Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım.....
beyza ablaaaaaa yagmurgozluuuuuu nasılsınız
geldinmi kaçaak....
Günaydın :) Kilo bildirimi zamanı.

Kilom: 84 maalesef
üzülme........... sadece sabır...............
kilo bildirimi ...
gecen hafta 72.4 bu hafta 71.1
tebrikler..............
günaydın kızlar ben bu hafta kilo vermemişim malesef

inş. haftaya verirsin canım üzülme..............

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..

Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....

BEYZUSÇUM,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..

Günaydın Kızlar
Kilom 120.1
Spor YOK

Ben 120de sabitlendim kaç aydır bu kilolardayım bilmiyorum ama olsun en azından rejime döndüğümde uzun bir süre sabit kalmam diye düşünüyorum ilk hedef 115 hadi bakalım virabismillah =)

yağmurgözlü geçmiş olsun canım gözden kaçırmışım dün
kızlar bizim smileyler kaybolmuş fark ettinizmi ?

günaydınnn fıstıklarr...
hayırlı cumalar herkese...
yenacım kilom sabit...hiç kaçamak yapmadım...lodos ve reglzedeyim...:76:

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..

Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....

BEYZUSÇUM,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..

teşekkür ederim yenacım...bantta yürürken oldu... sol bacağımın arkası çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken çok canım yanıyor..ağrı kesicilerle duruyorum...geçmesse doktora gidicem..

günaydınnn fıstıklarr...

Aynı olman çok iyi bence..Ben +1, lodos fena vurdu...

Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..

Son düzenleme:
teşekkür ederim yenacım...bantta yürürken oldu... sol bacağımın arkası çok ağrıyor özellikle oturup kalkarken çok canım yanıyor..ağrı kesicilerle duruyorum...geçmesse doktora gidicem..

Telaşlanma canım bence önemli birşey değildir...Uzun bir aradan sonra sıkı başladıysan yürüyüşe et kesmiştir,öyle derşler bizde..Tıpta karşılığı nedir bilmiyorum...
Belki BEYZUS bilir..:))

sağol zeynep ablam...yok bu sefer romatizma değil ablam bantta yürürken nasıl oldu anlamadım zorlamadım da ama sol bacağımın arka tarafında bir ağrı oturup kalkarken bir acı var...geçmesse doktora gitmeyi düşünüyorum..

kilo veremeyen bende varım kız nereye gidiyoz veremesekde sohbet edip rahatlıyoruz...:)))

günaydın kızlar...
kilo aynı, sporsa ne yazık ki yok ama bu akşam başlıyorum spora inşallah hedef günde en az 45 dk spor....
yarın diyetisyen randevum var, ama iptal edicem hangi yüzle gidicem kadının karşısına off offff...

günaydın kızlar
kilom 122.4 yani +400gr geçen pazar gezmekte ikramlardan kaçırmıştım birde çikolata yemiştim +800le pazartesi başlamıştım ancak 400 gr gitmiş nerde yalnış yapıyorum çözemiyorum yaa çokmu az yiyorum acaba yoksa spor yok ondanmı gitmiyor delirmek üzereyim .spor yok ama zaten sabah 8 akşam 11 hiç oturmuyorumki ama araya leslieyi sıkıştırmam lazım inşallah bugün başlayacağım.
bugünde kmşuya gideceğiz yeni taşındılar hoşgeldin için fazla birşey yapma dedim diyetteyim yemiyorum (sen yemiyorsan diğerleridemi yemeyecek) görünce dayanamıyorum çünki. akşam markete gittik gözüm çikolatalarda bisküvilerde ama bu bir rekor leblebi aldım yedim bir avuç

Son düzenleme:

yena elele verip gitsekmi buralardan takımı etkiliyoruz heralde ..her hafta ayrılıcam takımdan diyorum kopamıyorum sizlerden hem biliyorumki bu kadar dikkat edemiyeceğim tek başıma allah bilir 150 kilo olurdum burda olmasam

günaydınnn fıstıklarr...
GÜNAYDIIIN... herkes aynımı yaaa.. bende biraz sonra tartılcam.......... .çok tırstım.......
benim de dizim ağrıyor.. bu hafta sporada gitmadim bende bant mağdurumuyum acaba...
yenacım nereye gitmesi gereken biri varsa oda benim...
hiç kimse biyere kıpırdamasın ....aaa oturun oturduğunuz yerde.........
bence git canım.. yanlışlarınla yüzleşirsin....(ay çok filozof gördüm kendimi)..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…