Aynen canım adam güzel motive ediyor.Spordada haklısın ben baştan hata yaptım diete başlar başlamaz sporada başladım şimdide spor yapmayınca gitmiyo yağcıklaraaaagürkan kubilaya bende bayılıyorum sonlarına doğru yakaladım kanal d de pazartesi günü onun yüzündende çok güzel dikkat ettim kaç gündür ama yine gitmiyor yine gitmiyor aradaki hafif kaçamaklar yüzünen sporda olmadığı için
İnşallah canım nazcığında bir kardeşi olur.Sende benim için dua et derincim sen benim duygularımı çok iyi anlıyorsun.Allahtan yiğenim var birbirimizi çok seviyoruz bana anne falan diyor bu arada tutunmuş üvey anne diye annesi gerçekmiş banada öyle diyo deme kız diyorum yollarda millet yanlış anlıycak ama anlamıyor çocuk işte.
Tabii ya anne yüreği karnı doyunca mutlu oluyor insan bakalım biz 3.5 yaşındaki çocuğa nasıl diet yaotırcaz insanın vicdanı sızlıyo bana diyoki ağzım tatlansın diyedemi çikolata yok offf bu kilolar ne büyük dert
bende bi geri bi ileri yapmaktan yerimde saydım durdum 3 aydır .. inemedim 135 den aşağı yetti garii...:95::95::95::95::95:
Yanlış ifade etmişim canım...
Aslında kilo verdik ama lodos nedeniyle ödemliyiz ,tartıya yansımayabilir demek istemiştim;yoksa Allah korusun bir sürü emek verip tartıda hüsrana uğramayalım....
ayy canım 29 kilo çokmuş gerçekten.. 9 yaşında kızım 29 kilo tombul duruyo... şimdiden önlem almak en iyisi çocuğun geleceği için..
ayy canım 29 kilo çokmuş gerçekten.. 9 yaşında kızım 29 kilo tombul duruyo... şimdiden önlem almak en iyisi çocuğun geleceği için..
3 e gidiyor tam boyunu bilemicem.. sınıfta normal boyda, bikaç kız var daha uzun olan ..biraz göbiş ivar hemen çıkıyo..saferan kızının boyu kaç ?
benim kızımda 28,5 kilo ama hiç kilolu durmuyor...
ilersi için önemli zaten en çok ...Öyle valla metobalizma doktoruna götürdük guatırda çıktı şimdi dietisyene gidicez bakalım yemeden nasıl tutucaz biz diet yaparken mahfoluyoruz gelde çocuğa anlat çok üzülüyorum birde görsen o kadar güzelki maşallah şimdi herkes durdurup yollarda seviyo ilerde okula başladığında dalga geçicekler o zaman napıcaz inşallah zayıflar
Bu arada aklıma geldi ablam karbonhidrat dieti yapıyor aranızda yapıp fayda gören varmı?
Bu arada aklıma geldi ablam karbonhidrat dieti yapıyor aranızda yapıp fayda gören varmı?
sen çıkmışsın ben girdim banucum ayşe anca yattı.
yarın kuaför dönüşü bana gelinde göriyim saçlarınızı :))
benim diyet iyi gidiyor valla.
inşallah bu defa başarırım.
Merhaba zeynep abla bu diyet güzelmiş ama bu havada dondurma mahveder insanı geçen sene bir gafletle bu havalarda yediğim dondurma beni 15 gün periişan etti hastahanelere düşürdü ondan şu anda ödüm kopuyor dondurmadan
Baktım dün gece sabaha kadar buralardaymışın bari ilaçlar işe yaramaya başladımı inşallah bugece mışıl mışıl uyurda sende uyursun ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?