benim eşimde kilisli evlilikle beraber bende kilisli oldum. eşim yedirmeye bayılıyor. 6 yıllık beraberliğimizde adam 3 aldı 5 verdi ben 50 aldım 2 verdim onada şükür. hala yarın tatil buraya gidelim şunu yiyelim diyip duruyor. en azından eve bulduğu her tür abur cuburu doldurmayı bıraktı.
Merhaba yenacım saç baş bakım yaptırmışsın güle güle uzat saçlarını canım.Bende geçen gün gittim adama az kes dedim heralde beni yanlış anladı.saçlarımı mahvetti 50 ler gibi oldum türkanın annesi
Evet banucum iyi oldu aynaya bakınca daha güzel görüyorum kendimi...
sende üzülme,nasılsa uzar...bir daha aynı kuaföre gitmezsin...
benimde karnım çok acıktı,süt içtim ama hiiç faydası olmadı..
en iyisi domates doğrıyım üstünede tuz heralde iyi gider hımmmm farzediyimki börek dimi yani neyse fikrin odur zikrin ::))))))
Hehehehe iyi olur tabiii..akşam azmı yedin..?? Ben erken yediğim için acıktım...
gerçi akşam 2 porsiyon meyve yedim ama nafile midemi işkembe kıvamına getirdiğim için ...
Valla bu kilolar çok dert yiğenimden bahsediyorum ya bu gün onu tarttık 29 kilo çıktı ooo 1 kilo vermiş dedik çocuk nasıl mutlu oldu caliou bebeğini almış dans ediyo başardık caliou başardık zayıfladım diyor yani anlayın 3.5 yaşında ve bizlerle aynı dedi paylaşıyo ne müsibet şey şu kilolar offf bu duruma gülsekmi ağlasakmı şaşırdık....
Endokrine götürdük guatr çıktı ama ilaca gerek yok dedi şimdi pazartesi dietisyen görücek ön görüşmede yemiycek yapıcak diyo söylemesi kolay gelde çocuğa anlat kilo yüzünde psikolojisi bozuldu biri şimanmış dese eve gelince üzülüyo ben çirkinmiyim diye birde bir görsen yena o kadar güzelki maşallah reklamlar iin hep istedilerde kıyamadıkKıyamam demek seviniyor...Kilosu fazlaymış gerçekten yaşına göre...Kızım okula başladığğında 24 kiloydu...
Peki doktoramı götürdünüz yeğenini..??nasıl bir yol izlemenizi söyledi..ÇÜnkü zor olmalı bu yaşta bir çocuğu sağlıklı beslenmeye yöneltmek..
Güzeller;
Pazartesi nasip olursa 1 haftalığına kaplıcaya gideceğiz.(çok sert bir şahsiyet olduğumdan kendimi orada yumuşatmayı deneyeceğim.Hem ruhsal hem bedensel)
Dua edin ne olur açık büfeye saldırmayayım.....
YENACIĞIM; önümüzdeki hafta için beni izinli sayarmısın canım.Sonraki pazartesi kaldığım yerden devam ederim.1 cuma için sporları da senden rica edeceğim...
Günaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?