Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnn

Günaydınnn

günaydınlarrrrrrrrr

Var bir iş bu hafta hiç eksiltmediğim kadar kalorimi azalttım

ama baskülde iyi yönde hareket yok deliricimmmmmm:84:

Arada durgunluk oluyor. Takılmamak lazım. Bir süre hiç tartıya çıkma, mesela bir hafta kadar. Sonra yine dene. MOralini de bozma sakın

Günaydınnnn...
En hafifinden ve hareketlisinden geçsin gününüz...

Günaydın canım Güzel dileklerin için teşekkürler, aynı dilekler de benden size gitsin :)

kolayı var canım topikçe lodostan etkilendik...yenacığımada bahane lazımmış zaten tam oldu...

Çok güldüm, harikasınız

Böyle bir durumda tartıya çıkmamak en iyisi. İnsanın morali bozuluyor, kendimden biliyorum :90: Reglin bittikten 2-3 gün sonra kilonu öğren.
günaydınnnn kızlar yarın napıcaz bakalım

Günaydın :92: Yarın ne var ki? Tartı ve kilo bildirimi nedeniyle mi yoksa bilmediğim özel bir durum mu var?

sabah ne yedim...
Beyaz Peynir 50 125.00
Ayçiçek Yağı 1 84.00
Kayısı Suyu 0.1 34.70
Kepekli Ekmek 3 165.00
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Domates 2 28.00
toplam 500 cal....
çok mu oldu....

Sabah kahvaltısı olduğu için kalori fazla değil. Güçlü bir başlangıç yapmak en iyisi :) Liste güzel

Sabah uyandığımda leslie yapacağım dedim dün akşamdan söz verdim kendime sabah kalktım kardeşim simit almış gelmiş 2 tane simit yedim ne olacak benim bu halim ya offff :85:

2 tane simit yemek diyet yapmaya engel değil ki canım :) 2 simit ortalama 500 kalori yapar. Günün devamında biraz daha ölçülü yersin, hiçbir problem olmaz

Tekrar 84 kiloyu gördüm İşin kötü tarafı canım diyet yapmak istemiyordu. İpini koparmışlar gibi ne bulduysam yedim Daha önce et diyetinden sıkılmıştım ama uzun zaman boyunca sürekli karbonhidratlı besinler yiyince tekrar et diyeti yapabilecek duruma geldim :) 5+5 şeklinde uygulayacağım. Bu nedenle önümüzdeki 10 gün boyunca foruma düzenli olarak geleceğim. Ancak o zaman motive olabiliyorum Sizleri de çok özledim, sürekli yediğim için gelmiyordum. Şimdi uzun bir aradan sonra tekrar diyetteyim

yenacım zaten yapamadık .onlar incecik yapıyorlar inanki et kesmiş her yerim 5 dakikada bile yok anam bizi leslie paklar
olsun canım birgün inşallah zayıflarız..

sabah
kepek ekmeli tost domates salaalık ıhlamur 1 haşlanmış yumurta
öğle
patates salatası haşlanmış karnabahar üzeri iki kaşık yoğurtlu
akşam köfte ızgara salata bir dilim ekmek karnabahar
eşimle kızıma patatesde kızartırım inşallah ona donunmadan durabilirim.
kızım uyudu ama sabahtan beri başım döndü koşturmaktan ..mutfak dolaplrını indiriyor ortaya onları düzeltirken vitrini boşaltıyor sonra diğer dolaplara o dağıtıyor ben topluyorum şu dönemide atlatsaydık bakalım sonra ne çıakacak..leslie yapacak halim bile kalmadı akşama inşalah

Ben 1 kg. daha almışım..Hiiç dikkat etmiyorum,çünkü sürekli yemek istiyorum...:44:
Bakalım ne zaman keyfim gelecekde sağlıklı besleneceğim..Hayır yanıyorum yanıyorum yağmurgözlü yakında beni geçecek..Sırf derdim o yani başka değil...
Yarına kadar belki 100 der baskül..:))

Son düzenleme:
kızımı doktora götürdüm şimdi geldim soguk almış akşam hiç yatmadı yavrum ateş burun akıntısı boğazı dolmuş bi kussa rahatlayacak üzerine ne kadar düşersen düş evden dahi çıkmıyoruz hasta olacak diye ama iştee

bugünki menüm...
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
4 gün kurusu kayısı,1 şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,bamya,yoğurt
ara
meyvem kalmamış yy süt içerim
akşam
salata,yoğurt

su,yeşilçay,adaçayı,elma çayı,çay
spor
yok
malesef sol bacağımın ağrısından oturup kalkarken bile çok canım yanıyor...

herkese merhabalar bugün 3.günüm şimdilik herşey iyi gidiyor regl olmama rağmen canım tatlı istemiyor karbonhidrat diyeti yapmanın en iyi tarafı bu arkadaşlar. canınız tatlı istememeye başlıyor.

Canım çok geçmiş olsun...
Oğlumdan 5 ay küçük komşunun torunu var..Koltukta zıplarken yere düşüp kolunu kırmış..Bugün gördüm içim sızladı.. Bir lokma çocuk kolu alçılı,nasıl üzüldüm canım benim,sürekli ağlıyormuş çekiştirip duruyormuş...

meraba kızlarr

ben kilo bildirimini bu akşam yapıyorum çünkü yarın okulum var

geçen hafta : 95

bu hafta : 93.3

giden : 1.700 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…