Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eeeee BEYZUSUM nasıl geçti tatil,kilo almanın dışında...
Nihayet bayramlar bitti ,bizim bahanemizde kalmadı...Bu sene yaza inşallah daha ince gireriz..

Derin'de geldi,naz'ı uyutup..:)

okadar kafaya takıyorumki ablacım taktıkçada gitmiyor inadına...bu kadar üzülmesem belki rahat olsam dediğin gibi gidecek kilolar...birde kayınvaide ile aynı evdeyim onlarla ilgili arada sorunlarım oluyor arada huysuz kızım durmuyor ona kızıp yiyorum ..kızımdan dolayı eve kapalı kaldım biryere gidemiyorum evde çok sıkılıyorum yine yemeğe sarıyorum hepsinin ucunda yemek var...bahane aslında epside doğum yaptığım kiloma gelmişim haberim yok baskül bozulunca psikolojim çok bozuldu ama aksine vereceğime dahada beter oldum ...şu anda spor cdsi indiriyorum yarın başlayacağım bakalım inş faydası olur..

Bende leslie ye başladım 2 gündür,İnşallah bırakmam..egsersiz yapayım bari,her tarafım yımışadı iyice,lömbür lömbür....

yenacım inan psikolojim bozuldu hiç iyi değilim bu sıralar kilo yüzünden....hatta sabah kızım hiçbirşey yemediği için bir bağırmışım onaaa bütün gün kızdım kendime yemezse yemesin niye bağırıyorsam..ne acılar çektim ona kavuşuncaya kadar ...canım biraz acele ediyorum ikinci çocuğa karar verdik eşimle tabii allah nasip ederse...verirse ama bu kilolarla olmaz istemiyorum en azından 10 yada 15 kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum ...ben acele ettikçede gitmiyor...

Eeeee BEYZUSUM nasıl geçti tatil,kilo almanın dışında...
Nihayet bayramlar bitti ,bizim bahanemizde kalmadı...Bu sene yaza inşallah daha ince gireriz..

Tatil çok güzeldi canım.Havada şansımıza çok güzeldi.Gezip tozdum diyemem pek.Genellikle gelenler oluyordu;gece de yeğenim geç saatlere kadar çalıştığı için gelinin evindeydik;zaten 2 apt ötede.Tabii her gece Ege ile kanıt arayan polisçilik oynadık.Bu aralar polisiz.Önceleri uzaya ve gezegenlere takmıştı.Dönem dönem ilgi alanları değişiyor.Bu arada benim göğüslerime taktı ''teyze senin emziklerin neden böyleee tombiş tombiş '' diye sordu.Bende eşşek sıpası sen babaanneninkilere bak dedim.Babaanneye laf yok tabii.Önüne gelen bizimle uğraşıyor yaa tepem attı atıyor....
Bahane kalmadı canım haklısın ama önümüzde yılbaşı var...Neyse sadece bir gece göz açıp kapayana kadar geçer.....Birde önümüzdeki günlerde kaplıcaya gitmeyi planlıyoruz gene açık büfe faciası yaşamam inşallah...Ay bayılazaaam valla.Bir gün bu diyet derdine nalları dikmezsem iyidir.

naz çoktan uyudu canımda bende diyet sitelerinde geziyordum..hata slim in 6 diye bir video varmış çok güzel incelme ağlıyormuş kilo verenler olmuş ama indirmeyi beceremedim inşallah arkadaşla beraber yaparız artık...

Bu akşam ''Öyle bir geçer zamanki'' izleyemedim aklım kaldı çok fena..Kızımın resimden performans ödevi vardı babasıyla birlikte yaptılar, e onlar ders yapınca benim içime sinmedi,çünkü kızımda çok seviyor o diziyi,birlikte ağlayıp ağlayıp izliyoruz....:))

ffllklkmkhj

bu havalardaözellikle bere takıyorum.üveid rahatsızlığım için.yoksa balkon kapısı açık..eklem romatizmasında iltihap fazlalaşınca zayıf bir yere kanale oluyor.benimde bir gözüm.resimde bak.bir gözüm küçüldü..başımı koruyorum..
bakmayın şimdi zırladığıma,dişler yapılsın,kilolar verilsin atacağım çalımdan sakının..

ohh beyzus abla ne güzel eğlenmişsiniz..fırlamalar benimki bile bana göğüslerimi açtırıyor çok hoşuna gidiyor anni aç aç aç diyerek sonra vuruyor eliyle öpüyor çok hoşuna gidiyor..zilli emmedi şimdide ilgisini çekiyor..geçen gün arkadaş bebeğini emzirirken gördü çok diklatini çekti

Yarıldım gülmekten.. emzikmi diyor.. Bak sen sıpaya...

ilk mesajım beyzus abla sanaydı ama alıntı yaptım çıkmamış

Anladım canım......
İnşallah ikinci bebek gelir.Naz içinde çok iyi olur....
Hayatım biliyorum çok zor bende relax olma konusunda pek başarılı değilim ama daha rahat olmaya çalışalım.Verenler nasıl veriyor biz de vereceğiz.
Bak ;benim 60 yaşlarında bir yengem var.Dayımın eşi.Kendini o kadar önemser ki (sağlık açısından) hayatında hiç fazla kilolu olmamıştır.1.70 boya 70 kilo olduğu zaman hemen diyete ve yürüyüşe başlar ve kiloları verene kadar en az 65 i görmeden diyeti bırakmaz....Geçenlerde kendi başına kilo verememiş 5 kilo için diyetisyene gitti.Ne dendiyse yaptı ve 5 kiloyu verdi;ama en az 7-8 kilo vermiş gibi görünüyor.İnad ediyor ve kilo veriyor,asla kilolu görmüyoruz onu.
Biz yeteri kadar önemsemiyormuyuz kendimizi acaba diyorum..Birde yengem fizik olarak düzgündür ama yüz olarak pek düzgün diyemem (ama çok iyi insandır) bu yüzden fiziği düzgün tutmaya çalışıyor gibi geliyor bana.Biz yüzümüzün düzgünlüğünemi güveniyoruz ne yapıyoruz bilmem ki.....
Sonuç olarak hem kendimizi daha çok beğenmek,güvenmek ve daha sağlıklı olmak için bu kilolardan kurtulmalıyız ve bunun için gereken iradeyi göstermeliyiz;yoksa yıllarca boşa uğraşır dururuz.Ben bazen ütü yığılır gözümde büyüdükçe kalkıp ütüleyemem;çoğaldıkça görmezden gelirim,ütü düşüncesi bile zor gelir 3-4 gün bekletirim ve beklettikçe zor gelir.Kilolara da aynı muameleyi yapıyoruz.Yapmayalım artık diyorum....

bu havalardaözellikle bere takıyorum.üveid rahatsızlığım için.yoksa balkon kapısı açık..eklem romatizmasında iltihap fazlalaşınca zayıf bir yere kanale oluyor.benimde bir gözüm.resimde bak.bir gözüm küçüldü..başımı koruyorum..
bakmayın şimdi zırladığıma,dişler yapılsın,kilolar verilsin atacağım çalımdan sakının..[/QUOTE]

Zeynepçim ne kadar gergin cildin var,topiğin tüm hatunları fevkaledenin fevkinde yani,havamız batsın..Tek kusurumuz var obezlik, pardon etine dolgunluk....

Size doyum olmuyor ama ben çıkmalıyım..Çokda özledim sohbeti aslında ama sabah uyanamıyorum bu sıralar...
Naaparsınız ehtiyarlık zor...

Seviyorum ve öpüyorum sizi....

bende çok güldüm.50 kiloyken de gögüslerim 95 bedendi.lisede bjk gençler amatr grupta voleybol oynarken ''koca memeli kız''diye lakap takmışlardı.ama emziği yeni duydum.çok yaratıcı çocuk.

Ne kadar kabalarmış koca memeli kız denirmi hiiçç...

Voleybolu bende çok severdim,keşke yine oynayabilsek,bazen pikniğe falan gittiğimizde,azıcık top vs.oynasam dilim dışarılarda dolanıyorum...

Budur işte.....

Yarıldım gülmekten.. emzikmi diyor.. Bak sen sıpaya...
Aynen öyle..Benim uçlar fazla belirgin o yüzden emzik diyor galiba..Canı isterse de uçlarından tutup radyo düğmesi muamelesi yapıyor.Sıpalara eğlence işte....
Kıyamam ben ona...Güzelim benim.Özenmiştir belki de annesi....

Zeynepçim ne kadar gergin cildin var,topiğin tüm hatunları fevkaledenin fevkinde yani,havamız batsın..Tek kusurumuz var obezlik, pardon etine dolgunluk....
[/QUOTE]

teşekkür ederim.ordan yırtıyorum.ama yıllardır saçlarımı sıkı sıkı lastikle bağlarım.cildimi askıya alırım.birde gece 10 dakika kaş altı kaslarımı çalıştırıyrum.birde öbür kasları çalıştırsam.
hadi sana iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…