Cumaya az kaldı bu lodas işini tuttum.Ben lodos zedeyim
Şu plastik olanlardanmı hani kapağında çevirme düğmesi var ordan çeviriyonbende istiyordum ama kullanışlımı bilemedim o yüzdende almadım
Annene geçmiş olsun canım. Lodoszede haaa bayıldım buna çok güldüm
geçmiş olsun canım... kolay gelsin....Merhaba hanımlar 2 gündür yoktuk annanemi hastahaneye yatırdık.Ben diete başlıyorum bir aksilik çıkıyor hastanede diet iyidi eve gelince açlıktan dışarı çıktık gecenin 9 unda iskender yedim ama bugün evdeyim güzel diet yemekler yaptım bir kısmınıda buzluğa koyucamki gelince hazır olsun diye hastanede tartııldım 107 kilo çıktım pek sevindim.
Dün gece muhabbet iyiymiş ne yazıkki giremedim korkunç bir başağrım vardı erkenden yattım.şimdide yemekler pişti evimi temizliycem bir haftadır berbat durumda allahtan küçükte 2 saate biter hepinizi çok öpüyorum
hımmm.. ben de yeni aldım çok işe yarıyor....ben kullanıyorum çok memnunum özellikle çalışan bayanlar için süper...pazardan gelince salata malzemelerimin yarısını yıkayıp kurutup saklama kaplarında dolaba koyuyorum...akşam işten eve geldiğimde büyük kolaylık oluyor..ben tek başıma olduğumdan hepsini yıkamıyorum sebzeler yıkayınca uzun süre dayanmıyor
kız nasıl kullancan içine su koyup çevirirsen yıkıyor döküp çevirince kurutuyor kızartmaları kloyunca yağını çok iyi süzüyor çeviriyorsun tabii hemen al...Şu plastik olanlardanmı hani kapağında çevirme düğmesi var ordan çeviriyonbende istiyordum ama kullanışlımı bilemedim o yüzdende almadım
afiyet olsun çabuk toparladın diyeti....Çok şükür işlerim bitti daha yeni öğle yemeği yiyorum
Çorba 1 dil ekmek ayran
iyiakşamlar BEYZUS abla. Çıkmam lazım şimdi eşim gelicek. Yaprak dökümünden sonra uğrarım. öptüm herkesi
İyi akşamlar canım.....
Herkese iyi akşamlar....
MENÜM:
SABAH: 1 adet peynirli tost
ARA. 2 Mandalina
ÖĞLE: 4 köfte,salata,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ARA: 2 Salatalık
AKŞAM: Bol salata,1 kase çorba,1 dilim ekmek,1/2 kase yoğurt
ARA. Meyva
slm kizlar bende yediklerimi yazayim dün patlamis misirin kalorisine bakdim amanin baya cokmus cok pisman oldum
kahvalti:
1dis sarimsak,5badem
2dilim kepekli ekmek
salata
ligt peynir
2bardak cay
ara: salata
1dilim kepekli ekmek
öglen:
2koca tabak kornfleks ligt sütle (ölen uykusundan kalkmisdim tutamadim kendimi cnm tatli isdedi :2:
ara:3kepce mercimek corbasi
1fincan kahve
aksam :1tabak fasülye
2tane mandila yemeyi düsünüyom
kızlar bu hafta çok kötü yüm çok inşallah fazla çıkmam saldım iyce bi tarafımı kaldırayım lasli yapayım öpüyorum sizi
eski spor ayakkabımı yıkadım eğer çıplak ayakla yaparsan ayakta açılma yapıyomuş topuk ağrısı falan bide beli dik tutarak yapıcakmışız anam bende arkadaki sarı gacı ne kadanda kasıntı diyodum meğer spor yaparkene dik durmak lazımmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?