Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman yarın kalorimi yükseltiyorum bi hafta da böyle deneyim

Lİsteyi düzelteceğiz diye kafa patlatıyoruz...Site değişince sığmamaya başladı nihayet halloldu...

OĞlum öğlen bayağı iyi uyudu,şimdide cin gibi uyku muyku yok...:)

Babasıyla top oynuyorlar evin içinde..:)

Bende bugün kuaföre gittim kaportayı düzelttim..:) İyi moral oldu..:)))

Ellerine sağlık YENACIĞIM.Bizim için uğraşıyorsun.

Ne yaptırdın kuaförde.Eminim çok güzel olmuşsundur.

Son düzenleme:
fazla artırma ama

1400 ü geçme tamam mı soprada devam et

umarım işe yarar da sevinirim bende seninle beraber

ay kızlar yazdıklarımı okumadan gönderiyorum yazım yanlışları var

idare edin artık

tamam canım haftaya bakalım kim daha çok kilo verecek ( daha doğrusu gram da olur)çizelgedeki kilo ya gelemedim daha bir ara 95,5 olmuştum da

kızzz yena gördünmü derece bilem yapmışız

Evet iyi moral oldu..:)) Bugün o gazla 100 dk. yürümüşüm..:) Oğlumu pusetine koyup onu iktirmek ekstra güç harcattı bana..:)

Bence fazla diil yediklerin..

hem ayın birincisi hemde haftanın birincisi olmuşum kutluyorum kendimi

Hoşgeldin aramıza..

umarım sağlıkla hedefine ulaşırsın..:)

kızlar callentes diye bişey indiriyorum sormayın ne olduğunu bilmiyorum bitince görücem leslie gibi bişey heralde bi de ona bakıym güzelse size yazarım

bir sürü yaşı geçkin cıbıl hatun yavaş yavaş esneyip duruyorlar...İndirip eşimle dakikalarca bakıp gülmüştük,bazı yerlerde sopalarla esniyorlar...
Ama gerçekten inceltiyormuş..

tamam canım haftaya bakalım kim daha çok kilo verecek ( daha doğrusu gram da olur)çizelgedeki kilo ya gelemedim daha bir ara 95,5 olmuştum da

gelirsinnnnnnn

kendini germe

birde diyet yapıyorum diye düşünme ve rahat ol

ne kadar kendini zoralayarak yaparsan o kadar kilo vermek zorlaşıyor

benim saçlarımda kendi rengim kahve ama röfle yaptırmak istiyordum tv de 2011 de koyu renk saç moda olacak deyince erteledim severim röfleyi belli olmaz

benim saçlarımda kendi rengim kahve ama röfle yaptırmak istiyordum tv de 2011 de koyu renk saç moda olacak deyince erteledim severim röfleyi belli olmaz
valla ben seviyorum röfleyi kendi saçımın üzerine attırdım ve çok beğenildi

beni daha genç gösteriyormuş

gelirsinnnnnnn

kendini germe

birde diyet yapıyorum diye düşünme ve rahat ol

ne kadar kendini zoralayarak yaparsan o kadar kilo vermek zorlaşıyor

yok rahattım bu hafta hatta çokmu yiyorum acaba diyodum

evet yenacım öyleymiş bi sürüde bekledim inecek diye

Ellerine sağlık YENACIĞIM.Bizim için uğraşıyorsun.

Ne yaptırdın kuaförde.Eminim çok güzel olmuşsundur.

BEYZUSÇUM,pek değişiklik yapmadım azıcık katları belirginleştirdim, fön,birde kaş bıyık o kadar..
Saçımı zaten evde boyuyorum,malum beyazlar fazlalaşınca her ay boyamam gerekiyor..

Kızımında saçları dalgalı,düz saça bayılıyor..Düzleştirici aldık bizde ''phılıps'' marka özel günlarda düzleştiriyoruz..

Bende biraz koyulaştırmayı düşünüyorum...Yıllardır sarıya yakın bir renk kullanıyorum.Bu sefer kahve köpüğü boyadım.Yinede beklediğimden açık oldu.Sonrakine birazda altın kahve katmayı düşünüyorum.İnşallah güzel olur...

Kızımında saçları dalgalı,düz saça bayılıyor..Düzleştirici aldık bizde ''phılıps'' marka özel günlarda düzleştiriyoruz..[/QUOTE]

düzleştirici ile rahat yapamıyorum gittim birde braun'un ion zımbırtılısını aldım ama yok rahat değil

yine braun'un fırçalı olanı ile 15-20 dk da hallediyorum

altı açık olunca öyle oluyor bende röfleden kendi rengime dönerken bi kaç kere boyayınca iyi olmuştu

valla ben seviyorum röfleyi kendi saçımın üzerine attırdım ve çok beğenildi

beni daha genç gösteriyormuş

Zaten gençsin hayatım.Dur bakalım bu sözler için çok erken....

Kendi saçın üzerine olunca daha güzel oluyor.Boyalı saçta dipler çıkınca 3 ayrı renk oluyor kafada...Beyazlarım çok olmasa hiç boyamam ama 17 yaşımda beyazlamaya başladı...Aslında kendi rengi güzeldir (bence tabii) orta kumral...

yaş olarak yaşlı olmasakta bu kilolar ve işte giyilen kıyafet yüzünden yaşlı duruyoruz

o yüzden sarı saç ve fön birleşince herkes gençleştin diyor

ablacım sen zaten çok güzel bir bayansın ,eminim saç renginde güzeldi...

biz genetik olarak şanslıyız saçlarımız geç beyazlar

o yüzden rahat rahat kendi saçım üzerine röfle yapabiliyorum

ve daha hiç tek renk boyamadım saçımı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…