Size doyum olmuyor ama ben çıkmalıyım..Çokda özledim sohbeti aslında ama sabah uyanamıyorum bu sıralar...
Naaparsınız ehtiyarlık zor...
Seviyorum ve öpüyorum sizi....
İhtiyarlık ta ne....Ne demek o....????????????
Hayatta alma öyle olumsuz nitelemeleri üzerine...Genciz,güzeliz,accık etimiz ,yağımız bol.Eh olacak o kadar kadı kızında.....
İyi geceler canım...
Rüyanda tüm topiğin zayıfladığını gör...Hayra yoralım.Belki tutar....
inşallah ablacım allah verir inşallah..gerçi çok zor olacak ama naz için karar verdim..bir kardeşi olmasını istiyorum.şimdiye kadar çok huysuzdu naz ancak rahatladım..gözm korkmuyor değil yinede..bende diyetime dikkat ettiğim zaman daha mutlu oluyorum biraz kaçırdığımda çok üzülüyorum .inşallah bir an önce kurtulmak istyorum.maşallah yengene ne güzel fiziğine dikkat ediyor.benimde çevremde herkez manken gibi fazla yüz güzellikleri olmasada ben ise girdiğim her ortamda kendime baktırıyorum giyimile makyajımla becerilerimle sürekli övülen biriyim. ama konu kiloya gelince takılı kalıyorum.kendimi çok küçük görüyorum onların yanında kendime çok kızıyorum.dediğin doğru biz yüzümüzün güzelliğine güveniyoruz heralde birte kilolu olamda hiç içine kapnmam bir söyler on gülerim en pullu boncuklu kıyafetleri giyerim...mesela bayramda bakmam popişin büyüklüğüne şık bir tayt giydim üzerine çeşit çeşit tuniklerle herkez çok beğendi yinede 120 kiloya rağmen saçlatımıda kızıla boyadım ama nerdeyse kırmızı oldu çok beğendi herkez... bütün bunlara rağmen ben yinede kilodan dolayı mutsuz bir bayram geçirdim..ayyy birden kendimi fazla övmüşüm kendini beğenmiş kadın aslında seviyorum kendimi 15 kilo versem çok daha fazla seveceğim şimdi merdiven basamaklarını gördükçe sinirleniyorum
inşallah ablacım allah verir inşallah..gerçi çok zor olacak ama naz için karar verdim..bir kardeşi olmasını istiyorum.şimdiye kadar çok huysuzdu naz ancak rahatladım..gözm korkmuyor değil yinede..bende diyetime dikkat ettiğim zaman daha mutlu oluyorum biraz kaçırdığımda çok üzülüyorum .inşallah bir an önce kurtulmak istyorum.maşallah yengene ne güzel fiziğine dikkat ediyor.benimde çevremde herkez manken gibi fazla yüz güzellikleri olmasada ben ise girdiğim her ortamda kendime baktırıyorum giyimile makyajımla becerilerimle sürekli övülen biriyim. ama konu kiloya gelince takılı kalıyorum.kendimi çok küçük görüyorum onların yanında kendime çok kızıyorum.dediğin doğru biz yüzümüzün güzelliğine güveniyoruz heralde birte kilolu olamda hiç içine kapnmam bir söyler on gülerim en pullu boncuklu kıyafetleri giyerim...mesela bayramda bakmam popişin büyüklüğüne şık bir tayt giydim üzerine çeşit çeşit tuniklerle herkez çok beğendi yinede 120 kiloya rağmen saçlatımıda kızıla boyadım ama nerdeyse kırmızı oldu çok beğendi herkez... bütün bunlara rağmen ben yinede kilodan dolayı mutsuz bir bayram geçirdim..ayyy birden kendimi fazla övmüşüm kendini beğenmiş kadın aslında seviyorum kendimi 15 kilo versem çok daha fazla seveceğim şimdi merdiven basamaklarını gördükçe sinirleniyorum
Öylesine çıkıverdi parmaklarımdan..Aslında onu yazmak istemedim..
Eee siz böyle konuşursanız ben nasıl sizi bırakıp gideceğim..Eşimde ikide bir yanımdan öfleyerek,bana kızgın kızgın bakarak geçiyor neden acaba...
Karnı acıkmış olmasın.....Tutuştur bir elma eline .....Bir şey yerken öfleyemez;en azından bende böyle oluyor...
Övmek değil canım..Olanı söylüyorsun.Aslında bence kendine güvenen bir kadınsın ama bunu dışa vurmak istemeyenlerdensin.Güvenmektede haklısın.Resimlerin her şeyi söylüyor...Lütfen kendini küçük görme...Çaresiz bir derdimiz yok Allaha şükür;sadece irademizi kullanıp kilo versek bir çok sorunuda çözmüş olacağız.
ablammmm moral verdiniz bu saatte banaallaha şükür sağlığımız yerinde ama çevremdeki bayanların en kilolusu benim boyumda uzun olduğu için allahtan göstermiyorum bilmeyen inanmıyor 122 olduğuma..inşallah kilo sorununuda çözüp çok daha mutlu olacağız..en büyük hayalim evlat sahibi olmaktı ..mükemmel öteside bir aşkım var allaha şükür .inşallah eşi için ve kızım içinde sağlıklı zayıf bir anne olacağım
evet uyumadı ben pc başına oturdum bebelk çıldırdı diş çıkıyo bide bu aralar ek gıdaya geçtik kabız amannn işte 2 muhabbetin belini kıramadık okudum ama yazılanları geçen banada bayanlar piling anlatıyo sunu sunu sürersen cilt gerilirmiş ayy hayatım dedim içimden benim her yanım maşşallah kilodan gerim gerim geriliyo ayy saol dedim ama gülmemmek için zor tuttum kendimi piling malzemelerini genelde yediğim içi yumurta vs... geriliyom zatenNursena'da geldi...Bebişmi uyutmadı...Yoksa bizmi çok gürültü yaptık..
günaydııın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?