Aynı olman çok iyi bence..Ben +1, lodos fena vurdu...
Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..
yenacım nereye gitmesi gereken biri varsa oda benim...
kilo veremeyen bende varım kız nereye gidiyoz veremesekde sohbet edip rahatlıyoruz...:)))
bak su kuyuveririm heee bende giderim o zaman kız delirtmeyin heee
yena elele verip gitsekmi buralardan takımı etkiliyoruz heralde ..her hafta ayrılıcam takımdan diyorum kopamıyorum sizlerden hem biliyorumki bu kadar dikkat edemiyeceğim tek başıma allah bilir 150 kilo olurdum burda olmasam
banuuuuuuuuuuu demek pastayı yemedin uffff ben yedim hem çok fena canım istedi hemde sende yersin beraber suç ortaklığı yaparız dedim...ben ayşeyi yedirirken sen yedin sandım...
yeme deseydin keşke bana
neyse yediklerimi yazıyım...
sabah
1 kepekli galeta
peynir
şekersiz çay
ara
1 fincan yeşil çay
1 mandalina
öğle
salçalı suda pişmiş 5 ufak sosis
peynir
diet kola
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
akşam
5 ızgara köfte
salata
ara
ince bir dilimcik masum çikolatalı pasta
2 tuzlu kurabiye
1 mandalina
10 bardak su içtim
1 de soda
misafirliğe gitmenin bedeli ağır oldu
kilom aynı ohhh yane almamışım ya rahatladım
Günaydın kızlar kilom geçen hafta 110 bu hafta 108.9 yaşasın çok mutluyummmmmmmm hemde arada kaçamaklarımda oldu. Tabi hızlı aldık hızlı vericez haftaya asıl ne olcak bakalım.
Kızlar haklısınız ama o kadar uzun süre olduki utanııyorum artık...gelen kilo verip gidiyor,vermeyende onurlu bir şeklide uğramıyor..Ben hem veremiyorum..aslında veremiyor değil,yediğim için veremiyorum..Tutsam şu körolasıca boğazımı tabiikide kilo verilir..:95:
Hemde papuç gibi dille dolanıyorum burda..
Neysse dur bakalım bu haftasonuda geçsin pazartesi yeni bir hafta diyip son kez başlarsam başlarım yoksa bir süre ücretsiz izin talep ederim sizden..:))))
Sürekli ayrılmak mümkün diil çünkü hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..Bir kaç kişiye özellikle derin duygular besliyorum o ayrı bir olay tabii...
Pazartesi sen başlarsın güçlü kadısın sen bende aynı durumdaydım toparlandım hele bu hafta rejim yapıp karşılığını aldığın andaki huzur mutluluk zaten gerisini getiriyor.AAAAA bak hala gidicem diyor valla kızıcam şimdi ::)))
Süper ne güzel ama haftaya dikkat et buna güvenip dieti serme sakın.kilom aynı ohhh yane almamışım ya rahatladım
Ablamdır kendisi abla diyorumda 1 yaş var aramızda ben sülalemi toplıyabilirim o kapasite var bizde zayıf kelimesi bizim aşlede aaa oda nee diye karşılandoğı için ::::))))
Güçlü ama şişman kadın...
siz ayşeebru'yla akrabamısınız.??
Saferan kilo bildirimi yapmamak için kaçtı sanrım...
Ablamdır kendisi abla diyorumda 1 yaş var aramızda ben sülalemi toplıyabilirim o kapasite var bizde zayıf kelimesi bizim aşlede aaa oda nee diye karşılandoğı için ::::))))
Ne şişmanı ayol senin kilon 95 le 98 arası değişiyo sen şişman değilsin canım tombulsun hem bir dirhem et bin ayıp örtermiş bak bizim topiğe kimsenin ayıbı yok dimi yani ::))))))
aşkolsun o ne demek.... tartılmaya gittim kahvaltımı hazırladım hemde.. üzüldüm gerçi çünkü.........
geçen hafta 137.3
bu hafta 137
benide mi lodos vurdu acaba...
spor yok
belkide bundan..............
günaydın kızlar
kilom 122.4 yani +400gr geçen pazar gezmekte ikramlardan kaçırmıştım birde çikolata yemiştim +800le pazartesi başlamıştım ancak 400 gr gitmiş nerde yalnış yapıyorum çözemiyorum yaa çokmu az yiyorum acaba yoksa spor yok ondanmı gitmiyor delirmek üzereyim .spor yok ama zaten sabah 8 akşam 11 hiç oturmuyorumki ama araya leslieyi sıkıştırmam lazım inşallah bugün başlayacağım.
bugünde kmşuya gideceğiz yeni taşındılar hoşgeldin için fazla birşey yapma dedim diyetteyim yemiyorum (sen yemiyorsan diğerleridemi yemeyecek) görünce dayanamıyorum çünki. akşam markete gittik gözüm çikolatalarda bisküvilerde ama bu bir rekor leblebi aldım yedim bir avuç
aşkolsun o ne demek.... tartılmaya gittim kahvaltımı hazırladım hemde.. üzüldüm gerçi çünkü.........
geçen hafta 137.3
bu hafta 137
benide mi lodos vurdu acaba...
spor yok
belkide bundan..............
Ne güzel abla kardeş aynı topikte..
Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..
Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....
BEYZUSÇUM,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..
[sıze="2"]günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..
Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....
Beyzusçum,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..[/sıze]
[sıze="2"]
aynı olman çok iyi bence..ben +1, lodos fena vurdu...
Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..:
([/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?