Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynı olman çok iyi bence..Ben +1, lodos fena vurdu...

Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..

Aşk olsun yena nerelere gidiyosun bayram çıkışı hepimiz bir tuhaf olduk.o zaman topiği hep beraber terkedelim valla 1 ay sonra buluştuğumuzda hepimiz en az 3 4 kilo almış oluruz.HIIIII herkes otursun yerinde kimse bir yere gitmiyor cezalısınız ....:::)))))))

Günaydın kızlar kilom geçen hafta 110 bu hafta 108.9 yaşasın çok mutluyummmmmmmm hemde arada kaçamaklarımda oldu. Tabi hızlı aldık hızlı vericez haftaya asıl ne olcak bakalım.

yenacım nereye gitmesi gereken biri varsa oda benim...

kilo veremeyen bende varım kız nereye gidiyoz veremesekde sohbet edip rahatlıyoruz...:)))

bak su kuyuveririm heee bende giderim o zaman kız delirtmeyin heee

yena elele verip gitsekmi buralardan takımı etkiliyoruz heralde ..her hafta ayrılıcam takımdan diyorum kopamıyorum sizlerden hem biliyorumki bu kadar dikkat edemiyeceğim tek başıma allah bilir 150 kilo olurdum burda olmasam

Kızlar haklısınız ama o kadar uzun süre olduki utanııyorum artık...gelen kilo verip gidiyor,vermeyende onurlu bir şeklide uğramıyor..Ben hem veremiyorum..aslında veremiyor değil,yediğim için veremiyorum..Tutsam şu körolasıca boğazımı tabiikide kilo verilir..:95:
Hemde papuç gibi dille dolanıyorum burda..

Neysse dur bakalım bu haftasonuda geçsin pazartesi yeni bir hafta diyip son kez başlarsam başlarım yoksa bir süre ücretsiz izin talep ederim sizden..:))))
Sürekli ayrılmak mümkün diil çünkü hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..Bir kaç kişiye özellikle derin duygular besliyorum o ayrı bir olay tabii...

Nebiliyim kız bak hem yemiş hemde suç ortağı arıyo kendini zillliii::::)))))

kilom aynı ohhh yane almamışım ya rahatladım

Bence almaman gayet iyi nursenacım..Çünkü kaçamaklardan bahsediyordun..İşte emzirmenin faydaları..:) Bende keşke oğlumu sütten kesmeseydim,4 yaşına kadar emzirseydim,sütümde vardı...

Günaydın kızlar kilom geçen hafta 110 bu hafta 108.9 yaşasın çok mutluyummmmmmmm hemde arada kaçamaklarımda oldu. Tabi hızlı aldık hızlı vericez haftaya asıl ne olcak bakalım.

Çok sevindim senin adına..İyi moral olmuştur...

Son düzenleme:

Pazartesi sen başlarsın güçlü kadısın sen bende aynı durumdaydım toparlandım hele bu hafta rejim yapıp karşılığını aldığın andaki huzur mutluluk zaten gerisini getiriyor.AAAAA bak hala gidicem diyor valla kızıcam şimdi ::)))

Saferan kilo bildirimi yapmamak için kaçtı sanrım...

Güçlü ama şişman kadın...
siz ayşeebru'yla akrabamısınız.??

Güçlü ama şişman kadın...
siz ayşeebru'yla akrabamısınız.??
Ablamdır kendisi abla diyorumda 1 yaş var aramızda ben sülalemi toplıyabilirim o kapasite var bizde zayıf kelimesi bizim aşlede aaa oda nee diye karşılandoğı için ::::))))
Ne şişmanı ayol senin kilon 95 le 98 arası değişiyo sen şişman değilsin canım tombulsun hem bir dirhem et bin ayıp örtermiş bak bizim topiğe kimsenin ayıbı yok dimi yani ::))))))

Saferan kilo bildirimi yapmamak için kaçtı sanrım...

aşkolsun o ne demek.... tartılmaya gittim kahvaltımı hazırladım hemde.. üzüldüm gerçi çünkü.........

geçen hafta 137.3
bu hafta 137
benide mi lodos vurdu acaba...
spor yok
belkide bundan..............

Ne güzel abla kardeş aynı topikte..

Tebrik ederim..
ben her hafta aldığım için artık verilen gramlar bile benim için değerli hale geldiler..:))

Derincim sakın moralini bozma bak vermeye başlamışsın hemde bol kaçamaklarla bu hafta ipleri biraz daha sıkı tutarsan 121 rahat görürsün.Yaaa bu misafirlikte bu kadar çok bizlerde var halbuki bir çay yanına kek veya börek tek çeşit yeter ama biz biri gelicekse ne kadar marifetrimiz varsa sunuyoruz yani bende aynıyım ama yapmamak lazım milletçe kiloluyuz çünkü

Olsun saferancım vermişsin genede adet dönemin yaklaşıyodur belki bazende kilolar inat ediyor.

Dün saçlarımı kestirdim adama dedim az kes maşallah elinin ayarı yokmuş.Türkan dizisindeki türkanın annesi gibi oldu saçlarım fönlüyken hoşda normal hali pek içaçıcı olmıycağa benziyor.

[sıze="2"]günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..

Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....

Beyzusçum,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..
[/sıze]

[sıze="2"]

aynı olman çok iyi bence..ben +1, lodos fena vurdu...

Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..:

(
[/sıze]

[ı]sakın haaaaa......hiç bir şeyimizin kırıldığı falan yok....[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…