Kilom: 94.00......-600 gr.Çok şükür bayramlıklar gitmeye başladı......
Toksin sen hesapla kaç margarin olduğunu.Senden duymak daha hoş geliyor kulağa......
Merhaba kızlar kilo veren herkese tebrikler vermeyenlerde üzülmesin lütfen almamakta bir başarı en azından. Ben diyet demiyim ama dengeli beslenmeye başlayalı tam 11 hafta oldu. Başlangıç kilom 88 idi bu sabah 77 çıktım. Nasıl sevindim anlatamam demekki doğru yapıyomuşum dedim kendime. Birde başlangıç kilom 90 üstü değildi ama sizi okuduktan sonra buraya katılmak istedim bunuda yeri gelmişken açıkliyim dedim. Hepinizi öpüyorummm
Kızlar haklısınız ama o kadar uzun süre olduki utanııyorum artık...gelen kilo verip gidiyor,vermeyende onurlu bir şeklide uğramıyor..Ben hem veremiyorum..aslında veremiyor değil,yediğim için veremiyorum..Tutsam şu körolasıca boğazımı tabiikide kilo verilir..:95:
Hemde papuç gibi dille dolanıyorum burda..
Neysse dur bakalım bu haftasonuda geçsin pazartesi yeni bir hafta diyip son kez başlarsam başlarım yoksa bir süre ücretsiz izin talep ederim sizden..:))))
Sürekli ayrılmak mümkün diil çünkü hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..Bir kaç kişiye özellikle derin duygular besliyorum o ayrı bir olay tabii...
çok gzl kilo vermişsin nasıl verdin tebrik ederm
cnm ayrilma benim fikrim burdan ayrilirsan kendini birakir daha cok yersin rahatlarsin kendin söylüyon artik utaniyom kilo veremiyom diye vermesen bile kilo almassin buda önemli biliyorsunki kilo vermek o kadarda kolay olmuyor kimsede senden rahatsiz olmuyor cnm
ben zayiflama merkezine gittigimde cnm bir hafta kilo m fazla cikdimi hemen soruyorlardi ne yedin valla onlara ne yediklerimi yazmakdansa yemezdim kendimi tutardim bir yere bagli olmak guzel oluyor insan utaniyor yediklerini yazmakdan baksana bazilari hic yazmiyor bile ne yediklerini bende cok yedimmi yazmiyommmmmmbenim düsüncem cnm
bugünki menüm....
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina,1 küçük şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,domates,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,salata,yoğurt
akşam
ton balıklı salata,yoğurt
su,yeşilçay,çay,elma çayı
spor
yok
bacağım hala düzelmedi....((
bugünki menüm....
sabah
su,tiroid ilacım
yolda
2 mandalina,1 küçük şişe su
kahvaltı
tb ekmek,peynir,yeşilzeytin,domates,çay
öğle
yumurtalı ıspanak,salata,yoğurt
akşam
ton balıklı salata,yoğurt
su,yeşilçay,çay,elma çayı
spor
yok
bacağım hala düzelmedi....((
gecmis olsun cnm incitmissindir insanin neresi aciyorsa cani orda benim canimda kolumda ne yaptigimida bilmiyorum ama cok aciyor sade bazi hareketlerde
buz koy bacagına iyi gelir
Merhaba hanımlar. Su aralar durgunluk dönemine girdim sanırım moralimde bozuldu, tartımında basına iş geldi ne yaptım ettim bilmiyorum belki bundan kötü hissediyorum kendimihele dün kendimi o kadar kötü ve çirkin hissetmiştimki. Bi yandanda psikoljik destek alsammı diye düşündüm.
Kaç kilosun ki böyle bir ruh haline girdin?
YENACIĞIMMMMMMM;
Nerelerdesin bebeğim....Özledim gel bu gece hep beraber sohbetin dibine vuralım......:92::92:
Merhaba hanımlar. Su aralar durgunluk dönemine girdim sanırım moralimde bozuldu, tartımında basına iş geldi ne yaptım ettim bilmiyorum belki bundan kötü hissediyorum kendimihele dün kendimi o kadar kötü ve çirkin hissetmiştimki. Bi yandanda psikoljik destek alsammı diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?