Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena'da geldi...Bebişmi uyutmadı...Yoksa bizmi çok gürültü yaptık..

inşallah ablacım allah verir inşallah..gerçi çok zor olacak ama naz için karar verdim..bir kardeşi olmasını istiyorum.şimdiye kadar çok huysuzdu naz ancak rahatladım..gözm korkmuyor değil yinede..bende diyetime dikkat ettiğim zaman daha mutlu oluyorum biraz kaçırdığımda çok üzülüyorum .inşallah bir an önce kurtulmak istyorum.maşallah yengene ne güzel fiziğine dikkat ediyor.benimde çevremde herkez manken gibi fazla yüz güzellikleri olmasada ben ise girdiğim her ortamda kendime baktırıyorum giyimile makyajımla becerilerimle sürekli övülen biriyim. ama konu kiloya gelince takılı kalıyorum.kendimi çok küçük görüyorum onların yanında kendime çok kızıyorum.dediğin doğru biz yüzümüzün güzelliğine güveniyoruz heralde birte kilolu olamda hiç içine kapnmam bir söyler on gülerim en pullu boncuklu kıyafetleri giyerim...mesela bayramda bakmam popişin büyüklüğüne şık bir tayt giydim üzerine çeşit çeşit tuniklerle herkez çok beğendi yinede 120 kiloya rağmen saçlatımıda kızıla boyadım ama nerdeyse kırmızı oldu çok beğendi herkez... bütün bunlara rağmen ben yinede kilodan dolayı mutsuz bir bayram geçirdim..ayyy birden kendimi fazla övmüşüm kendini beğenmiş kadın aslında seviyorum kendimi 15 kilo versem çok daha fazla seveceğim şimdi merdiven basamaklarını gördükçe sinirleniyorum

Size doyum olmuyor ama ben çıkmalıyım..Çokda özledim sohbeti aslında ama sabah uyanamıyorum bu sıralar...
Naaparsınız ehtiyarlık zor...

Seviyorum ve öpüyorum sizi....

İhtiyarlık ta ne....Ne demek o....????????????
Hayatta alma öyle olumsuz nitelemeleri üzerine...Genciz,güzeliz,accık etimiz ,yağımız bol.Eh olacak o kadar kadı kızında.....
İyi geceler canım...
Rüyanda tüm topiğin zayıfladığını gör...Hayra yoralım.Belki tutar....

Öylesine çıkıverdi parmaklarımdan..Aslında onu yazmak istemedim..

Eee siz böyle konuşursanız ben nasıl sizi bırakıp gideceğim..Eşimde ikide bir yanımdan öfleyerek,bana kızgın kızgın bakarak geçiyor neden acaba...

Övmek değil canım..Olanı söylüyorsun.Aslında bence kendine güvenen bir kadınsın ama bunu dışa vurmak istemeyenlerdensin.Güvenmektede haklısın.Resimlerin her şeyi söylüyor...Lütfen kendini küçük görme...Çaresiz bir derdimiz yok Allaha şükür;sadece irademizi kullanıp kilo versek bir çok sorunuda çözmüş olacağız.

merak etme kimse öyle düşünmez.ben senin resimlerini gördüm.bebek gibisin maşallah..biraz da kilo verirsen tam br afet olacaksın..bebek için mecburen kilo vermen lazım.zamanı sen seçeceksim.ama bencede doğru bir karar.ilerde tek çocuk olunca zor oluyor.ve ''beni kardeş sevgisinden mahrum bıraktınız diye sızlanmamalar başlıyor.merdiven basamaklarına neden sinirlendin?orayı anlamadım..

iyi geceler hepinize bende yatıyorum artıkkızımı eşimi yerlerine yatırdım sıra bende sabah erken kalkıyor nazlı kızım.aklım sizde ama gözlerim kapanıyor artık

Karnı acıkmış olmasın.....Tutuştur bir elma eline .....Bir şey yerken öfleyemez;en azından bende böyle oluyor...

kızlar bana izin..eşimi tuvalete götüreceğim.biraz uzun sürer.sonrada uyutmaya çalışacağım.yoksa yine sabahlıyacağız..öpüldünüz.aklıma geldi .dün bana''beni döv uyut dedi.anlamadım..meğer sırtına pışpışlamamı istiyormuş.allahım ne günlere kaldık..iyi uykular..

ablammmm moral verdiniz bu saatte bana allaha şükür sağlığımız yerinde ama çevremdeki bayanların en kilolusu benim boyumda uzun olduğu için allahtan göstermiyorum bilmeyen inanmıyor 122 olduğuma..inşallah kilo sorununuda çözüp çok daha mutlu olacağız..en büyük hayalim evlat sahibi olmaktı ..mükemmel öteside bir aşkım var allaha şükür .inşallah eşi için ve kızım içinde sağlıklı zayıf bir anne olacağım

Daha ne isteyelim değil mi??Çok şükür Rabbimize....
Kiloda vereceğiz hiç şüphen olmasın;onunda bir vakti var galiba....

zeynep ablacım çok sağoll ..merdiven bsamağı ise belimdeki fazlalıklar...babam bana merdiven bsamağı gibisin kat kat der her zamanda ağız alışkanlığı olmuş artık..

Nursena'da geldi...Bebişmi uyutmadı...Yoksa bizmi çok gürültü yaptık..
evet uyumadı ben pc başına oturdum bebelk çıldırdı diş çıkıyo bide bu aralar ek gıdaya geçtik kabız amannn işte 2 muhabbetin belini kıramadık okudum ama yazılanları geçen banada bayanlar piling anlatıyo sunu sunu sürersen cilt gerilirmiş ayy hayatım dedim içimden benim her yanım maşşallah kilodan gerim gerim geriliyo ayy saol dedim ama gülmemmek için zor tuttum kendimi piling malzemelerini genelde yediğim içi yumurta vs... geriliyom zaten
günaydııın kızlar

güünayyyydınnnnnn kızlar
uyumuyoı cadı kızım aksam 3 sabah 6 az komsuyo götüreyim ben,im gibi bunalmıştır belkim evde durmaaaktan ben kaçayımm

Günaydın Kızlar
Rejime ve spora adapte olmaya çalışıyorum ama çok stresliyim ya iş için aramadılar 1 hafta içinde ararız demişlerdi ama bence alacak olsalar 2 gün içinde ararlar bugünde aramazlarsa almayacaklar demektir sanırım neyse hayırlısı Allah büyüktür. Dün çikolata falan yedim kısıtlamak istemiyorum kendimi ya sanki demir zincirlerle bütün vucudumu sarmalamışlar o zincirleri kırmak istiyorum çok mutsuzum ya çok mutsuzum. Rejimi ve sporu hayatıma alıp geri kalan herşeyi boşvermem lazım düşündükçe üzülüyorum 2 gündür çok ağladım bazı özel problemler yüzünden onun için çok mutsuzum neyse Allah hayırlı olanı versin diyelim herşey kısmet

günaydın herkeze
benim baskülüm yine bozkmudur bilemiyorum 122.8den aşağıda inmiyor yukarıda çıkmıyor hayret bişi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…