ortaya çık diye yapmıştım....kızım yüzünden mesajım erken gitti....resmen kalburabastıyla kavga ettim durdum bir taneyle yetindim .....ama çok mücadele verdim bir taneye şükrettim onu bile yememem gerekirdi.her zamanki gibi pilava dayanamadım yemektede ekmek yemedim ama ...yinede ufak tefek kaçamaklarım olmuş bugünde hiç yapmamam lazım ama dayanabilsem..
beyzus abla ne güzel olurdu ayvalığada gelseydin tanışmak isterdim seninle....
saferan kızzzzz günahıma girmişsin yakaladım senii...okadar mücadele veriyorum yine gitmiyor yaaa 122de takılı kaldım
lütfen kendinede kızınada eziyet etme o zaten kendine yeteni yicektir öğünlerinde yemeğini koy kaşığıda eline ver emin o zaman daha faydalı olur arada sende kaşıkla oyalanırken verirsin bide şu var ki fazla yemeye zork,lama yağ hücreleri fazlalaşırsa ilerde şişman oluyormuş çocuklar kızlarımız bizim çektiklerimizi çekmesin en azından ben şahsen diyim kızlarımı asla zorlamıyorum şunu bunu yiyin diye öğünlerde bol salata az ekmek pilav makarna sayılı yapıyorum genel beslenme düzeni edinsinler diye... bize öylemi yaptılar annem bana 1 litreden fazla pirinçunu mama yedirirmiş,ekmek dayarlardı karnınız doysun diye ne kadar yanlış..............işte sonuçları.........yenacım inan psikolojim bozuldu hiç iyi değilim bu sıralar kilo yüzünden....hatta sabah kızım hiçbirşey yemediği için bir bağırmışım onaaa bütün gün kızdım kendime yemezse yemesin niye bağırıyorsam..ne acılar çektim ona kavuşuncaya kadar ...canım biraz acele ediyorum ikinci çocuğa karar verdik eşimle tabii allah nasip ederse...verirse ama bu kilolarla olmaz istemiyorum en azından 10 yada 15 kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum ...ben acele ettikçede gitmiyor...
yatmadan tartıl bide sabah aç karnına eğer aynıysa kesin bozuktur....günaydın herkeze
benim baskülüm yine bozkmudur bilemiyorum 122.8den aşağıda inmiyor yukarıda çıkmıyor hayret bişi yaaa
günaydınnnnn kızlar
bugün ben diyete başlayalı 26 gün olmuş .
bu 26 gün içerisinde 98.8 kilodan 94 inmişim 4.8 kilo vermişim.. çok mutluyum inşş herkeste verir
Çok sevinirim canım.Yaş konusunda tereddütün olmasın ben 49 yaşındayım....Her yıl 1 yaş azalıyorum teorik olarak ama sen gerçek yaşımı bil ve gelecek yıl 48 mişim gibi kabul et.Bakalım hangi yıl aynı yaşta olacağız....Zeynepciğime de tavsiye ediyorum ama o uygulamıyor bu yöntemi...Hele kilo verebilirsem 2 yıl geri gitmeyi planlıyorum.
baharcım üzme kendini bu kadar 1 hafta demişler daha 2. günde yıpratma kendini. zincirleri kırmak istiyorum diyosun ya o zaman hemen özgür olmak için istediklerin için harekete geç hayatı erteleme eğer bugün bir şeyler yapmazsan yarın mutsuz olacaksın yarın mutlu olmak içinse bugün bir şeyler yapman lazım. daha çok gençsin ve hayatı bir yerinden yakalaman lazım evde oturup kendine acıma lütfen eğer şu an bir şeyler yaparsan yarın için en azından istediğin kiloda olacağının garantisi var. biz makine değiliz ama neyi yapıp yapmayacağımıza da kendimiz karar veriyoruz. unutma ki bugün yaptığın bir şey için yarın sonuç alacaksın ve mutlu olacaksın. sana işin aşkın ya da aile hayatınla ilgili garanti veremeyiz ama kilo vermek hepimizin elinde kimse elimizi kolumuzu bağlayıp bize zorla bir şeyler yedirmiyor. kendi ellerimizle midemize gönderiyoruz bu yiyecekleri yaptıklarımız kendimizi kandırmaktan başka hiç bir şey değil. karar vermek böyle bir şeydir. iste ve olsun. ama önce harekete geç. vücut bizim vücudumuz onun için hala yapabileceğimiz bir şeyler var. nolur toparla kendini ve ewet şimdi şu anda de. nolur yarın 1 hafta sonra deme. şimdi hemen şimdi. özgür olmak istiyosan onun bedelini bugün hergün ödemelisin. ve şimdi hayatın ve kendin için bir şeyler yap.Günaydın Kızlar
Rejime ve spora adapte olmaya çalışıyorum ama çok stresliyim ya iş için aramadılar 1 hafta içinde ararız demişlerdi ama bence alacak olsalar 2 gün içinde ararlar bugünde aramazlarsa almayacaklar demektir sanırımneyse hayırlısı Allah büyüktür. Dün çikolata falan yedim kısıtlamak istemiyorum kendimi ya sanki demir zincirlerle bütün vucudumu sarmalamışlar o zincirleri kırmak istiyorum çok mutsuzum ya çok mutsuzum. Rejimi ve sporu hayatıma alıp geri kalan herşeyi boşvermem lazım düşündükçe üzülüyorum 2 gündür çok ağladım bazı özel problemler yüzünden onun için çok mutsuzum neyse Allah hayırlı olanı versin diyelim herşey kısmet
günaydınnnnn kızlar
bugün ben diyete başlayalı 26 gün olmuş .
bu 26 gün içerisinde 98.8 kilodan 94 inmişim 4.8 kilo vermişim.. çok mutluyum inşş herkeste verir
tebrikler tatlım
FactorB hoşgeldin aramızaa
ne yapalım olur arada öyle bende sabah kekstra yedimm....Dün canım öle bir tatlı istediki gittim aldım. 1 paket benimo yedim 1 bardak sütle.Sonrada üzüldüm tabiama hergün yerdim pasta bisküvi çikolata. Şimdi haftada 1 en azından bunada şükür
ne yapalım olur arada öyle bende sabah kekstra yedimm....
hoş geldin canım olsun yedim deyip bırakma devam et daha öğünler çok önümüzdeDün canım öle bir tatlı istediki gittim aldım. 1 paket benimo yedim 1 bardak sütle.Sonrada üzüldüm tabiama hergün yerdim pasta bisküvi çikolata. Şimdi haftada 1 en azından bunada şükür
hoş geldin canım olsun yedim deyip bırakma devam et daha öğünler çok önümüzde
dün avm de gezerken t- design den salata kurutucu aldım ne zamandır düşünüyordum çok güzelmiş akşam kullanmaya doyamadım kıvırcıkları rokaları su koyup çeviriyorsunuz bi kaç defa yıkıyor sonra kurutup dolapta saklıyorsunuz her daim hazır salataya.....hatta satıcı ayranda yapıyor dedi onuda denedim gerçekten yapıyor herkes bir tane edinsin derim çok işe yarıyor.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?