Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bu arada şunuda geçemicem kocam balık ziyafeti yaptı derken doğuda olduğumuzdan buralarda hamsi bulunmuyo sadece balığı aldı geldi ayıklaması kızartması bana aitti yanee dayanamadım uzun süredir ilk defa balık yiyince zıvanadan çıktım

selammm kızlarrrr:80:
günlerdir bir baş ağrısı mide bulantısı kötüyüm yaaa...akşam haberlerde duydum lodosun etkisiymiş ayrıca ödemde yaparmış ne lodosmuş yenacım bak cuma ki listeyi lodosa göre ayarla şekerim

afiyet olsun nursenacım...kendine fırında yapsaydın canım...kızartma gibi oluyor yanında bol salata ekmeksiz istediğin kadar ye...
bizimde perşembe günleri balık günümüz...annem sağolsun terasta pişiriyor ailece toplanıp yiyoruz...ev kokmayınca daha bi güzel yeniyor...

ben de balığa dayanamıyorum hafta da en az 1 defa. ama fırında yapmaya ve yanında bol yeşillik tüketmeye çalışıyorum. kendimce aptal bi felsefemde var. "bir şeyin size kilo yapmadığına eminseniz yapmaz" balık benim için kilolarca yense kilo aldırmayacaklardan. bir dönem avuç avuç fındık yemiştim ve hayatımda en iyi kilo verdiğim dönemdi.

bir de dün doktorum programında zannedersem 160 dan 130- 100 günde inen bi kadın ve onu incelten doktorla beraber. yiyerek zayıflayın diyorlar özetle. aklınızda yasak imajı tüm gıdaları cazip kılıyor falan. haklı olduğunu düşünüyorum . keşke yemeden zayıflansa. o zaman kolay olurdu. 1 ay sıkardık dişimizi 2-3 beden inerdik. ama öle olmuyor yemek lazım doğru şeyleri

he he he iyi fikir..Benimde işime gelir...Artılarım var ya onları lodosa sayarız...
İzmir lodostan etkilenmiyorsa noolcak..

Sistem ne yavaş allahım,beklerken kilo alıyorum...

Derin ve meyra yoklar epeyidir...

Bu arada fırında ıspanak mücver yaptım çok güzeldi, ayranla iyi bir ikili oldular..:))
ÖĞlen yemeğim çıktı aradan...Kızım öğlen gelince yesin diye erken yaptım ama gelidğinde şekline bakıp ben yemiycem dedi..:)) mecburen kaşarlı,domatesli tost yaptım..

Son düzenleme:
FactorB,hoşgeldin aramıza...

bugün yediklerim ve yiyeceklerim..
sabah
1 bardak su,tiroid ilacım
yolda yarım elma
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
zeytinyağlı kereviz,salata,yoğurt
ara
armut
akşam
ton balıklı salata,yoğurt

ALLAH iyiligi versin demek sistemii beklerken kilo aliyon yemek secen cocuklar zor oluyor cnm

slm kızlar bende katılabılırmıyım kılom tamda 90 2 aylık bebeyım var emzırıyorum tafsiye edebilecegınız dıyet varmı inş hep birlikte verırız :)))
kalori hesapla engüzel en sağlıklısı...............hoşgeldiiin bu arada....
hiç sebze yok...............
bi daha olmasın .............
keşke ızgara yada 1 kaşık yağla teflonda pişirip yeseydin ...neyse önümüze bakalım..........
çok güzel bir menü hepimize kapak olsun.............:13::13::13:

afiyet olsun ...... derin kaçırmış olabilir vicdan azabıyla yazmıyordur belki....... meyra ya ne olduki....

ben de bugün avm gezisindeydim........... menümü yazayım .........kaçamak yapmadım.........

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
salatalar (yağsız) 2 por. 140 cal.
zeytinyağı 10 gr. 90 cal.
kısır 2 yemek kaşığı 125 cal.
yoğurt (az yağlı) 50 gr. 31 cal.
kabak dolma 0.2 por. 49 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
kuru fasulye 1 por. 336 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal
toplam 1560 cal.....

he he he iyi fikir..Benimde işime gelir...Artılarım var ya onları lodosa sayarız...
İzmir lodostan etkilenmiyorsa noolcak..
Herkese iyi akşamlar.....
YENACIĞIM;
İzmir'de de lodos varmış gibi davranırız ne olacak.Ayrı gayrı yok bizde değil mi?İstanbul'un lodosu Balıkesir üzerinden İzmir,Denizli,Ankara,Konya,Bingöl ve Erzurum semalarına yayılıyor ve hepimiz maalesef bu haftayı ödemli geçiriyoruz.Nasıl çözüm ama...(Bu arada atladığım şehir vardır muhakkak...Atladığım şehirlerde yaşayan topikdaşlarımızda lodostan etkilendi).
Teşekkür ederim hoşbuldum
Hoşgeldin canım.Umarım çok iyi kilo verirsin....
Çok iyi gidiyorsun maaşallah.Hadi göreyim seni....

teşekkür ederim beyzus ablam bi gün bende başarı hikayemi yazıcam kk da...............inş...........

teşekkür ederim beyzus ablam bi gün bende başarı hikayemi yazıcam kk da...............inş...........
İnşallah canım...Biz de gurur duyarız kardeşimizle...
BEYZUS bakıkesirden altınoluğa muhakkak gelir.

Gelmezmi kankacığım gelmezmi...Balıkesir deyince hem Altınoluk hem de Ayvalık'ı kapsar diye şeettimdi canım....
Dişlerin biraz yola girdi galiba Zeynepciğim.Katı besin alabiliyorsun anladığım kadarıyla...
Romatizmal ağrıların umarım lodosta azmamıştır...Allah sağlık sıhhat versin cümlemize gani gani inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…