Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnn,
Güzel ve bol yağ kaybı yaşayacağımız bir hafta olurr işallah...:)

Nursena, ne güzel leslie yi hep yapıyorsun canım...Basküle yansımasa bile sıkılaşırsın, çünkü leslie çok güzel bir egsersiz...Tüm kasları çalıştırıyor yürüyüş gibi sadece alt bölgeyi değil...

Hoşbuldum canım.....
Peynir,kaşar,lor ve yoğurt getirdim.Severmisin canım....Gel beraber yiyelim....
ooo bayılırım ben bir peynir canavarıyım..........
amanın kızlar başarmışım..benim de kendime it kilo çizelgem var..
hemen dikkatimi çekti ...tebrikler.........
olsun en azından yanlış olduğunu biliyorsun.....
çok güzel listelemişsin doğru yoldasın canım............
İyi geceler hanımlar yarın 11 de çağrı merkezi için mülakatım var hayırlı dualarınızı bekliyorum. Hayırlı olanı versin Allah inşallah.
dualarımız seninle...........hayırlı haberlerini bekliyoruz....
Yena nerelerde arkadaşlar ya ben raslamıyorum yada işleri var heralde eskiden buralar daha kalabaık olurdu derin saferan nursena nıghtflover ayy meyracımda yok ve isimlerini yazamadığım arkadaşlar
burdayıııım.... akşam yorgunluktan sızmışım erkenden....

Hoşgeldin aramıza..

Eşine mutlu yıllar saferancım...

Bence çok fazla değil ,kasma kendini sonuçta pazar günü, tüm aile bir arada olunca böyle oluyor...
teşekkürler canım.......[/I]
saferan çok özür dilerim..eşinin doğum günü kutlu olsun..bazen çenem düşüyor.yapacağım şeyleri unutuyorum..
sağol ablacığım herşeye rağmen allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi....
günaydıın................yine benden önce açmışsın topiği..............:76::76:

Son düzenleme:
günaydın kızlar walla haftasonu epey kaynatmısınız. hepinize hayırlı haftalar .
baharcım şu saat itibariyle mülakatta olman lazım. umarım bu işi alırsın ve yeni bir enerjiyle başlarsın bu haftaya...

hayırlı haftalar kızlarrr...
kendimi çok yorgun hissediyorum....haftasonu yatılı misafirlerim vardı.....hiç dinlenemedim...ama çok güzel vakit geçirdik 25 yıllık dostlarım...
bu birazda bana sınav gibi oldu kaçamaksız geçirdim haftasonunu...neler hazırladım misafirlerime hepsi baştan çıkartabilirdi beni ama ben kazandım...üzümlü çikolatalı kek...sodalı börek ki yiyenler su böreği gibi olmuş dediler...yoğurtlu havuç salatası...
yemek olarakta
zeytinyağlı kereviz,etli nohut,mantı,alinazik,çorba,frambuaz soslu yalancı tavuk göğsü
benim yediklerim... alinazik,kereviz
kalanlarıda alt ve üst komşularım olan kardeşlerime ve anneme dağıttım...

maşallah çok azimlisin........

slm kizlar bu lesliyi nerden indiriyorsunuz bende karar verdim spor yapmaya kislik mantom var biraz dar geliyor onu giyebilmek icin spor yapayim hamilelikde düsük riskim vardi 9ay yattim kaslarim cok zayif güclenmesi gerek dr spor yap demisti :44:

Ooooo bu menülerle bile bozmadıysan bi daha asla bozmazsın Tebrik ediyorum

Zaten var ya sen bu topiğin gurur kaynağısın...

ÖPüjem uzat yanağını..

Bana özelden sodalı borenkin tarifini yazarmısın canım..Bulunsun lazım olur belki...
Bende varda yiyenler hiiç su böreği gibi olmuş demediler,kuru bir eline sağlık o kadar..:))))

Son düzenleme:
Bahaaaaar nooldu sonuç..Merakla bekliyorum...

yena
Bana özelden sodalı borenkin tarifini yazarmısın canım..Bulunsun lazım olur belki...
Bende varda yiyenler hiiç su böreği gibi olmuş demediler,kuru bir eline sağlık o kadar..:))))[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/QUOTE]

bende isterim

Son düzenleme:
ayy ne bileyim sanki banada doğum sonrası sıkılaştım gibi geliyo hakkaten olmayan gömleklerim oldu bayramda millette zayıflamıi
şın dedi amma tartı okadar göstermiyo kii
allah kolaylık versin okurken yoruldum
ayy sorma ter aktı her yanımdan temizlik yemek kızları doyur ablamız öksürüyo ıhlamır koydum ocağa az bakam dedim öğle yemeğinde kuru fasulye yedim 5 kaşık 1 tane kornişon turşu 1 dilm ekmek şimdi tel çaldı ıhlamur içmeye geliyo arkadaş sabah kıza kurabiye yapmıştım 1 tene yerim artıkın doymam ama ıhlamurla geşiştiririm ara öğünü
ayyyy ne kötüsün arkandan ağlamıştır o mantı su böreğiii yemezmi insan nası uyudun şaka bi yaan a aferim vallahii süperrr

Mülakattan geldim bu toplu mülakattı geçersek tekli mülakat ve iş teklifi süreci var henüz net değil ama bugünki görüşme gayet iyi geçti bence 1 hafta içinde ararız dediler bekliyorum bakalım
2 sene sözleşme imzalamamız lazımmış ve vardiyalı tabiki her çağrı merkezi gibi 7/24 ama turkcellden alışkınım gece vardiyalarına sorun yok. 2 sene bittikten sonra sınavla bankaya geçebiliyormuşuz bu da güzel 2 sene dolmadan da ankara veya istanbuldaki çağrı merkezlerine gidebiliyormuşuz bu da güzel samsun olan planı ankara olarak değiştirme ihtimalimiz var ya da ben ankara yalnız yaşayacağım ay hayırlısı fazlada ümitlenmek istemiyorum üzülmiyim diye ama inşallah olur.

bugünki menüm
sabah
1 bardak yeşilçaylı iksir,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,yarım domates,yarım salatalık,çay
öğle
zeytinyağlı kereviz,yoğurt
ara
armut
akşam
kıymalı yumurta,yoğurtlu patlıcan salatası

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…