Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım içmiycem onun yerine süt içicem.Aynen ben o durumdayım dün diete başlıycam diye koca bir çokokrem paketini yarıladım sanki bir daha yok

Haklısın canım içmiycem onun yerine süt içicem.Aynen ben o durumdayım dün diete başlıycam diye koca bir çokokrem paketini yarıladım sanki bir daha yok

aferin süt iç yerine

bende dün gece ilaç içtim ardından bir mide acıması

mecburen süt içtim ( normalde pek süt ile aram yoktur ) geçti...

tamam artık yediklerimiz dünde kaldı

açtık tertemiz bir beyaz sayfa

bundan sonra yaptıklarımız önemli

anlaştık mı?

Çok doğru söylüyorsun anlaştık yani bu kadar desteğe rağmen yersemm artık yuh bana

banu hıııııııııı şuralarda biyerlerde oklava vardı kaldırmışlar bulamadım

Öyle valla benim muhakkak şubat ayına kadar 95 lere düşmem lazım tüpbebek yapıcaz onun ardından inşallah tutarsa zaten alıcam biliyorum ama yemekten çok benim derdim tatlılar ne güzel dietim iyi gidiyordu hastalıklar mahvetti gene[/QUOTE]

ne kalmış şurada 95 e

biraz kendimizi sıkarsak neler yaparız

ama nefsimize hakim olmak şart....

Son düzenleme:
banu hıııııııııı şuralarda biyerlerde oklava vardı kaldırmışlar bulamadım

Ne diyim valla hakettim ben bu aralar ama söz kızlar yemiycem bugün başladım birde leslie bacım bir daha hayatıma girerse bu iş tamamdır.
İnşallah canım ya dua edin banada olsun biran önce

ne kalmış şurada 95 e

biraz kendimizi sıkarsak neler yaparız

ama nefsimize hakim olmak şart....[/QUOTE]

Çokta yok haklısın valla bu sefer sayenizde kızlar vageçmeyeceğim.Az kaldıııııııı

Hoşgeldin canım bizler burda hep beraber birbirimize güç veriyoruz inşallah sanada bir faydamız olur.kilon kaç bu arada

Teşekkür ederim canım hoşbuldum.Kendimce bişeyler yapıyorum kiloda verdim biraz farkediyorum ama tartım yok en kısa zamanda tartılıp söylerim tatlım

sabaha şunun şurasında 3 saat kaldı.ben yeni girebildim.bugün bir ara baktım,sitede bakım vardı.
bugün yediklerim
sabah;yarım lavaş ekmeğine 2 dilim keçi peyniri 2 dilim domates sarıp tost yaptım.yanında neskafe
ara 2 mandalina
öğleden sonra hastaneye gittim.psikiyatri doktorunun verdiği ilaçlar için rapor çıkardım.imzalarla uğraştım.
akşamatlıcan güveç bir tabak.2 dilim trabzon ekmeği
1 neskafe
1 parça bitter(kardeşim rusyadan göndermiş.ama bana bile acı geldi.benim tatlıyla aram yok.)
2 bardak neskafe sütlü
mathilda senin kilo veriş öykünü okudum da çok benzer yanlarımız var.ben de yarasa gibiyim.sabah yatıyorum.10 da kalkıyorum.akşam 8 de yatıp,tekrar 10'da kalkıyorum.çok düzensiz bir hayatım var.
şöyle bir gün akşam yatıp,sabah kalksam...belki bu son verilen ilaçlar onu gece uyutur da bende yatarım.

Ne diyim valla hakettim ben bu aralar ama söz kızlar yemiycem bugün başladım birde leslie bacım bir daha hayatıma girerse bu iş tamamdır.
İnşallah canım ya dua edin banada olsun biran önce

Leslie bir egzersiz programımı oluyo? Bikaç yerde daha okudum ismini. Gerçekten işe yarıyosa banada anlatırmısın rica etsem?

günayyydıınnnn kızlarrrrr kendimi çok aç ve kilo veremicekmişim gibi hissediyorum dün kocam balık ziyafeti yaptı offf ne siz sorun ne ben söyleyeyim bugünde gün var bu hata ne olurum acep ben yaaa aallahım yardımm etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…