Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben şimdi çıkıyorum gidiyim kahvaltımı hazırlıyım tüm kilo veren arkadaşları kutluyorum.Veremeyenlerde sakın moral bozmayın vucudunuz su tutmuş olabilir sakın morallaeri bozmayın moral bozuldukça kısır döngü oluyor unutmayın hepinizi öpüyorum

saaol cnm eve unutmusum yakinda regl olcam haklisin su topluyom tskler cnm moralim düzeldi

beyzuşum ispor um 180 dak. karışır marışır mazallah tekrar yazayım dedim :)))

Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar..

Yağmurgözlü geçmiş olsun canım....

BEYZUSÇUM,uzun bir aradan sonra 150dk.ispor yaptığımı bilgilerine sunarım..

Aynı olman çok iyi bence..Ben +1, lodos fena vurdu...

Acaba ayrılsammı bir süre burdan, sizinde şevkinizi kırıyorum gibi geliyor..

yena elele verip gitsekmi buralardan takımı etkiliyoruz heralde ..her hafta ayrılıcam takımdan diyorum kopamıyorum sizlerden hem biliyorumki bu kadar dikkat edemiyeceğim tek başıma allah bilir 150 kilo olurdum burda olmasam

Aaaaaa yapmayın bakayım.Valla biber süreceğim ''gidelim'' diyen ağızlara.Oturun topiğinizde kilonuzu verin bizide terk etmeyin.....İnsan dost meclisinden gitmek istermi.Kimsenin kimseden motivasyonumu düşürüyor diye şikayet ettiğini duymadım da hissetmedim de.....

ne yedim.

KAHVALTI
patates (haşlama) 100 gr. 100 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 30 gr. 60 cal.
beyaz peynir 1.5 kib. kut. 120 cal.
384 cal...

Kilom: 94.00......-600 gr.Çok şükür bayramlıklar gitmeye başladı......

Toksin sen hesapla kaç margarin olduğunu.Senden duymak daha hoş geliyor kulağa......

Merhaba kızlar kilo veren herkese tebrikler vermeyenlerde üzülmesin lütfen almamakta bir başarı en azından. Ben diyet demiyim ama dengeli beslenmeye başlayalı tam 11 hafta oldu. Başlangıç kilom 88 idi bu sabah 77 çıktım. Nasıl sevindim anlatamam demekki doğru yapıyomuşum dedim kendime. Birde başlangıç kilom 90 üstü değildi ama sizi okuduktan sonra buraya katılmak istedim bunuda yeri gelmişken açıkliyim dedim. Hepinizi öpüyorummm

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr

Alanları da verenleri de her zaman burada görmek istiyorum...

ne öyle gidelim , gidicez lafları ....

bir daha daha böyle sözler söylenmeye , herkes tez elden kilo vere.....

gelelim benim kilo durumuna

geçen hafta : 84.500

Buhafta : 83.900

ancak bu kadar gitti , o kadarda sıkı diyet yapmıştım dün hariç...

dün çok sevdiğim birisi yurt dışından geldi onu ağırlamak için yaptığım poğaçalardan götürdüm gerçi...

onunla beraberkende tabaktakileri yedim....

yinede tartı o kadar kötü değil....

Yeeenaaaaa nereyeeee ne gitmesiiii bak bende senin gibiyim kaç aydır rejimi bıraktım ama yinede buraya girip yediklerimide hayatımıda anlatıyorum sen buranın demirbaşısın. Ayrıca gemiyi en son kaptan terkeder sen gitme biryere.

arkadaslar merhaba 80-89 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyır topiğine de yazdım buna benzer bi mesaj ama cevap gelmedi henz çok heyecanlıyım dayanamıyorum illa cevap gelsin diye yazıp duruyorum :)

ben 173 boyunda ve dün itibarı ile 89 kilo olmuş 23 yaşında bi bayanım topiğinizde süper zayıflama durumları görüyorum. bugün spora yazıldım haftada 3 gün 2 saat boyunca aletli çalışma+cimnastik+aerobik ve pilates verecek hocalar. ben de evde mekik vs çekmeyi düşünüyorum. kısmetse 63 kiloya kadar inmek istiyorum.

şimdi gelelim olayın sizinle alakalı kısmına... yediklerime de dikkat etmek zorundayım... ve anladıgım kadarı ile siz bu yeme listesinden iyi anlıyorsunuz. birilerinin listesine proteinin eksik onu eklesen iyi olur falan diye yorum yapmışsınız. canlar ya nolur bana örnek bi liste hazırlayıp yardımcı olsanız? ben hiç ama hiç anlamıyorum inanın çok duacınız olurum. artık ben de zayıf devam etmek istiyorum hayatıma. ayrıca bu 25 kiloyu ne kadar zamanda vermem ideal sizce?

cevabınınızı bekliyorum ve şimdiden çok çok teşekkür ederim.

inşallah canım 120nin altına düşmeye başlasam gerisi gelecek ama inşallah bu hafta leslieye başlayacağım akşama umarım başlarım eşim kızımla ilgilenirken.ikram olayı çok fazla bizim buralarda ben daha çok sütlü tatlıyı tercih ediyorum birde salata türü patates veya kısır birde börek türü oldumu yetiyor 3 çeşit ama bazoıları 5 çeşit yapıyor hiç gereği yok.irade meselesi kendini frenlemek lazım .arkadaşım katiyen tatlıyı yemez tuzlu ne varsa yer ona hiç dokunmaz asla su içer bol bol bizde yapabilsek hem kendiside incecik

QUOTE=banu145145;16457508]Derincim sakın moralini bozma bak vermeye başlamışsın hemde bol kaçamaklarla bu hafta ipleri biraz daha sıkı tutarsan 121 rahat görürsün.Yaaa bu misafirlikte bu kadar çok bizlerde var halbuki bir çay yanına kek veya börek tek çeşit yeter ama biz biri gelicekse ne kadar marifetrimiz varsa sunuyoruz yani bende aynıyım ama yapmamak lazım milletçe kiloluyuz çünkü[/QUOTE]
inşallah canım 120nin altına düşmeye başlasam gerisi gelecek ama inşallah bu hafta leslieye başlayacağım akşama umarım başlarım eşim kızımla ilgilenirken.ikram olayı çok fazla bizim buralarda ben daha çok sütlü tatlıyı tercih ediyorum birde salata türü patates veya kısır birde börek türü oldumu yetiyor 3 çeşit ama bazoıları 5 çeşit yapıyor hiç gereği yok.irade meselesi kendini frenlemek lazım .arkadaşım katiyen tatlıyı yemez tuzlu ne varsa yer ona hiç dokunmaz asla su içer bol bol bizde yapabilsek hem kendiside incecik

Merhaba canım ben sana kendi yaptığım dietlerimden yazayım.Beslenme uzmanına gitmiştim geçen sene şimdi o listeleri tekrarlıyorum
Sabah 1 dil ekm 1 dilim peynir bol dom sal biber
Ara 1 tane meyva
Öğlen 1 tabak çorba veya 6 8 kaşık sebze yemeği 1 dil ekm ayıran veya yoğurt salat
Ara 5 diet büsküvi veya 1 meyva veya 10 fındık badem ceviz veya meyvalı yoğurt
Akşam 8 yk kurbaklagil veya 2 yumurta büyüklüğünde et veya sebze yemeği veya 8 yk makarna yanında yoğurt salata makarna dışında hepsinin yanında 1 dil ekmek
Ara 1 bardak süt 2 grisini
Yani kısaca zaten hep bildiklerimiz önemli olan porsiyonları ayarlamak ara öğünlerindeki kalori miktarını 150 üstüne çıkma inşallah faydası olur.Bu arada 6 aya yayarsan hem arada istediklerinden yersin hemde kalıcı olur kilon

Çok haklısın derincim ikramlardan dikkatli ve porsiyonlara dikkat ederek yesek birde su içsek sorun kalmıycak tüm kilolular galiba az su içiyor nedense

Canım ben bikaç şey tavsiye ediyim. Öncelikle daha önce diyet yapmamış olman bir artı senin için ayrıca yaşında 23 yani kararlı olursan çok rahat kilo verebilirsin ve sana kilo aldıran troid veya hormon gibi bi hastalığın olup olmadığını öğrenmek için başlangıçlta bir dietisyene gitmeni tavsiye ederim. Ayrıca bu kadar ağır sporu tavsiye etmem çünkü sporun sürekliliği önemli. Eğer imkanın varsa bunların yerine bir yürüyüş bandı al yavaş yavaş başla ve alışkanlık haline getir derim. Diyete gelince herkes kendi diyetini kendi seçiyor burda ama genel mantık şu besinleri dengelemek yani karbonhidrat ve protein kombinesi. Kısaca şöyle bir tavsiyede bulunabilirim hafif bir kahvaltı (ekmeğin tam buğday veya çavdar veya kepekli olucak) 1 öğün sebze yemeği yoğurt salata dier öğün protein yoğurt salata. Tatlıyı kesip araöğünlerde meyve yersen , yemeklerdeki yağı azaltırsan ve bol bolda su içersen kilo vermemen için bi sebep yok

Öhöm..hayırlı cumalar olsun... YENA cığım geçmi kaldım bilemiyorum ama haftanın yüzkarası olarak not düşermisin bana piliz...86.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…