Eeeee BEYZUSUM nasıl geçti tatil,kilo almanın dışında...
Nihayet bayramlar bitti ,bizim bahanemizde kalmadı...Bu sene yaza inşallah daha ince gireriz..
Tatil çok güzeldi canım.Havada şansımıza çok güzeldi.Gezip tozdum diyemem pek.Genellikle gelenler oluyordu;gece de yeğenim geç saatlere kadar çalıştığı için gelinin evindeydik;zaten 2 apt ötede.Tabii her gece Ege ile kanıt arayan polisçilik oynadık.Bu aralar polisiz.Önceleri uzaya ve gezegenlere takmıştı.Dönem dönem ilgi alanları değişiyor.Bu arada benim göğüslerime taktı ''teyze senin emziklerin neden böyleee tombiş tombiş '' diye sordu.Bende eşşek sıpası sen babaanneninkilere bak dedim.Babaanneye laf yok tabii.Önüne gelen bizimle uğraşıyor yaa tepem attı atıyor....
Bahane kalmadı canım haklısın ama önümüzde yılbaşı var...Neyse sadece bir gece göz açıp kapayana kadar geçer.....Birde önümüzdeki günlerde kaplıcaya gitmeyi planlıyoruz gene açık büfe faciası yaşamam inşallah...Ay bayılazaaam valla.Bir gün bu diyet derdine nalları dikmezsem iyidir...
ilk mesajım beyzus abla sanaydı ama alıntı yaptım çıkmamış
Yarıldım gülmekten.. emzikmi diyor.. Bak sen sıpaya...
bende çok güldüm.50 kiloyken de gögüslerim 95 bedendi.lisede bjk gençler amatr grupta voleybol oynarken ''koca memelikız''diye lakap takmışlardı.ama emziği yeni duydum.çok yaratıcı çocuk.
ffllklkmkhj
bu havalardaözellikle bere takıyorum.üveid rahatsızlığım için.yoksa balkon kapısı açık..eklem romatizmasında iltihap fazlalaşınca zayıf bir yere kanale oluyor.benimde bir gözüm.resimde bak.bir gözüm küçüldü..başımı koruyorum..
bakmayın şimdi zırladığıma,dişler yapılsın,kilolar verilsin atacağım çalımdan sakının..
Aynen öyle..Benim uçlar fazla belirgin o yüzden emzik diyor galiba..Canı isterse de uçlarından tutup radyo düğmesi muamelesi yapıyor.Sıpalara eğlence işte....
Yarıldım gülmekten.. emzikmi diyor.. Bak sen sıpaya...
ohh beyzus abla ne güzel eğlenmişsiniz..fırlamalar benimki bile bana göğüslerimi açtırıyor çok hoşuna gidiyor anni aç aç aç diyerek sonra vuruyor eliyle öpüyor çok hoşuna gidiyor..zilli emmedi şimdide ilgisini çekiyor..geçen gün arkadaş bebeğini emzirirken gördü çok diklatini çekti
bu havalardaözellikle bere takıyorum.üveid rahatsızlığım için.yoksa balkon kapısı açık..eklem romatizmasında iltihap fazlalaşınca zayıf bir yere kanale oluyor.benimde bir gözüm.resimde bak.bir gözüm küçüldü..başımı koruyorum..
bakmayın şimdi zırladığıma,dişler yapılsın,kilolar verilsin atacağım çalımdan sakının..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?