Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dayanamadım bu sabah tartıldım ve 102 çıktı ben nerde yanlış yapıyorum acaba:26: acaba lodos bende mi vurdu :84: yoksa reglim daha bitmedi ondan mı:84: yoksa kilo vermem mi durdu :84: ne oldu bana dersiniz kalorimi az alıyorum ama kilo vere miyorum

Anammm sen arada lahmacun yemişin şimdi gördüm.HIIIII ama kolrileri iyi tuturmuşsun bravo

aklımda yokdu bi arkadaş yaptırmış (araba almış bunun şerefine müdürlüğüne yemek yaptırmış)bana da ayırmış yemesem ayıp olurdu..:))))

günaydıın...... 2. yim zeynep abla topiği açan.............

bende kendimi hafif hissediyorum ama sabah tartıldım aynıyım körolasıca lodos gelmedi ki buralara suçlayım ama huzurluyum ya pek kaçamak yapmadım vermesemde devam umut gelecek haftaya :90:

Bu arada aklıma geldi ablam karbonhidrat dieti yapıyor aranızda yapıp fayda gören varmı?

bir iki hafta yaptım ilk hafta 1,5 kilo verdim ama yiyecek bi şey bulamıyordum salam sosis burger sevmem öglenlerde sorun oluyordu yoksa güzel kilo verdiriyor

Günaydınnnn...
En hafifinden ve hareketlisinden geçsin gününüz...

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrr

Var bir iş bu hafta hiç eksiltmediğim kadar kalorimi azalttım

ama baskülde iyi yönde hareket yok deliricimmmmmm:84:

bendemi yarın aynı sonucu görcem acaba....sen de moralini bozmacanım 5 i bi yerdelerden iç bikaç gün sabret bakalım...
günaydınlarrrrrrrrr

Var bir iş bu hafta hiç eksiltmediğim kadar kalorimi azalttım

ama baskülde iyi yönde hareket yok deliricimmmmmm:84:
sabırlı ol canım sakın bozma....

inşallah bende sarımsak yutayımm bari
2gündür saat basi uyaniyor az önce bakdimda üst disimiz cikiyor 7ayligimiz bitti
ya bizim hiç dişimiz çıkmadıııı çok huysuz
aynen kafam kazan oldu uyumuyo geceleri
günaydınnnnnnn

günayyydııınnn

Heççç eyi değilim bugün nasıl geçer bilmem..sol omuzum boynum tutulmuş çok fena..başım ağrıyor...regl oldum çok acelesi vardı sanki hemde tartı öncesi daha 10 gün vardı....offfffff...offffff:84::84::84:

günaydın herkeze yediğim pataya rağmen ibre oynamış ama daha geçen hafta sonu aldığım 800 grmı gitmeye başlıyor ben yine snırım geçen haftaki kilomda olurum.
işlerimi bitireyim kızımı uyutup öğlen lesliemi yapacağım.
dün slim in 6 diye bir spor videosu yapmaya çalıştık teyzemin kızı ile 5 dakika yapabildik ve dayanamayıp bıraktık mahvolduk .o beş dakikada bile bu sabah kalktığımda basenlerim belim et kesmiş hala sızlıyor demekki dayanıp yapabilsek çok etkili olacak .ama mümkünatı yok nasıl gülüyoruz dün yapamadıkça yerken düşünmüyoruz dedim bende

Derincim slimi biliyorum ben...Sıkılaştırıcı bir egsersiz,kiloluyken yapmamanı tavsiye ederim...
ben öyle yapacağım.. mesela 80-85 arası leslie ile dönüşümlü slim yapmak planlarımın arasında...Sadece plan, çünkü zayıflayamıyorum...

Tabiii sen bilirsin sadece düşüncemi paylaştım...

sabah ne yedim...
Beyaz Peynir 50 125.00
Ayçiçek Yağı 1 84.00
Kayısı Suyu 0.1 34.70
Kepekli Ekmek 3 165.00
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Domates 2 28.00
toplam 500 cal....
çok mu oldu....

Kızlaaaarrr sıkmayın canınızı yaaa hiçbir emek karşılıksız kalmaz belki tartıda ibre oynamıyordur ama incelip sıkılaşıyorsunuzdur önemli olan baskülün ne gösterdiği değil kıyafetlerinizin üzerinizde nasıl durduğu kafaya takınca zayıflanmıyor relax olun bak hazır lodos gibi bir nedeninizde varmış Erzurumda lodos esiyormu acaba :90:
Bende bayramdan bu yana tartılmadım bakalım yarın baskül ne diyecek bana ama kilo almaya başladım farkındayım hadi hayırlısı ne diyelim tut elimden leslie abla çıkar beni bu bataktan

Sabah uyandığımda leslie yapacağım dedim dün akşamdan söz verdim kendime sabah kalktım kardeşim simit almış gelmiş 2 tane simit yedim ne olacak benim bu halim ya offff :85:

Nesfit güzel bir alternatif olabilir tşk ederim canım Kırmıızı meyvelisi çıkmış tv de gördüm. Hemen alim ondan bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…