Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar sohbetler koyu maşallah ben pek takılamıyorum ama yazılarınızı hep okuyorum yani takipcinizim bugün yedikleim ve kalorileri
KAHVALTI
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
kepekli tost ekmek bim 3 dilim 129 cal.
bal 25 gr. 70 cal.
1. ARA ÖĞÜN
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
zeytinyağlı pırasa az yağlı 4 yemek kaşığı 110 cal.
kepekli tost ekmek bim 1 dilim 43 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yaş pasta - çikolatalı 1 dilim 400 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
mantı (sade ve pişmiş) 2 por. 824 cal. tam 2 posiyon dğildir ama emin olamadım onun için 2 porsiyon yazdım
319 cal.
50 cal.
153 cal.
400 cal.
824 cal.
toplam1746 cal.

bizim de bi derdimiz var diş görünürde yok ama 1 haftadır uyku durak yok gece saat 9.5 dan önce uyumuyor. 3 e kadar 2 saatte bir 3 den sonra saat başı 5-6 gibide 20 dakikada bir uyanıyor. bir ara 4 saat aralıksız uyuyodu her geçen gün daha kötüye gidiyor bir de 6 aydan sonra düzene girer diyorlardı. nasıl başa çıkıyosun kafam kazan gibi kalkıyorum her sabah.

KAHVALTI
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
bulgur pilavı 1 por. 320 cal.
turşu - karışık 0.25 por. 17 cal.

2. ARA ÖĞÜN
lahmacun 1 ad. 250 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.
soda 1 bard. 0 cal.
tereyağı 5 gr. 36 cal.
toplam 1092

ölen vakti uyumaya calisiyom bu bana yetiyor ha ben salincak kurdum uyumadimi salincaga koyuyom bazen uyuyor bazen de uyumuyor vitil felan dis kremi iste ugrasiyom

kAHVALTI
zeytin (yeşil) 3 gr. 4 cal.
ekmek - beyaz 0.5 dilim 45 cal.

1. ARA ÖĞÜN

ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
penguen - vişne reçeli 5 gr. 13 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 1.5 dilim 90 cal.

2. ARA ÖĞÜN

AKŞAM YEMEĞİ
hamsi tava 1 por. 326 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
şekerpare 1 ad. 140 cal.
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.

TOPLAM 1098 KALORİ
HARCANAN KALORİ 734

yapılan temizlik ve misafirler için hazırlıkla giden kalori miktarı

bugün yine iyi bir gün oldu az yedim

ama yoğunluk akşama kaçtı

saferan haklsın canımda yediği tek şey makarna olurmu her dakika makarna yenirmi ağzına bazen iki üç lokma yoğurt bazende ekmek kemiriyor bir dilim kadar başka hiçbişey yemiyor bu sıra birde köfte yemeğe başladı..o yüzden çok üzülüyorum.dünde sabrım taştı alışmıştım aslında ama dün yine dayanamadım çocuğum aç diye üzüldüm..elbette ben çocukluğumdan beri çekiyorum kilo derdini istemem kızımda yaşasın ilkokul 1 de bile sınıfın en irisi bendim ablaları gibiydm hem boy hemde kilo olunca..çok sıkıntılar çektimkomplekse giriyordum çünki..iki muz yedirmişler bana hoşuna gdiyormuş babamın ben yedikçe..

evet canım şimdide tartıldım fazla çıktım demkki bozuk değil verememişim...

Merhabalar nasılsınız kızlar dietler nasıl gidiyor cumaya az kaldı bakalım kaç çıkıcaz.
Bugün yediklerim
Sabah:1dilekm dom sal peynir
Öğlen :1 dilekm çorba ayran
Ara :2 mandalina 1/2 lıght çikolata
Akşam:1 dilekm pazı yemeği 1 bardak ayran salata
Ara :2 ceviz yedim acıkırsam mandalinada yiyebilirim sizce 1000 kaloriyi geçmişmidir.

Merhabalar derincim nerelerdesin sen özledim valla.Nazcık yemek yemiyor sanırım geçen tv izledim çocuklara ye diye ısrar etmeyin zaten acıkınca istiycek diyorlar.
Benim ablamda yiğenimin üstüne çok düştü şimdi 3.5 yaşında 29 kilo cumaya dietisyene gidicez boşver zayıf kalsın kilo daha büyük dert biliyorsun merk etme tabi anne yüreği dayanmıyor.

babamın doğum günüydü maalesef pasta yedim yine bu gece bütün gün dikkat ettim akşam pasta ile bozdum yine
Canım babanın doğum günü kutlu olsun.Haftada bir bir öğün istediğini doyunca ye birde bu yöntemi dene o zaman psikolojik daha rahat olursun yada sende kalori say istediğini ye 1200 den sonra kalorisiz şeylere yönel bak sen ikinci bebişi istiyorsun onun için dayan tabi bunu yazan ben 2 haftadır sapıtmıştım şu 3 gündür toplandım inşallah bozmam bende en geç şubatta başlıyorum tüpe

Hiç kaçmamamış valla kalori miktarı süper valla iyi gidiyorsun.

Çok süper gidiyorsun doğacım bende sizlerin sopalarıyla kendime geldim valla rejimdeyim daha mutluyum yedikçe bunalıma giriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…