Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba beyzuş abla dietlerimiz benziyor bakalım kilo verbilecekmiyiz

selam fıstıklar.bugün bir ara derya baykalda mutluluk diyetinden bahsediyordu.başını kaçırdım,ama bir günlük örnek menüyü tabaklara hazırlanmış gördüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık 2 dilim light peynir
ara:1 elma

öğle:3 kaşık bulgur pilavı,orta bay 1 tane biber dolması.1 dilim kepek ekmeği salata(az yağlı bol limonlu)küçük bir kase yoğurt
ara:1 elma
akşam:1 tavuk haşlama yada ızgara baget,cacık.1 dilim kepek ekmeği,4 kaşık bulgur pilavı
sıkı durun ara:2 TOP dondurma
bu yüzden adı mutluluk diyetiymiş.gün boyunca uyduğunuz diyetin ardından kendinize bir ödül.bol bol su içilecek.bu kadarını izledim.

Kahvaltıda bazı haftalar nesfit ye hem tok tutuyor.Birde kubilay var diyetisyen o haftanın iki günü bir öğün istediğin şeyden doyana kadar ye diyor bir arkadaşım ona gidiyomuş bayağada vermiş dietler listeleri biraz zor ama bu kuralı süper dimi yani :::)))))))))

ben şu lodos işine inanmaya başladım...

bu hafta o kadar dikkat ediyorum ama yinede ibrede fazla bir oynama yok

umarım ödem yapmamıştır vücut ve cuma günü ödülümü alırım...

hep beraber seviniriz inşallah

Merhaba zeynep abla bu diyet güzelmiş ama bu havada dondurma mahveder insanı geçen sene bir gafletle bu havalarda yediğim dondurma beni 15 gün periişan etti hastahanelere düşürdü ondan şu anda ödüm kopuyor dondurmadan
Baktım dün gece sabaha kadar buralardaymışın bari ilaçlar işe yaramaya başladımı inşallah bugece mışıl mışıl uyurda sende uyursun ablacım

Canım ben b u hafta kilo veremediysem suç benim değil lodosun dim yani :::)))Ben ve arkadaşlarım lodos zedeyiz napalım yani

sağol canım.benm haftada birgün değilde epeyce bir geçiyor aldığım kalorili yiyecek . hadi bakalım ikimizde aynı ayda başlıyoruz kısmetse ben kilo verebilirsem eğer ocak sonu gibi sprali çıkarmayı düşünüyorum.tabii allah verirse .her ay beş kilo versem yine razıyım 15 kilo gitmiş olur subata kadar.inşallah nazın bir kardeşi olur ama önemli olan senin evlat sahibi olman inşallah sende tadarsın canım..bugün arkadaşımı aradım tüp bebekle hamile kalmıştı oğlu oluyormuş sevindim onun adına 5 aylıkta olmuş ..bol bol dua et canım..
kızım konusundada eskiden daha çok takıyordum ama alıştım artık bazen sabrım taşıyor dünki gibi ..tabii kilolu olmaktansa zayıf olması daha iyidir .belli olmuyor işte bu gcede akşam yemeğini çok güzel yedi hem balık yedi hem köfte nasıl huzurlu oluyorum karnı doyduğu zaman

sen iyi gidiyodun zaten tekrarmotive olabilirsin cannım.....
iyi gözüküyor ..geçtiğini sanmam...
babamın doğum günüydü maalesef pasta yedim yine bu gece bütün gün dikkat ettim akşam pasta ile bozdum yine
...................
sağol canım yaaa

zamanında imrenirdim böyle az yiyenlere

ben neden yapamıyorum diye ama zamanla oluyormuş

inşallah böyle gider...
aynen bende bigün gelipde böyle az yiceme inanmazdım....
pek fark yokmuş ...o kadar ödülü bizde kendimize veriyoz zatii....
adam iyi anlatıyor gerçekten bu hafta bi kadın gösterdiler ilk çıktığındada görmüştüm 3 ayda 30 kilo vermiş...

bugün tam spora başlamıştım leslie videosunu açtım teyzemin kızıda gelmişti beraber yapacaktık açılmadı cd hasar görmüş dedi...hevesimiz kaçtı ..neyse bugün büyük uğraşlar sonucunda indirmeyi becerdim yarın inşallah başlıyorum benim ki sporsuz çalışmıyor metabolizmam çok yavaş

gürkan kubilaya bende bayılıyorum sonlarına doğru yakaladım kanal d de pazartesi günü onun yüzündende çok güzel dikkat ettim kaç gündür ama yine gitmiyor yine gitmiyor aradaki hafif kaçamaklar yüzünen sporda olmadığı için

kendimi hafiflemiş hissediyorum sanki.. hiç tartılmadım cumadan beri... inş.kilo vermiş olurum cumaya...

slm beyzus abla masallahin var cok iyi gidiyon
1-2 gündür menü iyide bakalım tartı ne diyecek......Sana da maaşallah canım.Allah irademizi arttırsın.
Merhaba beyzuş abla dietlerimiz benziyor bakalım kilo verbilecekmiyiz
İnşallah veririz canım...Arada bozmasak ve daha iradeli olsak şimdiye yolu yarılamıştık ama sağlık olsun;bizden kötü durumda olan çaresiz insanlar var ;bizim çaremiz var Allahtan.
Ödemdirrrr ödemmmmmm.....Hepimizi lodos vurdu....+ 90 topiğinin lodos balıkları olduk....

kaçamak yapda yediklerini yaz canım kalorisini hesapla diğer öğün dengele.. biraz daha özen göstermeye çalış o kadar çaba boşa gitmesin..

İnşallah canım nazcığında bir kardeşi olur.Sende benim için dua et derincim sen benim duygularımı çok iyi anlıyorsun.Allahtan yiğenim var birbirimizi çok seviyoruz bana anne falan diyor bu arada tutunmuş üvey anne diye annesi gerçekmiş banada öyle diyo deme kız diyorum yollarda millet yanlış anlıycak ama anlamıyor çocuk işte.
Tabii ya anne yüreği karnı doyunca mutlu oluyor insan bakalım biz 3.5 yaşındaki çocuğa nasıl diet yaotırcaz insanın vicdanı sızlıyo bana diyoki ağzım tatlansın diyedemi çikolata yok offf bu kilolar ne büyük dert

Yapma ablam yaaaa

umarım vurulmamışızdır

acırım o kadar emeğime ( aç kalmama )

bende bi geri bi ileri yapmaktan yerimde saydım durdum 3 aydır .. inemedim 135 den aşağı yetti garii...:95::95::95::95::95:

Yapma ablam yaaaa

umarım vurulmamışızdır

acırım o kadar emeğime ( aç kalmama )

Yanlış ifade etmişim canım...
Aslında kilo verdik ama lodos nedeniyle ödemliyiz ,tartıya yansımayabilir demek istemiştim;yoksa Allah korusun bir sürü emek verip tartıda hüsrana uğramayalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…