Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeeetttt gelelim zurnanın zırt dediği yere:

MENÜM

SABAH: 1,5 poğaça
ÖĞLE: 1 kase sebze çorbası,kıymalı yumurta,1 bardak ayran,1/2 dilim ekmek
ARA: 1 Çay tabağı üzüm
AKŞAM: 1 Kase sebze çorbası,1 dilim ekmek,1 tabak karnabahar,1/2 kase yoğurt
ARA: Meyva yemeği planlıyorum.....

Münüm düzene giriyor yavaş yavaş ama bayramda aldığım kilolar paşa paşa duruyor yerinde........:95::95::95::95::95::95::95:

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim ve kalorileri
KAHVALTI
uno kahvaltılık tost ekmeği 2 dilim 116 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
ekmek 2 dilim 180 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
2. ARA ÖĞÜN
FİNGER BİSKÜVİ BİM 5 ad. 135 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
etli güveç 1 por. 342 cal.
ayran 2 bard. 140 cal.
marul 200 gr. 30 cal.
tere 100 gr. 20 cal.
282 cal.
60 cal.
301 cal.
135 cal.
852 cal.
toplam 1630 cal

slm kizlar yediklerimi yazayim
sabah:
5badem 1dis sarimsak
1fincan kahve
1bardak süt cayi
4kepekli ligt peynirli tost
8zeytin
ölen:
tavuk kavurmasi mantarli biberli
havuclu turplu sirkeli salata
1kusburnu cay
aksam :
1tabak tavuk kavurma
1fincan soya sütü tarcinli
1tabak patlamis misir
2mandalina
yarim elma
insallah daha biisey yemem bu gün cokk oldu
RUHUM SIKILIYOR ondan yiyom

KAHVALTI
zeytin (yeşil) 20 gr. 28 cal.
ekmek - beyaz 1.5 dilim 135 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 fincan 40 cal.

1. ARA ÖĞÜN
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 fincan 40 cal.
nescafe 3ü bir arada bol kahveli 1 ad. 78 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
dolma 0.5 por. 100 cal.
tük kahvesi - az şekerli 1 fincan 10 cal.

2. ARA ÖĞÜN
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
diyet bisküvi - kepekli 2 ad. 28 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
mercimek çorbası 1.5 por. 274 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 40 cal.
TOPLAM 973 KALORİ

yenacım banucum merak etmişsiniz beni öptüm sizi şekerler...
yaaa bu yeni sisteme geçtiğinden beri giriş yapmam gerekiyor her seferinde ..arada okuyordum zaten pek katılımda yok bu sıralar...bende kendimle mücadeledeyim...okadar az yiyorum yine gtmiyor spora başlayaadımda br türlü...kızım hiç durmuyor bu sıra yine bu sabahta yemek kavgamız vardı köpek dişlerini çıkarıyor aç geziyor evin içinde ...ahh kızım diyorum şu iştahında babana çekmiş ne olurdu biraz bana çekseydin ..fazla değil ben doğduğumdan beri nerdeyse diyetle uğraşıyorum kilo yüzünden psikolojim bozuk....
bugfün anneme gittim yemeğe çok mücadele ettim güzel yiyeceklerle ağzıma alıyorum çiğneyip çıkarıyorum yutmuy
orum

kızım yüzünden mesajım erken gitti....resmen kalburabastıyla kavga ettim durdum bir taneyle yetindim .....ama çok mücadele verdim bir taneye şükrettim onu bile yememem gerekirdi.her zamanki gibi pilava dayanamadım yemektede ekmek yemedim ama ...yinede ufak tefek kaçamaklarım olmuş bugünde hiç yapmamam lazım ama dayanabilsem..
beyzus abla ne güzel olurdu ayvalığada gelseydin tanışmak isterdim seninle....
saferan kızzzzz günahıma girmişsin yakaladım senii...okadar mücadele veriyorum yine gitmiyor yaaa 122de takılı kaldım

KAHVALTI
simit 0.5 ad. 140 cal.
kaşar peyniri 0.5 kib. kut. 60 cal.

1. ARA ÖĞÜN
simit 0.5 ad. 140 cal.
kaşar peyniri 0.5 kib. kut. 60 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 çay bar. 20 cal.

2. ARA ÖĞÜN
sucuklu kaşarlı tost (beyaz ekmek) 0.5 ad. 203 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
kavurma 50 gr. 335 cal.
yumurta 1 ad. 80 cal.
türk kahvesi - az şekerli 1 fincan 10 cal

TOPLAM 1048 CAL

Bugün işte olduğum için böyle oldu....

İnşallah canım.Seninle tanışmak beni de çok mutlu eder.Gerçi hepinizi görmek ve güzel gözlerinizin içine bakmak isterim.Nasip inşallah....

Teşekkür ederim BEYZUS hoşbuldum. Herkes abla dio bende desemmi bilemedim yaşım 31

Çok sevinirim canım.Yaş konusunda tereddütün olmasın ben 49 yaşındayım....Her yıl 1 yaş azalıyorum teorik olarak ama sen gerçek yaşımı bil ve gelecek yıl 48 mişim gibi kabul et.Bakalım hangi yıl aynı yaşta olacağız....Zeynepciğime de tavsiye ediyorum ama o uygulamıyor bu yöntemi...Hele kilo verebilirsem 2 yıl geri gitmeyi planlıyorum.

Derinciğim de geldi 3 kişi olduk...Bu gece herkesin işi var galiba.Kimseler yok topikte....YENACIĞIM epeydir yok.Evmi topluyor acaba;ama daha zamanı var gibi hatırlıyorum.

Çok açım kızlar şu anda....Çok geç olmasa kahve içerdim ama sabahlarım herhalde bu saatte içsem....Kendimi oyalamaya çalışıyorum....

Derinciğim sende benim gibi kendinle savaşıyorsun bu aralar.Biraz daha rahat davransak,biraz daha az üzülsek kilo veremediğimiz zaman daha mı iyi olur acaba.Genel olarak diyet gruplarına baktığımda relax olanlar daha başarılı oluyorlar gibi geldi bana ama ısmarlama olmuyor ki....ben çok kafayı takıyorum bazen ve şu aralar çok takmış durumdayım.Bayramda kilo aldığım için çok kızıyorum kendime...

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar..
BEYZUS'UM dişler yoluna girmedi de çene kemiklerimle eveleye geveleye yemeye çalışıyorum.antalyadan bana koli gelmişti.dalga geçer gibi ayva koymuşlar.gerçi ayvayı çok sevdiğimi bildiklerinden ama dişleri unutmuşlar.
bu aralar ilaç ve vitamin zoruyla romatizmayı alt etmeye çalışıyorum.omega 3 kapsülleri ve haftada 2 balık yemeye çalışıyorum.neyse şurda 1 ay daha kaldı.

hele şimdi hiç inandırıcı olmaz.yeni halimle aynada fazla gözgöze gelmemeye çalışıyorum.başımda bere bir görsen,ne iki yaş azalması 2 yaş arttırmam lazım..

teşekkür ederim beyzus ablam bi gün bende başarı hikayemi yazıcam kk da...............inş...........

Çok iyi gidiyorsun canım maşallah...
Sen yaz bari saferancım,baksana daha bir kişi bile çıkmadı 90 topiğinden başarı hikayesi yazan...

bizde ki yaratıcı çözüm kimde var?olmazsa ben burdan olmayan lodosu göndereyim de bu haftay kurtarın..

haklısın zeynepçim demokraside çareler tükenmez..

Bir çay tabağı üzümünü yerim ben senin..:))

Neden ruhun sıkılıyor,sıkılmasın toksincim...

Derincim kendinle o kadar mücadele ediyorsan birer lokma al hepsinden tat canım...Böyle daha kötü bence aklın kalır,sürekli onu yemek istersin en azından tadını almış olursun...birde takma bu kadar,inan o yüzden veremiyorsun,bende öyleyim çünkü...
Bak danalar gibi yedim,şiştim hiiiç umurummu..

Burdayım hayatım,henüz başlamadım toparlanmaya,
muckssss..

Son düzenleme:
Zeynepçim gelişmiş cevapları tıkla,ordan yazı stilini değiştirirsin...Üstte yazı tipleri yazıyor..

hele şimdi hiç inandırıcı olmaz.yeni halimle aynada fazla gözgöze gelmemeye çalışıyorum.başımda bere bir görsen,ne iki yaş azalması 2 yaş arttırmam lazım..

Aaaa yapma böyle kankacığım.Biz inanmazsak;kimseyi inandıramayız.Kiloları verince 2 değil 5 yaş genç görüneceğiz.Hadi bakalım çıtayı yükselttim...
Neden bere takıyorsun?Üşüyormusun yoksa ...Kıyamam ben sana....Ben bu aralar malum ateş basmalarından dolayı balkon kapısı aralık oturuyorum.Adamcağızım hep nezle bu yüzden ama kapıyı kapayıp bana bulaşmak istemiyor galiba.Nede olsa menapoz...Şakaya gelmez...Gerçi normal siklusum 4 aydır düzenli devam ediyor ama ateş basmaların maaşallahı var valla....Nerden geldim ben bu konuya şimdi..Haa tamam bana hep sıcak geliyor senin üşüyor olma ihtimaline özendim de onu diyecektim bak neler anlattım...

Zeynepçim gelişmiş cevapları tıkla,ordan yazı stilini değiştirirsin...Üstte yazı tipleri yazıyor..

Bebeğim gelmişşşş.Hoş geldin canım....
Çay tabağı üzümümü bir görseydin 1 tabağa 2 tabaklık üzüm sığdırdım;yandan elimle destekleyerek düşürmeden yedim;ama bana sorarsan 1 çay tabağı diyeceğim yinede...

Algıda seçicilikmi diyelim buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…