Ben şimdi çıkıyorum gidiyim kahvaltımı hazırlıyım tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum.Veremeyenlerde sakın moral bozmayın vucudunuz su tutmuş olabilir sakın morallaeri bozmayın moral bozuldukça kısır döngü oluyor unutmayın hepinizi öpüyorum
Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..
Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....
BEYZUSÇUM,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..
Aynı olman çok iyi bence..Ben +1, lodos fena vurdu...
Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..
yena elele verip gitsekmi buralardan takımı etkiliyoruz heralde ..her hafta ayrılıcam takımdan diyorum kopamıyorum sizlerden hem biliyorumki bu kadar dikkat edemiyeceğim tek başıma allah bilir 150 kilo olurdum burda olmasam
Aşk olsun yena nerelere gidiyosun bayram çıkışı hepimiz bir tuhaf olduk.o zaman topiği hep beraber terkedelim valla 1 ay sonra buluştuğumuzda hepimiz en az 3 4 kilo almış oluruz.HIIIII herkes otursun yerinde kimse bir yere gitmiyor cezalısınız ....:::)))))))
inşallah canım 120nin altına düşmeye başlasam gerisi gelecek ama inşallah bu hafta leslieye başlayacağım akşama umarım başlarım eşim kızımla ilgilenirken.ikram olayı çok fazla bizim buralarda ben daha çok sütlü tatlıyı tercih ediyorum birde salata türü patates veya kısır birde börek türü oldumu yetiyor 3 çeşit ama bazoıları 5 çeşit yapıyor hiç gereği yok.irade meselesi kendini frenlemek lazım .arkadaşım katiyen tatlıyı yemez tuzlu ne varsa yer ona hiç dokunmaz asla su içer bol bol bizde yapabilsek hem kendiside incecikDerincim sakın moralini bozma bak vermeye başlamışsın hemde bol kaçamaklarla bu hafta ipleri biraz daha sıkı tutarsan 121 rahat görürsün.Yaaa bu misafirlikte bu kadar çok bizlerde var halbuki bir çay yanına kek veya börek tek çeşit yeter ama biz biri gelicekse ne kadar marifetrimiz varsa sunuyoruz yani bende aynıyım ama yapmamak lazım milletçe kiloluyuz çünkü
arkadaslar merhaba 80-89 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyır topiğine de yazdım buna benzer bi mesaj ama cevap gelmedi henz çok heyecanlıyım dayanamıyorum illa cevap gelsin diye yazıp duruyorum :)
ben 173 boyunda ve dün itibarı ile 89 kilo olmuş 23 yaşında bi bayanımtopiğinizde süper zayıflama durumları görüyorum. bugün spora yazıldım haftada 3 gün 2 saat boyunca aletli çalışma+cimnastik+aerobik ve pilates verecek hocalar. ben de evde mekik vs çekmeyi düşünüyorum. kısmetse 63 kiloya kadar inmek istiyorum.
şimdi gelelim olayın sizinle alakalı kısmına... yediklerime de dikkat etmek zorundayım... ve anladıgım kadarı ile siz bu yeme listesinden iyi anlıyorsunuz. birilerinin listesine proteinin eksik onu eklesen iyi olur falan diye yorum yapmışsınız. canlar ya nolur bana örnek bi liste hazırlayıp yardımcı olsanız? ben hiç ama hiç anlamıyoruminanın çok duacınız olurum. artık ben de zayıf devam etmek istiyorum hayatıma. ayrıca bu 25 kiloyu ne kadar zamanda vermem ideal sizce?
cevabınınızı bekliyorum ve şimdiden çok çok teşekkür ederim.
inşallah canım 120nin altına düşmeye başlasam gerisi gelecek ama inşallah bu hafta leslieye başlayacağım akşama umarım başlarım eşim kızımla ilgilenirken.ikram olayı çok fazla bizim buralarda ben daha çok sütlü tatlıyı tercih ediyorum birde salata türü patates veya kısır birde börek türü oldumu yetiyor 3 çeşit ama bazoıları 5 çeşit yapıyor hiç gereği yok.irade meselesi kendini frenlemek lazım .arkadaşım katiyen tatlıyı yemez tuzlu ne varsa yer ona hiç dokunmaz asla su içer bol bol bizde yapabilsek hem kendiside incecik
arkadaslar merhaba 80-89 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyır topiğine de yazdım buna benzer bi mesaj ama cevap gelmedi henz çok heyecanlıyım dayanamıyorum illa cevap gelsin diye yazıp duruyorum :)
ben 173 boyunda ve dün itibarı ile 89 kilo olmuş 23 yaşında bi bayanımtopiğinizde süper zayıflama durumları görüyorum. bugün spora yazıldım haftada 3 gün 2 saat boyunca aletli çalışma+cimnastik+aerobik ve pilates verecek hocalar. ben de evde mekik vs çekmeyi düşünüyorum. kısmetse 63 kiloya kadar inmek istiyorum.
şimdi gelelim olayın sizinle alakalı kısmına... yediklerime de dikkat etmek zorundayım... ve anladıgım kadarı ile siz bu yeme listesinden iyi anlıyorsunuz. birilerinin listesine proteinin eksik onu eklesen iyi olur falan diye yorum yapmışsınız. canlar ya nolur bana örnek bi liste hazırlayıp yardımcı olsanız? ben hiç ama hiç anlamıyoruminanın çok duacınız olurum. artık ben de zayıf devam etmek istiyorum hayatıma. ayrıca bu 25 kiloyu ne kadar zamanda vermem ideal sizce?
cevabınınızı bekliyorum ve şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Öhöm..hayırlı cumalar olsun... YENA cığım geçmi kaldım bilemiyorum ama haftanın yüzkarası olarak not düşermisin bana piliz...86.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?