Mülakattan geldim bu toplu mülakattı geçersek tekli mülakat ve iş teklifi süreci var henüz net değil ama bugünki görüşme gayet iyi geçti bence 1 hafta içinde ararız dediler bekliyorum bakalım
2 sene sözleşme imzalamamız lazımmış ve vardiyalı tabiki her çağrı merkezi gibi 7/24ama turkcellden alışkınım gece vardiyalarına sorun yok. 2 sene bittikten sonra sınavla bankaya geçebiliyormuşuz bu da güzel 2 sene dolmadan da ankara veya istanbuldaki çağrı merkezlerine gidebiliyormuşuz bu da güzel samsun olan planı ankara olarak değiştirme ihtimalimiz var ya da ben ankara yalnız yaşayacağım ay hayırlısı fazlada ümitlenmek istemiyorum üzülmiyim diye ama inşallah olur.
bende basladim bugünnn
yarin akupunkturcumda geliyor...
bu lesli ne arkadaslar?
saol canım en kısa zamanda deneyeceğim
afiyet olsun
senin akşam yemeğini görünce aklıma geldi yazalım diye .. kıymalı yumurta iyi bir öğün olur....[/B][/I]
bu gün yediklerim sabah istahimi kessin diye 1dis sarimsak yuttum
sabah
2dilim kepekli ekmek
1fincan kahve
bol soganli domatesli salata
diet peynir 2parca
ara
salata
ölen
sarimsakli yogurtlu mantar
aksam
1tabak mantar
1fincan kahve
2mandalina
bu gün hoppala yapmamisim süper insallah böle hoppalasiz günlerimiz olur kizlarr :13:
Beraber yapalımBende yeni geldim adam topluyorum yanıma
kolay gelsin ablam kuru fasulyeyi ben biraz fazla pişmiş severim
ayşeebru hoş geldin seni tanıyorum kh de selin senden bahsetti
slm cnm sen ne zaman baslamisdin zayiflamaya masallah guzel vermissinselaaaaaaaaam
hoşbulduk canım, selin epeydir yok ben onlarla beraber 7 kilo verdim şimdi biraz daha farklı diyet uygulamaya karar verdim bakalım inşallah başarırım.
meraba kızlarbilgisayarımda sorun oldugu için fazla giremiyorum ama diyeti ve burayı bırakmadım...
5i bi yerde çaya başladım ve 4 günde bi kilo vermişm 94 olmuşum cumaya kadar 93 olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?