Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen canım adam güzel motive ediyor.Spordada haklısın ben baştan hata yaptım diete başlar başlamaz sporada başladım şimdide spor yapmayınca gitmiyo yağcıklaraaaa

ayy canım 29 kilo çokmuş gerçekten.. 9 yaşında kızım 29 kilo tombul duruyo... şimdiden önlem almak en iyisi çocuğun geleceği için..

Yanlış ifade etmişim canım...
Aslında kilo verdik ama lodos nedeniyle ödemliyiz ,tartıya yansımayabilir demek istemiştim;yoksa Allah korusun bir sürü emek verip tartıda hüsrana uğramayalım....

Sorun değil ablası

bu hafta lodos vurursa

haftayada biz kiloları vururuz olur biter

ayy canım 29 kilo çokmuş gerçekten.. 9 yaşında kızım 29 kilo tombul duruyo... şimdiden önlem almak en iyisi çocuğun geleceği için..

Öyle valla metobalizma doktoruna götürdük guatırda çıktı şimdi dietisyene gidicez bakalım yemeden nasıl tutucaz biz diet yaparken mahfoluyoruz gelde çocuğa anlat çok üzülüyorum birde görsen o kadar güzelki maşallah şimdi herkes durdurup yollarda seviyo ilerde okula başladığında dalga geçicekler o zaman napıcaz inşallah zayıflar

inş canım . anlamazıyım canım duygularını neler çektim neler ..dua edicem tabikide. ne kadar yeğeninlede oyalansan olmuyor bende teyzemin kızın çok seviyordum onunla oyalanıyordum.onu alıp eve gelmek istiyordum sürekli ..kıymam canım biz dayanamıyoruz küçücük çocuk nasıl yapacak bilmem

iyi geceler kızlar akşamda gç yattım zaten bu gece erken yatayım .kızıma diş çıkarıyor mızırdanıp duruyor çok sık uyanıp tekrar uyuyorum

Bende gidip yatıyım bugün çok yoruldum yarında erkenden kalkıp kuaförüme gidicem saçlarımı kestiriyim röfle yaptırıyım bana iyi gelicek dietimede fayda eder belki hani saçımı kestirince belki az çıkarım tartıda

saferan kızının boyu kaç ?

benim kızımda 28,5 kilo ama hiç kilolu durmuyor...
3 e gidiyor tam boyunu bilemicem.. sınıfta normal boyda, bikaç kız var daha uzun olan ..biraz göbiş ivar hemen çıkıyo..
ilersi için önemli zaten en çok ...
Bu arada aklıma geldi ablam karbonhidrat dieti yapıyor aranızda yapıp fayda gören varmı?

ben 2-3 hafta yaptım fayda göremedim...

ben de yatıyorum.. midem kazınmaya başladı bi şey yemeden yatim en iyisi ... iyi geceler kızlar.....

sen çıkmışsın ben girdim banucum ayşe anca yattı.
yarın kuaför dönüşü bana gelinde göriyim saçlarınızı :))
benim diyet iyi gidiyor valla.
inşallah bu defa başarırım.

OOO uyuttunmu minik hanımı tabi geliriz canım herzamanki gibi yok bu sefer başarıcan gibi geliyor

kızlar ben karbonhidrat diyeti yapıyorum. açıkçası başka tarz diyetlerle başarılı olamadım.
sebze ağırlıklı diyetlerder çok acıkıyorum ve çabuk pes ediyorum.
bu diyetle daha önce 118 kilodan 75 kiloya kadar düşmüştüm. sonra aldım tabi ama hamile kaldıktan sonra 30 kilo daha aldım doğuma 118 kiloyla girdim. şimdi 110 kiloyum tekrar bebek istiyorum onun içinde kilo vermem şart.

bende bugün yediklerimi yazıyım...

sabah

1 haşlanmış yumurta
50 gr peynir
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
2 parça haşlanmış tavuk pirzola
100 gr yoğurt
1 bardak diet kola

ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam
2 parça ızgara tavuk
az yağlı bol limonlu yeşil salata
100 gr yoğurt
1 bardak diet kola

ara 1 fincan yeşil çay

9 bardak su

toplam 17.5 kb.

bu diyette 40 kb altına düştüğünüzde kilo veriyorsunuz.

sağol banucuğum.ama ben boğaz ağrısına dondurma iyi gelir diye biliyordum.neyse gece 2 gibi uyudu.arkasından bende uyudum.sabah 5.5 gibi kalktım.neden sürekli uyuyamıyorum.2-3 sati geçmiyor.şöyle deliksiz uyusam..ama eve biri gelince uyuyorum.herhalde birinin olması güven veriyor.

bugün hepimize hayırlarla dolu olarak geçsin.tombul kelebek inşallah hayırlı bir haber alırsın.
kızlar yazdıklarınızı okudum.çocukları bir an önce spora yönlendirmek lazım.bizim gibi olmasınlar.
sabah güne dilim az yağlı peynirli kabaklı börek ve kupa şekersiz yeşil çayla başladım.börek dediysem,evde lavaş ekmeği varda bir paket.baktım bayatlıyacak.börek yaptım.süt ve sodayla bayağı yumuşattım.öğleye karnıbahar yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…