Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn kızlar

bugün ben diyete başlayalı 26 gün olmuş .

bu 26 gün içerisinde 98.8 kilodan 94 inmişim 4.8 kilo vermişim.. çok mutluyum inşş herkeste verir

ortaya çık diye yapmıştım...... işe yaradı..........ne az ne çok yememek lazım zayıflamanın püf noktası bence bu ............
lütfen kendinede kızınada eziyet etme o zaten kendine yeteni yicektir öğünlerinde yemeğini koy kaşığıda eline ver emin o zaman daha faydalı olur arada sende kaşıkla oyalanırken verirsin bide şu var ki fazla yemeye zork,lama yağ hücreleri fazlalaşırsa ilerde şişman oluyormuş çocuklar kızlarımız bizim çektiklerimizi çekmesin en azından ben şahsen diyim kızlarımı asla zorlamıyorum şunu bunu yiyin diye öğünlerde bol salata az ekmek pilav makarna sayılı yapıyorum genel beslenme düzeni edinsinler diye... bize öylemi yaptılar annem bana 1 litreden fazla pirinçunu mama yedirirmiş,ekmek dayarlardı karnınız doysun diye ne kadar yanlış..............işte sonuçları.........
günaydın herkeze
benim baskülüm yine bozkmudur bilemiyorum 122.8den aşağıda inmiyor yukarıda çıkmıyor hayret bişi yaaa
yatmadan tartıl bide sabah aç karnına eğer aynıysa kesin bozuktur....
günaydınnnnn kızlar

bugün ben diyete başlayalı 26 gün olmuş .

bu 26 gün içerisinde 98.8 kilodan 94 inmişim 4.8 kilo vermişim.. çok mutluyum inşş herkeste verir

tebrikler canım inş. cumaya bende sevinirim......

Tamam o zaman bende BEYZUS abla diyim. Burdaki arkadaşlıklara dayanışmaya bayıldım. Hep böyle devam eder inşallah

baharcım üzme kendini bu kadar 1 hafta demişler daha 2. günde yıpratma kendini. zincirleri kırmak istiyorum diyosun ya o zaman hemen özgür olmak için istediklerin için harekete geç hayatı erteleme eğer bugün bir şeyler yapmazsan yarın mutsuz olacaksın yarın mutlu olmak içinse bugün bir şeyler yapman lazım. daha çok gençsin ve hayatı bir yerinden yakalaman lazım evde oturup kendine acıma lütfen eğer şu an bir şeyler yaparsan yarın için en azından istediğin kiloda olacağının garantisi var. biz makine değiliz ama neyi yapıp yapmayacağımıza da kendimiz karar veriyoruz. unutma ki bugün yaptığın bir şey için yarın sonuç alacaksın ve mutlu olacaksın. sana işin aşkın ya da aile hayatınla ilgili garanti veremeyiz ama kilo vermek hepimizin elinde kimse elimizi kolumuzu bağlayıp bize zorla bir şeyler yedirmiyor. kendi ellerimizle midemize gönderiyoruz bu yiyecekleri yaptıklarımız kendimizi kandırmaktan başka hiç bir şey değil. karar vermek böyle bir şeydir. iste ve olsun. ama önce harekete geç. vücut bizim vücudumuz onun için hala yapabileceğimiz bir şeyler var. nolur toparla kendini ve ewet şimdi şu anda de. nolur yarın 1 hafta sonra deme. şimdi hemen şimdi. özgür olmak istiyosan onun bedelini bugün hergün ödemelisin. ve şimdi hayatın ve kendin için bir şeyler yap.

sabah ne yedim....

KAHVALTI
eti dilim paykek kakaolu 1 ad. 134 cal.
tepsi börek 0.25 dilim 105 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
yeşil çay
toplam 400 cal..
.

dün avm de gezerken t- design den salata kurutucu aldım ne zamandır düşünüyordum çok güzelmiş akşam kullanmaya doyamadım kıvırcıkları rokaları su koyup çeviriyorsunuz bi kaç defa yıkıyor sonra kurutup dolapta saklıyorsunuz her daim hazır salataya.....hatta satıcı ayranda yapıyor dedi onuda denedim gerçekten yapıyor herkes bir tane edinsin derim çok işe yarıyor.............

Dün canım öle bir tatlı istediki gittim aldım. 1 paket benimo yedim 1 bardak sütle.Sonrada üzüldüm tabi ama hergün yerdim pasta bisküvi çikolata. Şimdi haftada 1 en azından bunada şükür

Dün canım öle bir tatlı istediki gittim aldım. 1 paket benimo yedim 1 bardak sütle.Sonrada üzüldüm tabi ama hergün yerdim pasta bisküvi çikolata. Şimdi haftada 1 en azından bunada şükür
ne yapalım olur arada öyle bende sabah kekstra yedimm....

hoş geldin canım olsun yedim deyip bırakma devam et daha öğünler çok önümüzde

herkese selam.
baharcım ya çok üzüldüm yazdıklarna ama işle ilgili acele etme bence. yüze yakın görüşmeye giden biri olarak en umutsuz olduklarım aylar sonra arayabildi. ya da giremediğim bir işin ardından çok daha iyi koşulları olan bi baskası çıktı. daima pozitif olup hayırlısı olsun demekte fayda var. inşallah iş olur ama olmazsa işhayatımda bir çok kez olduğu gibi Allah bir kapıyı kaparsa bir başkasını açar. üzme kendini.
yeni gelenlere de hoşgeldiniz derim demesinede bende 1 haftadır buradayım. hoşgelmişizdir umarım.

Merhaba hanımlar 2 gündür yoktuk annanemi hastahaneye yatırdık.Ben diete başlıyorum bir aksilik çıkıyor hastanede diet iyidi eve gelince açlıktan dışarı çıktık gecenin 9 unda iskender yedim ama bugün evdeyim güzel diet yemekler yaptım bir kısmınıda buzluğa koyucamki gelince hazır olsun diye hastanede tartııldım 107 kilo çıktım pek sevindim.
Dün gece muhabbet iyiymiş ne yazıkki giremedim korkunç bir başağrım vardı erkenden yattım.şimdide yemekler pişti evimi temizliycem bir haftadır berbat durumda allahtan küçükte 2 saate biter hepinizi çok öpüyorum

Şu plastik olanlardanmı hani kapağında çevirme düğmesi var ordan çeviriyon bende istiyordum ama kullanışlımı bilemedim o yüzdende almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…