İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
Ayy hiç sorma ablacım demek herkesin evinde öyle gerksiz eşyaları koyduğu yer varmış benimde balkon berbat durumda kullanmıycam biliyorum ama atamıyorum ayyyy yaşlanıyomuyum neee rahmetli babaannemle dedeme çok kızardım ne gerek var atı diye...şimdi aynısı oldummu neee
Kahveyede dikkat et içinde kafein var biliyosun tansiyonunu yükselte bilir.
Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum sizi :) Siz sadece birbirinizin motivasyonunu sağlamıyosunuz. Benim gibi dısardan takip edenlerde faydalanıyo bundan.
Ben çok kötü bir dönem geçirdim. Tüm kaybettiğim seylerden kilomdan dolayıydı. Ona bağladım ben. 106 oluvermişim hiç haberim yokken. Derken sizleri okudum uzun süre 1 ay önce kafamda bişeyler olusturdum uygulama kararı aldım :) Suan 101 kilo oldum 1 ay olmasına rağmen. Bunun için cok tesekkür ediyorum sizlere. Artık burdayım ve bende paylasacağım kilo verme sürecimi
İyi akşamlar hanımlar.
Evime döndüm.....Artık diyet yapamamak gibi bir bahanem kalmadı;kendimi aldatmayı bırakıp diyetime sıkıca sarılıyorum......:13:
Yeni gelen arkadaşlarımız var.Hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz...Umarım arzu ettiğiniz kiloya sağlıkla kavuşursunuz....Hep birlikte inşallah....
bu gün kaçırdım galiba ama yinede 500 cal eksik almışımdır....... KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
kıymalı sebzeler 1 por. 180 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
1. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - vişneli 0.5 dilim 212 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kıymalı pide 1 por. 498 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - çikolatalı 1 dilim 400 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ızgara tavuk 1 por. 132 cal.
bulgur köftesi - yoğurtlu 1 por. 344 cal.
toplam 2200 cal....
eşimin doğumgünüydü 2 kere pasta kestik akrabalarla pikniğede gidince.... bakırköy sahildeydik havada süperdi semaver çayıyla yakamozlar arasında mehtaba daldık.............:97::97::97:
herkese merhabalar her gün işte artık bugün başlıyorum diyorum ama bir türlü diyete motive olamıyorum. karbonhidrat diyetiyle haziranda 7 kilo verdim ama eylülden beri diyet yapamıyorum gerçi verdiğim kiloları geri almadım buda kardır.
bende yarın sabahtan itibaren sizlere katılıp başlamaya karar verdim. umarım başarırım.
şu an 110 kiloyum boyum 165.
banu sende başla artık diye kafamın etini yiyordun ya başlıyorum
İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
Yena nerelerde arkadaşlar ya ben raslamıyorum yada işleri var heralde eskiden buralar daha kalabaık olurdu derin saferan nursena nıghtflover ayy meyracımda yok ve isimlerini yazamadığım arkadaşlar
bu günü 1700 kaloriyle bitirdim hafta sonu bana yaramıyor 1 saate yakında leslie yaptım e allah versin daha ne deyim
teb rik ederim canım....... yola devam.........
ben ce bütün erkekler aynı görsellik her zaman önemli onlar için kadınların aynı derecede önem verdiklerine inanmıyorum ayrıca............
ya görüyoruz işte zeynep ablam ,sen kadınların fedakarlığına özverisine en güzel örneksin sana en kötü anları yaşatan insana sağlığını kaybetmek pahasına sahip çıkıyorsun allah senin emeklerini boşa çıkarmıcaktır.... aynı durumda kadın olsaydı erkek nereye kadar yanında olurdu ki..........
çok güzel canım devam et gerçi
ben bu gün kaçırdım ama telafi edicem...........
aferin hakedenin hakettiğini vericeksin erkek milletine kesinlikle hoşgörü ters tepki yapıyor............bence öyle bende çok eksik gidermeye çalıştım bunca yıl ama kıymet bilinmiyor şimdi akıllandım varsa var yoksa bul lazım diyorum o kadar daha iyi oluyor......
hoşgeldin beyzus ablam ne getirdin bizee.............
İyi geceler zeynepçim..
Sen kalmışsın diğer hatunlar uyumaya gitmişler..:)
Nasılsın..?
saferan çoklu mesajlar içinden kendi mesajıma yazdığın cevaba alıntı yapamadım.ama düşüncelerin için sağol..kızlar her zaman yazıyorum ama yeni gelenler için tekrarlayayım.ben şu vın denilen şeylerden kulanıyorum.ve çok yavaş.geriye dönüşlerde ve alıntı yaparken çok zorlanıyorum.bazan haspelkader çalışıyor.o zaman hemen arka arka yazıyorum.eğer arada bir mesajlarınıza yorum yazamamışsam yanlış anlamayın..aslında 15 aymı?18 aymı unuttum.süresi bir dolsa da..kurtulsam..ayda 50tl veriyorum.5gb.ama ben yavaşlıktan 2gb de kalıyorum..
benim nöbetim yeni başlıyor..sabah 6'ya kadar boşum..arada bir gidip bir iki iş yapıp geri dönüyorum.sen eşin uyuduktan sonra mı giriyorsun?
Bıraktığımda film izliyordu,şimdi uyuyor,üzerini örttüm..
Koltukta film izleyerek uyumayı çok seviyor..:)) Sonrada uyandırıp yatağa yatırıyorum..Yani toplam 3 kişiyi uyutuyorum..
Bende herkes uyuduktan sonra gece sessizliğinde,kendimle kalmayı çok severim..
Zeynepçim kızım çalıkuşunu okuyor,türkçe öğretmeninin belirlediği kitapları okuyup özet çıkarıyorlar..
Nasıl etkilenmiş FERİDE karakterinden..:) Onu anlatıp duruyor bana heyecanla..:)
insan kendinle başbaşa kalınca nasıl huzurlu oluyor değil mi?bütün bir günün ardından insanın kendine verebileceği en güzel hediye''kısa bir mola''
FERİDE'den etkilenmiyen yoktur sanırım..hele senin kızının yaşında ki körpe beyinlerde idealist titreşimlerin ilk sinyalini verir.kısa bir zaman sonra öğretmen olacağım diye tutturursa hiç şaşırma..benim hayatımda da yer eden en güçlü eser ''küçük prenses sara'' olmuştur.hala içimde bir yerlerde o küçük kızın azminden bir şeyleri arar dururum.
iyi geceler..haydi uyu.bende senin üstünü örtmeye gelirim..
Gidemedim hala..:))) bekliyorum bak,gelmezsen küserim..:))
Tekrar iyi geceler,tatlı rüyalar..Allah rahatlık versin...
allah kolaylık versin okurken yoruldumgünayydınn kızlarrr yeni bi hafta allah herkeze dilediğii verir inşallah geçmişi okudum şimdide kızlarımı doyurayım yemek koyayım temizlik yapayım lasliyide yapıpı geliiyorum amma çok şey yapıcakmışım yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?