Anammm sen arada lahmacun yemişin şimdi gördüm.HIIIII ama kolrileri iyi tuturmuşsun bravo
günaydıın...... 2. yim zeynep abla topiği açan.............
Bu arada aklıma geldi ablam karbonhidrat dieti yapıyor aranızda yapıp fayda gören varmı?
bendemi yarın aynı sonucu görcem acaba....sen de moralini bozmacanım 5 i bi yerdelerden iç bikaç gün sabret bakalım...kızlar dayanamadım bu sabah tartıldım ve 102 çıktı ben nerde yanlış yapıyorum acaba:26: acaba lodos bende mi vurdu :84: yoksa reglim daha bitmedi ondan mı:84: yoksa kilo vermem mi durdu :84: ne oldu bana dersiniz kalorimi az alıyorum ama kilo vere miyorum
sabırlı ol canım sakın bozma....günaydınlarrrrrrrrr
Var bir iş bu hafta hiç eksiltmediğim kadar kalorimi azalttım
ama baskülde iyi yönde hareket yok deliricimmmmmm:84:
inşallah bende sarımsak yutayımm barievet cnm istah kesiyor diceksiniz ki cok yiyorum ama bebis emiyor aksam sabah malum günüm
nursenacim balik kilo yapmaz cnm ben baligi kizartiyom sonra kagit mendile koyuyorum yagini alsin diye karnim doyana kadar yiyorum salatayla vermissindir bizim jokerimiz var
ya bizim hiç dişimiz çıkmadıııı çok huysuz2gündür saat basi uyaniyor az önce bakdimda üst disimiz cikiyor 7ayligimiz bitti
aynen kafam kazan oldu uyumuyo geceleribizim de bi derdimiz var diş görünürde yok ama 1 haftadır uyku durak yok gece saat 9.5 dan önce uyumuyor. 3 e kadar 2 saatte bir 3 den sonra saat başı 5-6 gibide 20 dakikada bir uyanıyor. bir ara 4 saat aralıksız uyuyodu her geçen gün daha kötüye gidiyor bir de 6 aydan sonra düzene girer diyorlardı. nasıl başa çıkıyosun kafam kazan gibi kalkıyorum her sabah.
günaydınnnnnnn
günaydınnnn kızlar yarın napıcaz bakalım
günaydın herkeze yediğim pataya rağmen ibre oynamış ama daha geçen hafta sonu aldığım 800 grmı gitmeye başlıyor ben yine snırım geçen haftaki kilomda olurum.
işlerimi bitireyim kızımı uyutup öğlen lesliemi yapacağım.
dün slim in 6 diye bir spor videosu yapmaya çalıştık teyzemin kızı ile 5 dakika yapabildik ve dayanamayıp bıraktık mahvolduk .o beş dakikada bile bu sabah kalktığımda basenlerim belim et kesmiş hala sızlıyor demekki dayanıp yapabilsek çok etkili olacak .ama mümkünatı yok nasıl gülüyoruz dün yapamadıkça yerken düşünmüyoruz dedim bende
kolayı var canım topikçe lodostan etkilendik...yenacığımada bahane lazımmış zaten tam oldu...
Kahvaltıda bazı haftalar nesfit ye hem tok tutuyor.Birde kubilay var diyetisyen o haftanın iki günü bir öğün istediğin şeyden doyana kadar ye diyor bir arkadaşım ona gidiyomuş bayağada vermiş dietler listeleri biraz zor ama bu kuralı süper dimi yani :::)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?