Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalori hesabı sende işe yarıyor mu? Ben bir süre sadece kalori hesabı yaparak kilo verdim. Bende işe yaramıştı

kaloriyle kilo verebilirsin ama tatlilari,beyaz ekmegi,bunlar yaglarimizi sisiriyor cnm ben zayiflama merkezine gittim bana öyle dediler kepekli ekmekle yaglarimi kücülüyor yani kilo vermesende cm den gidiyor ben zayiflama merkezindeyken her ay ölcüyorlardi bende dedimki bu ay vermedim kilo ölcmenize gerek yok bir ölcdüler baya cm den gitmisdi sok olmusdum cnm insallah yazdiklarimdan anlarsiniz biraz karisik yaziyom

Son düzenleme:
ben 11 kg verdim baştan beri kalori hesabı ile ama şu aralr pek veremiyorumama zandedersem kalori tamamda biraz sağlıksız oldu ondan oldu gibi geliyor bana şunu anladım ki kalori ile besinlerin derişimlerini yapmam gerekiyordu gibi geliyor bana bir site buldum diyetisyenlerin sitesi bir bakın isterseniz orada kalori hesaplayarak v sağlıklı galiba doğrusu bu http://www.beslenmevediyet.org/?int...tentType=4&strHitCountParam=2|121|0|4478|1407

Son düzenleme:
[Q
Canım yen öğrendim. Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
sagol canım

kızlar bişey sorucam

Hafta sonu titreşimli masaj aleti alıcam acaba yag yakmaya faydası varmıdr

kullanan varmı aranızda
aldım bin pişman oldum kullanması hiç pratik değil karnımda kaşıntı yaptı alerji oldum bi de tv de bi doktor bunun çok zararlı olduğundan bahsetmişti

gecmis olsun cnm[/QUOTE .!.:

Son düzenleme:

Merhaba. Ben şimdi bişey paylaşmak istiyorum herkesle nacizane. Siz kalori hesabı yaparak rejim yapıyorsunuzya biyere kadar doğru ama işin içine tatlı girince öle olmuyor. vücudun neredeyse hiç ihtiyacı olmayan şey şeker. Günde 8 küp şeker den fazlasını vücut direk olarak yağa çevirip depoluyor çünkü kullanamıyor. Zaten 4 bardak çay içsek 2 şer şekerli limit doluyor. Veya orta boy bir meyve 2 şekerli hesaplanıyor. Ben bunu bildiğim için bide menüde çikolatalı kekleri gördüğüm için paylaşmak istedim Bende tatlıyı çok severim hatta bütün kilolarımın sebebi odur :)) ama artık farkında olduğum için bikaç şeyi çıkardım hayatımdan. Hafta içi birgün tatlı yiyorum öle şartladım kendimi. Tatlıların tuzağına düşmeyelim güzel güzel kilolarımızı verelim

hemen geriye dönüp şekerleri hesapladım 7 olmuş başkada şekerli birşey yemedim

iyi geceler herkese, bugün adet oldum; hayatımda hamileliik ile başlayan bir dönem bugün itibari ile bitti. çok garip geldi neredeyse 1,5 sene süren bir durum. bu sütümü azaltırmı fikriniz var mıdır.

iyi geceler kızlar.yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün de bahanelere gerek kalmasın.
Yağmurgözlü:canım geçmiş olsun.senin de eklem romatizman vardı.bacakların ondan mı ağrıyor?
doğa3:geçmiş olsun canım.
bursa16.canım seni yakalayamadım.sana ve çocuklarına selamlar.
bugün epeydir topiğe girmeyen arkadaşlara çağrı yapıyorum.neden kendinizi özletiyorsunuz..
YASAFAT,blackand white,ege13,TURSARİ,MERUSA.ve daha birçokları..arada bir gelin.sesinizi duyalım..

YENA'cığım ben bugünden kilo bildirimi yapayım.yarın geç girerim.sizin işinize engel olmayım.
.kilo: 92.600
spor yok.ama çok koşturdum..

Mwrhaba arkadaşlar bugün yoğun bir gündü kuaför pazar misafirlik derken eve yeni geldik.Çok şükürki dietimi bozmadım giderken pasta almıştık ordada bir sürü şeyler vardı yemedim.100 kalorilik salep içtim ara öğünde çok şükür.
Doğacım canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi iyidir.
Bugün yediklerim
Sabah:1 tane kepekli tost çay sakarinli
Öğle :2 tane küçük yağsız ev poğçası
Ara :1 mandalina
Akşam azı yemeği ayran 1 dilim ekmek
Ara :1 bardak salep
Gün içindede 2 bardak ayran su pek içemedim
Bakalım sabaha kaç kilo çıkıcam merakla bekliyorum hepinize iyi geceler

banuuuuuuuuuuu demek pastayı yemedin uffff ben yedim hem çok fena canım istedi hemde sende yersin beraber suç ortaklığı yaparız dedim... ben ayşeyi yedirirken sen yedin sandım...

yeme deseydin keşke bana

neyse yediklerimi yazıyım...

sabah
1 kepekli galeta
peynir
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay
1 mandalina

öğle
salçalı suda pişmiş 5 ufak sosis
peynir
diet kola

ara

1 fincan şekersiz türk kahvesi

akşam
5 ızgara köfte
salata

ara
ince bir dilimcik masum çikolatalı pasta
2 tuzlu kurabiye
1 mandalina

10 bardak su içtim
1 de soda

misafirliğe gitmenin bedeli ağır oldu

Günaydın :) Kilo bildirimi zamanı.

Kilom: 84 maalesef

kilom aynı 96 (sanki daha fazla gibi gösterdi tartı ama ben kaile almadım )yenaaaaaaa nolacaz biz ya dombilikler topigi olarakmı kalacaz hep
spor 180 dk

Son düzenleme:
hepinize teşşekkür ederim geçmiş olsun dilieleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…