istahimi kesiyor cnm gecen sene burdan biri yutuyordu hemde saglikliselam bu sarımsağı neden yutuyorsunuz
2gündür saat basi uyaniyor az önce bakdimda üst disimiz cikiyor 7ayligimiz bittitıksin senin bebiş 7 aylıktı değilmi nasıl uykuları
ölen vakti uyumaya calisiyom bu bana yetiyor ha ben salincak kurdum uyumadimi salincaga koyuyom bazen uyuyor bazen de uyumuyor vitil felan dis kremi iste ugrasiyombizim de bi derdimiz var diş görünürde yok ama 1 haftadır uyku durak yok gece saat 9.5 dan önce uyumuyor. 3 e kadar 2 saatte bir 3 den sonra saat başı 5-6 gibide 20 dakikada bir uyanıyor. bir ara 4 saat aralıksız uyuyodu her geçen gün daha kötüye gidiyor bir de 6 aydan sonra düzene girer diyorlardı. nasıl başa çıkıyosun kafam kazan gibi kalkıyorum her sabah.
önemli deil cnm hepimiz yazarken yanlis yaziyoruz cok gecmis olsun insallah fazla cekmeden cikarirsiniz dislerinizipardon toksin yazayım derken tıksin yazmışım
önemli deil cnm hepimiz yazarken yanlis yaziyoruz cok gecmis olsun insallah fazla cekmeden cikarirsiniz dislerinizi
ortaya çık diye yapmıştım...... işe yaradı... .......ne az ne çok yememek lazım zayıflamanın püf noktası bence bu ............
lütfen kendinede kızınada eziyet etme o zaten kendine yeteni yicektir öğünlerinde yemeğini koy kaşığıda eline ver emin o zaman daha faydalı olur arada sende kaşıkla oyalanırken verirsin bide şu var ki fazla yemeye zork,lama yağ hücreleri fazlalaşırsa ilerde şişman oluyormuş çocuklar kızlarımız bizim çektiklerimizi çekmesin en azından ben şahsen diyim kızlarımı asla zorlamıyorum şunu bunu yiyin diye öğünlerde bol salata az ekmek pilav makarna sayılı yapıyorum genel beslenme düzeni edinsinler diye... bize öylemi yaptılar annem bana 1 litreden fazla pirinçunu mama yedirirmiş,ekmek dayarlardı karnınız doysun diye ne kadar yanlış..............işte sonuçları.........
yatmadan tartıl bide sabah aç karnına eğer aynıysa kesin bozuktur....
tebrikler canım inş. cumaya bende sevinirim......
saferan haklsın canımda yediği tek şey makarna olurmu her dakika makarna yenirmi ağzına bazen iki üç lokma yoğurt bazende ekmek kemiriyor bir dilim kadar başka hiçbişey yemiyor bu sıra birde köfte yemeğe başladı..o yüzden çok üzülüyorum.dünde sabrım taştı alışmıştım aslında ama dün yine dayanamadım çocuğum aç diye üzüldüm..elbette ben çocukluğumdan beri çekiyorum kilo derdini istemem kızımda yaşasın ilkokul 1 de bile sınıfın en irisi bendim ablaları gibiydm hem boy hemde kilo olunca..çok sıkıntılar çektimkomplekse giriyordum çünki..iki muz yedirmişler bana hoşuna gdiyormuş babamın ben yedikçe..
evet canım şimdide tartıldım fazla çıktım demkki bozuk değil verememişim...
Canım babanın doğum günü kutlu olsun.Haftada bir bir öğün istediğini doyunca ye birde bu yöntemi dene o zaman psikolojik daha rahat olursun yada sende kalori say istediğini ye 1200 den sonra kalorisiz şeylere yönel bak sen ikinci bebişi istiyorsun onun için dayan tabi bunu yazan ben 2 haftadır sapıtmıştım şu 3 gündür toplandım inşallah bozmam bende en geç şubatta başlıyorum tüpebabamın doğum günüydü maalesef pasta yedim yine bu gece bütün gün dikkat ettim akşam pasta ile bozdum yine
kAHVALTI
zeytin (yeşil) 3 gr. 4 cal.
ekmek - beyaz 0.5 dilim 45 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
penguen - vişne reçeli 5 gr. 13 cal.
kepekli ekmek (kepek ekmeği) 1.5 dilim 90 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
hamsi tava 1 por. 326 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
şekerpare 1 ad. 140 cal.
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
TOPLAM 1098 KALORİ
HARCANAN KALORİ 734
yapılan temizlik ve misafirler için hazırlıkla giden kalori miktarı
bugün yine iyi bir gün oldu az yedim
ama yoğunluk akşama kaçtı
KAHVALTI
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
bulgur pilavı 1 por. 320 cal.
turşu - karışık 0.25 por. 17 cal.
2. ARA ÖĞÜN
lahmacun 1 ad. 250 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
ekmek - kepekli 3 dilim 180 cal.
beyaz peynir 0.5 kib. kut. 40 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 0.5 ad. 5 cal.
çay - şekerli (2 ad. kesme şeker) 2 çay bar. 80 cal.
soda 1 bard. 0 cal.
tereyağı 5 gr. 36 cal.
toplam 1092
Hiç kaçmamamış valla kalori miktarı süper valla iyi gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?