Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu plastik olanlardanmı hani kapağında çevirme düğmesi var ordan çeviriyon bende istiyordum ama kullanışlımı bilemedim o yüzdende almadım

ben kullanıyorum çok memnunum özellikle çalışan bayanlar için süper...pazardan gelince salata malzemelerimin yarısını yıkayıp kurutup saklama kaplarında dolaba koyuyorum...akşam işten eve geldiğimde büyük kolaylık oluyor..ben tek başıma olduğumdan hepsini yıkamıyorum sebzeler yıkayınca uzun süre dayanmıyor

geçmiş olsun canım... kolay gelsin....
hımmm.. ben de yeni aldım çok işe yarıyor....
Şu plastik olanlardanmı hani kapağında çevirme düğmesi var ordan çeviriyon bende istiyordum ama kullanışlımı bilemedim o yüzdende almadım
kız nasıl kullancan içine su koyup çevirirsen yıkıyor döküp çevirince kurutuyor kızartmaları kloyunca yağını çok iyi süzüyor çeviriyorsun tabii hemen al...
Çok şükür işlerim bitti daha yeni öğle yemeği yiyorum
Çorba 1 dil ekmek ayran
afiyet olsun çabuk toparladın diyeti....

bu gün ne yedim..

KAHVALTI
eti dilim paykek kakaolu 1 ad. 134 cal.
tepsi börek 0.25 dilim 105 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
meyve suyu - kayısı 150 ml. 75 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
yoğurt (az yağlı) 200 gr. 126 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
kuru fasulye 0.25 por. 84 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ekler pasta 0.5 ad. 150 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kabak 200 gr. 50 cal.
zeytinyağlı kabak (hafif) 1 por. 202 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
toplam 1500 cal....
light kola içtim onu saymıyorum...

Kızlar motivasyonunuz düştüğünde neler yapıyorsunuz? Bana öle geliyoki biraz kilo verince (aman nasılsa isteyince verebiliyorum ) düşüncesiyle kaçamaklar artıyo ve birde aynı şeyleri yemekten (örneğin kahvaltıda) bıkıyor insan haksızmıyım?

Saferan : kız nasıl kullancan içine su koyup çevirirsen yıkıyor döküp çevirince kurutuyor kızartmaları kloyunca yağını çok iyi süzüyor çeviriyorsun tabii hemen al...
Ben sadece sebze kurutuyo sanıyodum meğer ne çok işe yarıyomuş. Hemen bi tane almam lazım

iyiakşamlar BEYZUS abla. Çıkmam lazım şimdi eşim gelicek. Yaprak dökümünden sonra uğrarım. öptüm herkesi

iyiakşamlar BEYZUS abla. Çıkmam lazım şimdi eşim gelicek. Yaprak dökümünden sonra uğrarım. öptüm herkesi

İyi akşamlar canım.....

Herkese iyi akşamlar....

MENÜM:

SABAH: 1 adet peynirli tost
ARA. 2 Mandalina
ÖĞLE: 4 köfte,salata,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ARA: 2 Salatalık
AKŞAM: Bol salata,1 kase çorba,1 dilim ekmek,1/2 kase yoğurt
ARA. Meyva

slm kizlar bende yediklerimi yazayim dün patlamis misirin kalorisine bakdim amanin baya cokmus cok pisman oldum
kahvalti:
1dis sarimsak,5badem
2dilim kepekli ekmek
salata
ligt peynir
2bardak cay
ara: salata
1dilim kepekli ekmek
öglen:
2koca tabak kornfleks ligt sütle (ölen uykusundan kalkmisdim tutamadim kendimi cnm tatli isdedi :2:
ara:3kepce mercimek corbasi
1fincan kahve
aksam :1tabak fasülye
2tane mandila yemeyi düsünüyom

slm beyzus abla masallahin var cok iyi gidiyon

sarımsak neden yutuyosun sorucam soramadım iştah kestiği için se kestimi şekerim merak ettim​

kızlar bu hafta çok kötü yüm çok inşallah fazla çıkmam saldım iyce bi tarafımı kaldırayım lasli yapayım öpüyorum sizi
eski spor ayakkabımı yıkadım eğer çıplak ayakla yaparsan ayakta açılma yapıyomuş topuk ağrısı falan bide beli dik tutarak yapıcakmışız anam bende arkadaki sarı gacı ne kadanda kasıntı diyodum meğer spor yaparkene dik durmak lazımmışş

Benim bugün defalarca beynimde yankılanan bu söz ve gerçekten doğru akşama kadar bilgisayar başında oturmaktan başka hiçbirşey yapmadım beni üzen insanlara inat bu söz hep benimle artık
''Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan, İnsanlara ya da eşyalara değil...'' Einstain
Mutlu olmak istiyorum onun için amacım zayıflamak ve ona bağlanıyorum hiçbir insan ya da eşya bunu engelleyemez ben artık mutlu olmak istiyorum ve görüntümü değiştirmeden buna sahip olamayacağım sanırım.

bahar bu harika bir söz. benimde bir sözüm var en kötüsüne hazırlıklı olmak için kendi kendime uydurdum. "kolay olması gerekmiyordu" ne zaman berbat bi olayla karşılaşsam kendime daha kötülerinin bile olabilceği ama hepsinin üstesinden gelebileceğimi hatırlatıyor bu sözler.

evet cnm istah kesiyor diceksiniz ki cok yiyorum ama bebis emiyor aksam sabah malum günüm
nursenacim balik kilo yapmaz cnm ben baligi kizartiyom sonra kagit mendile koyuyorum yagini alsin diye karnim doyana kadar yiyorum salatayla vermissindir bizim jokerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…