İyi akşamlar canım.....
Herkese iyi akşamlar....
MENÜM:
SABAH: 1 adet peynirli tost
ARA. 2 Mandalina
ÖĞLE: 4 köfte,salata,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
ARA: 2 Salatalık
AKŞAM: Bol salata,1 kase çorba,1 dilim ekmek,1/2 kase yoğurt
ARA. Meyva
Kızlar motivasyonunuz düştüğünde neler yapıyorsunuz? Bana öle geliyoki biraz kilo verince (aman nasılsa isteyince verebiliyorum ) düşüncesiyle kaçamaklar artıyo ve birde aynı şeyleri yemekten (örneğin kahvaltıda) bıkıyor insanhaksızmıyım?
selam fıstıklar.bugün bir ara derya baykalda mutluluk diyetinden bahsediyordu.başını kaçırdım,ama bir günlük örnek menüyü tabaklara hazırlanmış gördüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık 2 dilim light peynir
ara:1 elma
öğle:3 kaşık bulgur pilavı,orta bay 1 tane biber dolması.1 dilim kepek ekmeği salata(az yağlı bol limonlu)küçük bir kase yoğurt
akşam:1 tavuk haşlama yada ızgara baget,cacık.1 dilim kepek ekmeği,4 kaşık bulgur pilavı
sıkı durun ara:2 TOP dondurma
bu yüzden adı mutluluk diyetiymiş.gün boyunca uyduğunuz diyetin ardından kendinize bir ödül.bol bol su içilecek.bu kadarını izledim.
ben şu lodos işine inanmaya başladım...
bu hafta o kadar dikkat ediyorum ama yinede ibrede fazla bir oynama yok
umarım ödem yapmamıştır vücut ve cuma günü ödülümü alırım...
hep beraber seviniriz inşallah
Canım babanın doğum günü kutlu olsun.Haftada bir bir öğün istediğini doyunca ye birde bu yöntemi dene o zaman psikolojik daha rahat olursun yada sende kalori say istediğini ye 1200 den sonra kalorisiz şeylere yönel bak sen ikinci bebişi istiyorsun onun için dayan tabi bunu yazan ben 2 haftadır sapıtmıştım şu 3 gündür toplandım inşallah bozmam bende en geç şubatta başlıyorum tüpe
Canım ben b u hafta kilo veremediysem suç benim değil lodosun dim yani :::)))Ben ve arkadaşlarım lodos zedeyiz napalım yani
sen iyi gidiyodun zaten tekrarmotive olabilirsin cannım.....Benim bugün defalarca beynimde yankılanan bu söz ve gerçekten doğru akşama kadar bilgisayar başında oturmaktan başka hiçbirşey yapmadım beni üzen insanlara inat bu söz hep benimle artık
''Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan, İnsanlara ya da eşyalara değil...'' Einstain
Mutlu olmak istiyorum onun için amacım zayıflamak ve ona bağlanıyorum hiçbir insan ya da eşya bunu engelleyemez ben artık mutlu olmak istiyorum ve görüntümü değiştirmeden buna sahip olamayacağım sanırım.
iyi gözüküyor ..geçtiğini sanmam...Merhabalar nasılsınız kızlar dietler nasıl gidiyor cumaya az kaldı bakalım kaç çıkıcaz.
Bugün yediklerim
Sabah:1dilekm dom sal peynir
Öğlen :1 dilekm çorba ayran
Ara :2 mandalina 1/2 lıght çikolata
Akşam:1 dilekm pazı yemeği 1 bardak ayran salata
Ara :2 ceviz yedim acıkırsam mandalinada yiyebilirim sizce 1000 kaloriyi geçmişmidir.
babamın doğum günüydü maalesef pasta yedim yine bu gece bütün gün dikkat ettim akşam pasta ile bozdum yine
aynen bende bigün gelipde böyle az yiceme inanmazdım....sağol canım yaaa
zamanında imrenirdim böyle az yiyenlere
ben neden yapamıyorum diye ama zamanla oluyormuş
inşallah böyle gider...
pek fark yokmuş ...o kadar ödülü bizde kendimize veriyoz zatii....selam fıstıklar.bugün bir ara derya baykalda mutluluk diyetinden bahsediyordu.başını kaçırdım,ama bir günlük örnek menüyü tabaklara hazırlanmış gördüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık 2 dilim light peynir
öğle:3 kaşık bulgur pilavı,orta bay 1 tane biber dolması.1 dilim kepek ekmeği salata(az yağlı bol limonlu)küçük bir kase yoğurt
akşam:1 tavuk haşlama yada ızgara baget,cacık.1 dilim kepek ekmeği,4 kaşık bulgur pilavı
sıkı durun ara:2 TOP dondurma
bu yüzden adı mutluluk diyetiymiş.gün boyunca uyduğunuz diyetin ardından kendinize bir ödül.bol bol su içilecek.bu kadarını izledim.
adam iyi anlatıyor gerçekten bu hafta bi kadın gösterdiler ilk çıktığındada görmüştüm 3 ayda 30 kilo vermiş...Kahvaltıda bazı haftalar nesfit ye hem tok tutuyor.Birde kubilay var diyetisyen o haftanın iki günü bir öğün istediğin şeyden doyana kadar ye diyor bir arkadaşım ona gidiyomuş bayağada vermiş dietler listeleri biraz zor ama bu kuralı süper dimi yani :::)))))))))
1-2 gündür menü iyide bakalım tartı ne diyecek......Sana da maaşallah canım.Allah irademizi arttırsın.slm beyzus abla masallahin var cok iyi gidiyon
İnşallah veririz canım...Arada bozmasak ve daha iradeli olsak şimdiye yolu yarılamıştık ama sağlık olsun;bizden kötü durumda olan çaresiz insanlar var ;bizim çaremiz var Allahtan.Merhaba beyzuş abla dietlerimiz benziyor bakalım kilo verbilecekmiyiz
ben şu lodos işine inanmaya başladım...
bu hafta o kadar dikkat ediyorum ama yinede ibrede fazla bir oynama yok
umarım ödem yapmamıştır vücut ve cuma günü ödülümü alırım...
hep beraber seviniriz inşallah
gürkan kubilaya bende bayılıyorum sonlarına doğru yakaladım kanal d de pazartesi günü onun yüzündende çok güzel dikkat ettim kaç gündür ama yine gitmiyor yine gitmiyor aradaki hafif kaçamaklar yüzünen sporda olmadığı için
sağol canım.benm haftada birgün değilde epeyce bir geçiyor aldığım kalorili yiyecek . hadi bakalım ikimizde aynı ayda başlıyoruz kısmetse ben kilo verebilirsem eğer ocak sonu gibi sprali çıkarmayı düşünüyorum.tabii allah verirse .her ay beş kilo versem yine razıyım 15 kilo gitmiş olur subata kadar.inşallah nazın bir kardeşi olur ama önemli olan senin evlat sahibi olman inşallah sende tadarsın canım..bugün arkadaşımı aradım tüp bebekle hamile kalmıştı oğlu oluyormuş sevindim onun adına 5 aylıkta olmuş ..bol bol dua et canım..
kızım konusundada eskiden daha çok takıyordum ama alıştım artık bazen sabrım taşıyor dünki gibi ..tabii kilolu olmaktansa zayıf olması daha iyidir .belli olmuyor işte bu gcede akşam yemeğini çok güzel yedi hem balık yedi hem köfte nasıl huzurlu oluyorum karnı doyduğu zaman
1-2 gündür menü iyide bakalım tartı ne diyecek......Sana da maaşallah canım.Allah irademizi arttırsın.
İnşallah veririz canım...Arada bozmasak ve daha iradeli olsak şimdiye yolu yarılamıştık ama sağlık olsun;bizden kötü durumda olan çaresiz insanlar var ;bizim çaremiz var Allahtan.
Ödemdirrrr ödemmmmmm.....Hepimizi lodos vurdu....+ 90 topiğinin lodos balıkları olduk....
Yapma ablam yaaaa
umarım vurulmamışızdır
acırım o kadar emeğime ( aç kalmama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?