günaydınnnnnnn
günaydınlarrrrrrrrr
Var bir iş bu hafta hiç eksiltmediğim kadar kalorimi azalttım
ama baskülde iyi yönde hareket yok deliricimmmmmm:84:
Günaydınnnn...
En hafifinden ve hareketlisinden geçsin gününüz...
kolayı var canım topikçe lodostan etkilendik...yenacığımada bahane lazımmış zaten tam oldu...
Heççç eyi değilim bugün nasıl geçer bilmem..sol omuzum boynum tutulmuş çok fena..başım ağrıyor...regl oldum çok acelesi vardı sanki hemde tartı öncesi daha 10 gün vardı....offfffff...offffff:84::84::84:
günaydınnnn kızlar yarın napıcaz bakalım
sabah ne yedim...
Beyaz Peynir 50 125.00
Ayçiçek Yağı 1 84.00
Kayısı Suyu 0.1 34.70
Kepekli Ekmek 3 165.00
Yumurta (yağsız pişmiş) 1 70.00
Domates 2 28.00
toplam 500 cal....
çok mu oldu....
Sabah uyandığımda leslie yapacağım dedim dün akşamdan söz verdim kendime sabah kalktım kardeşim simit almış gelmiş 2 tane simit yedimne olacak benim bu halim ya offff :85:
Derincim slimi biliyorum ben...Sıkılaştırıcı bir egsersiz,kiloluyken yapmamanı tavsiye ederim...
ben öyle yapacağım.. mesela 80-85 arası leslie ile dönüşümlü slim yapmak planlarımın arasında...Sadece plan, çünkü zayıflayamıyorum...
Tabiii sen bilirsin sadece düşüncemi paylaştım...
beyza ablaaaaaa yagmurgozluuuuuunasılsınız
kızımı doktora götürdüm şimdi geldim soguk almış akşam hiç yatmadı yavrum ateş burun akıntısı boğazı dolmuş bi kussa rahatlayacak üzerine ne kadar düşersen düş evden dahi çıkmıyoruz hasta olacak diye ama iştee
kızımı doktora götürdüm şimdi geldim soguk almış akşam hiç yatmadı yavrum ateş burun akıntısı boğazı dolmuş bi kussa rahatlayacak üzerine ne kadar düşersen düş evden dahi çıkmıyoruz hasta olacak diye ama iştee
meraba kızlarr
ben kilo bildirimini bu akşam yapıyorum çünkü yarın okulum var
geçen hafta : 95
bu hafta : 93.3
giden : 1.700 gr
süperrrrr 6,bucuk paket margarin devam böle cnm
günaydınnnn kızlar yarın napıcaz bakalım
Margarin hesabı hoşuma gitti :90: Bundan sonra böyle hesaplayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?