyorum.ama onlar direk atıyor.bulaşık makinasında ağız kısmı çatlayan kupalarımı da atmışlar.ben sorunca tavana bakmalarından anlıyorum..

Hoşgeldin aramıza..

Hoşgeldin canım,sefalar getirdin...

Eşine mutlu yıllar saferancım...

Hoşgeldin canım aramıza...

İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.

Baharcım herşeyin hayırlısı..İnşallah yarın güzel haberler verirsin bize...

Yena nerelerde arkadaşlar ya ben raslamıyorum yada işleri var heralde eskiden buralar daha kalabaık olurdu derin saferan nursena nıghtflover ayy meyracımda yok ve isimlerini yazamadığım arkadaşlar

Banucum, yetişemedim size..Oğlum bugün geç uyudu..

bu günü 1700 kaloriyle bitirdim hafta sonu bana yaramıyor 1 saate yakında leslie yaptım e allah versin daha ne deyim

Bence çok fazla değil ,kasma kendini sonuçta pazar günü, tüm aile bir arada olunca böyle oluyor...

Son düzenleme:
saferan çoklu mesajlar içinden kendi mesajıma yazdığın cevaba alıntı yapamadım.ama düşüncelerin için sağol..kızlar her zaman yazıyorum ama yeni gelenler için tekrarlayayım.ben şu vın denilen şeylerden kulanıyorum.ve çok yavaş.geriye dönüşlerde ve alıntı yaparken çok zorlanıyorum.bazan haspelkader çalışıyor.o zaman hemen arka arka yazıyorum.eğer arada bir mesajlarınıza yorum yazamamışsam yanlış anlamayın..aslında 15 aymı?18 aymı unuttum.süresi bir dolsa da..kurtulsam..ayda 50tl veriyorum.5gb.ama ben yavaşlıktan 2gb de kalıyorum..

İyi geceler zeynepçim..
Sen kalmışsın diğer hatunlar uyumaya gitmişler..:)
Nasılsın..?

benim nöbetim yeni başlıyor..sabah 6'ya kadar boşum..arada bir gidip bir iki iş yapıp geri dönüyorum.sen eşin uyuduktan sonra mı giriyorsun?

O vınnlar cok berbat hakkaten, ttnetten kötü sey varsa o da vınnlar olsa gerek

benim nöbetim yeni başlıyor..sabah 6'ya kadar boşum..arada bir gidip bir iki iş yapıp geri dönüyorum.sen eşin uyuduktan sonra mı giriyorsun?

Bıraktığımda film izliyordu,şimdi uyuyor,üzerini örttüm..
Koltukta film izleyerek uyumayı çok seviyor..:)) Sonrada uyandırıp yatağa yatırıyorum..Yani toplam 3 kişiyi uyutuyorum..
Bende herkes uyuduktan sonra gece sessizliğinde,kendimle kalmayı çok severim..

Zeynepçim kızım çalıkuşunu okuyor,türkçe öğretmeninin belirlediği kitapları okuyup özet çıkarıyorlar..
Nasıl etkilenmiş FERİDE karakterinden..:) Onu anlatıp duruyor bana heyecanla..:)

Zeynepçim ,iyi geceler...

Son düzenleme:

insan kendinle başbaşa kalınca nasıl huzurlu oluyor değil mi?bütün bir günün ardından insanın kendine verebileceği en güzel hediye''kısa bir mola''
FERİDE'den etkilenmiyen yoktur sanırım..hele senin kızının yaşında ki körpe beyinlerde idealist titreşimlerin ilk sinyalini verir.kısa bir zaman sonra öğretmen olacağım diye tutturursa hiç şaşırma..benim hayatımda da yer eden en güçlü eser ''küçük prenses sara'' olmuştur.hala içimde bir yerlerde o küçük kızın azminden bir şeyleri arar dururum.

Bir arkadaşımın oğlu aşık olmuştu feride'ye..:))

MEslek konusunda öğretmen olmayı sıklıkla dile getiriyor ama yaşı gereği henüz kararlı görmüyorum onu..Herşeyin hayırlısı..

Bitirmesine az kaldı kitabı,bende tekrar okuyucam.. heyecanla anlatınca özendim bende..:))

Gidemedim hala..:))) bekliyorum bak,gelmezsen küserim..:))

Tekrar iyi geceler,tatlı rüyalar..Allah rahatlık versin...

fiziksel olmasa da düşüncelerim ve dualarımla yanındayım.allah evlatların ve eşine ve de sevgili yavrum sana hayırlı ve sağlıklı gelecekler nasip etsin..bende teozofi ve ezoterik konularını inceleyen bir siteyi inceliyeceğim..allah yar ve yardımcın olsun..hepimize olduğu gibi..

günayydınn kızlarrr yeni bi hafta allah herkeze dilediğii verir inşallah geçmişi okudum şimdide kızlarımı doyurayım yemek koyayım temizlik yapayım lasliyide yapıpı geliiyorum amma çok şey yapıcakmışım yawww

allah kolaylık versin okurken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…