Selam kızlar. Nasılsınız ? Bende motive olmak ve sizinle beraber zayıflamak istiyorum. Banada yardımcı olurmusunuz?
ben de çoook yedim ama
offf çok haklısın keşke zayıflamak tam tersi olsaydı tatlı çikolata börek zayıflatsaydııııı
içme canım boşver bozayı git bir tane elma ye canın bir şey isterse
evet ya bu aralar çok mutluyoum çünkü iştahım yok
o yüzden herşeyden sadece tadarak yiyebiliyorum
daha önceleri olsa sanki bir daha yeme şansım olmayacak gibi yemeye devam ediyordum
şükür
Haklısın canım içmiycem onun yerine süt içicem.Aynen ben o durumdayım dün diete başlıycam diye koca bir çokokrem paketini yarıladım sanki bir daha yok
evet ya süper olurdu ama öyle değil maalesef
bizim gibi yemek yemeyi seven insanların en büyük derdi de bu
ama ne yapıcazzz
Öyle valla benim muhakkak şubat ayına kadar 95 lere düşmem lazım tüpbebek yapıcaz onun ardından inşallah tutarsa zaten alıcam biliyorum ama yemekten çok benim derdim tatlılar ne güzel dietim iyi gidiyordu hastalıklar mahvetti gene
aferin süt iç yerine
bende dün gece ilaç içtim ardından bir mide acıması
mecburen süt içtim ( normalde pek süt ile aram yoktur ) geçti...
tamam artık yediklerimiz dünde kaldı
açtık tertemiz bir beyaz sayfa
bundan sonra yaptıklarımız önemli
anlaştık mı?
banu hıııııııııı şuralarda biyerlerde oklava vardıkaldırmışlar bulamadım
Öyle valla benim muhakkak şubat ayına kadar 95 lere düşmem lazım tüpbebek yapıcaz onun ardından inşallah tutarsa zaten alıcam biliyorum ama yemekten çok benim derdim tatlılar ne güzel dietim iyi gidiyordu hastalıklar mahvetti gene
Hoşgeldin canım bizler burda hep beraber birbirimize güç veriyoruz inşallah sanada bir faydamız olur.kilon kaç bu arada
Ne diyim valla hakettim ben bu aralar ama söz kızlar yemiycem bugün başladım birde leslie bacım bir daha hayatıma girerse bu iş tamamdır.
İnşallah canım ya dua edin banada olsun biran önce
FactorB canım iyi geceler..bu arada hoşgeldin.umarım istediğin gibi kilo verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?