Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşimde kilisli evlilikle beraber bende kilisli oldum. eşim yedirmeye bayılıyor. 6 yıllık beraberliğimizde adam 3 aldı 5 verdi ben 50 aldım 2 verdim onada şükür. hala yarın tatil buraya gidelim şunu yiyelim diyip duruyor. en azından eve bulduğu her tür abur cuburu doldurmayı bıraktı.

Merhabalar kızlar kilo verenleri kutluyorum.Neler yapıyosunz bakıyım benim karnım çok acıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Merhaba yenacım saç baş bakım yaptırmışsın güle güle uzat saçlarını canım.Bende geçen gün gittim adama az kes dedim heralde beni yanlış anladı.saçlarımı mahvetti 50 ler gibi oldum türkanın annesi

Haklısın canım kilo almayan erkek derttende anlamaz.Valla ben diete başlayınca tüm abur cuburu kesiyorum evden yoksa dayanamıyorum.enim eşimde zayıf gene 10 senede 10 kilo aldı bende 50 kilo aldım yuhhhhh yuhhhh yaniii

Son düzenleme:

Evet banucum iyi oldu aynaya bakınca daha güzel görüyorum kendimi...
sende üzülme,nasılsa uzar...bir daha aynı kuaföre gitmezsin...

benimde karnım çok acıktı,süt içtim ama hiiç faydası olmadı..

Valla şeytan dolanıp duruyo tepemmde yeyeye diye ama yemiycem son 60 gün kaldı ama acıktım meyvada yedim ama kesmedi

en iyisi domates doğrıyım üstünede tuz heralde iyi gider hımmmm farzediyimki börek dimi yani neyse fikrin odur zikrin ::))))))

en iyisi domates doğrıyım üstünede tuz heralde iyi gider hımmmm farzediyimki börek dimi yani neyse fikrin odur zikrin ::))))))

Hehehehe iyi olur tabiii..akşam azmı yedin..?? Ben erken yediğim için acıktım...
gerçi akşam 2 porsiyon meyve yedim ama nafile midemi işkembe kıvamına getirdiğim için ...

Son düzenleme:

Hehehehe iyi olur tabiii..akşam azmı yedin..?? Ben erken yediğim için acıktım...
gerçi akşam 2 porsiyon meyve yedim ama nafile midemi işkembe kıvamına getirdiğim için ...

Evet ya bu gece erken yedik dışarda işimiz vardı.Birde normal insanlar gibi uyumadığımdan acıkıyorum Valla çok iyi geldi çok azda peynir aldım azcıkta ayran biraz bastırdı yani ya bizimki göze batıyor yoksa sıskalar bizden çok yiyiyo

Valla bu kilolar çok dert yiğenimden bahsediyorum ya bu gün onu tarttık 29 kilo çıktı ooo 1 kilo vermiş dedik çocuk nasıl mutlu oldu caliou bebeğini almış dans ediyo başardık caliou başardık zayıfladım diyor yani anlayın 3.5 yaşında ve bizlerle aynı dedi paylaşıyo ne müsibet şey şu kilolar offf bu duruma gülsekmi ağlasakmı şaşırdık....

Kıyamam demek seviniyor...Kilosu fazlaymış gerçekten yaşına göre...Kızım okula başladığğında 24 kiloydu...
Peki doktoramı götürdünüz yeğenini..??nasıl bir yol izlemenizi söyledi..ÇÜnkü zor olmalı bu yaşta bir çocuğu sağlıklı beslenmeye yöneltmek..

Banucum bende çıkayım hazır uykum gelmişken kaçırmıyayım kendisini..:)))

İyi geceler...

Endokrine götürdük guatr çıktı ama ilaca gerek yok dedi şimdi pazartesi dietisyen görücek ön görüşmede yemiycek yapıcak diyo söylemesi kolay gelde çocuğa anlat kilo yüzünde psikolojisi bozuldu biri şimanmış dese eve gelince üzülüyo ben çirkinmiyim diye birde bir görsen yena o kadar güzelki maşallah reklamlar iin hep istedilerde kıyamadık

saat kaç oldu daha yeni girebildim.o kadar yorgunum kii.dün ve bugün tam anlamıyla nevrim döndü.banyo da problem vardı.dün bayağı korktum.usta çağırdım.daha evvel kendimce yeniden döşemeyi düşünüyordum.ama usta acil deyince tüm planlar altüst oldu.bugün yardım istedim.allahtan küçük yer.ustalar birbirini tanıyor.sıhhi tesisatçı,seramik ustası ve elektrikçi ayarlandı.bugün banyoyu kırdılar.bende koştur koştur seramikçiyle malzemeye almaya.şokları yaşadım.ama yapılacak şey yok.fatura çokkabarık.yalnızca malzeme 22ootl.kredi kartına 10aksit yaptırdım.ustalarada 1700tl.resmen soyuldum.ama daha fazla istiyenler oldu.şimdi banyo tuvale kırık.alt boruları değiştirdiler..yarın seramikçi gelecek.3 gün de o daha sonra yeni klozet ve psivar takılacak.bataryalar da ateş pahası.
bu arada eşim allahtan uyudu.ben çay ve büskivi ile günü geçirdim.akşam biraz kısır mandalina..
en ironik olan da gece yediğim goldü..ilaçların faydası gören adam.iyileştiğinde beni boşayacakmış..başka birine aşık olmuş..yorgunluk üstüne fazla aldırmadım..sen iyileşte sonra gereğini yaparız dedim..
bu aralar benden fazla hayır yok..
YENA'cığım sana söyleyeceğim'gitme sana muhtacım,gözümde nursun başım da tacım''diye bir şarkı var..burda senden destek bulan bir yığın insan var..en başta da ben..lütfen beni yalnız bırakma..ve topiğimizi sensiz..

Son düzenleme:
yeni bir arkadaşız gelmiş antepten..aman aman antepli gel yanıma kadanalım ....bende adanalı..ama antepin kuru sebzeleri doyumsuzdur..canım hoşgeldin..

Ayyy bayılırım kaplıcaya ben. Annem alıştırdı her sene gideriz. Nereye gidiceksiniz ablacım? Bende çok istiyorum gidip şöle bi gevşemek , sağlıklı sağlıklı tatiller yapmak ama en az 1 hafta gitmek lazım kaplıcaya. Eşimin senelik izninde inşallah

Günaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.

Bozma moralini tatlım bi başlasan gerisi gelir zaten. Sana ozon öneririm arkadaşlarımdan yaptıranlar var çok memnun kaldılar. Gürkan kubilay dahil biçok doktor dietin yanında ozonda veriyor. Bir sürü iyi etkisi var ama bu halsizliği , isteksizliği yok ediyo en önemlisi bence o. Belki psikolojinede faydası olur. Ama seansları tamamlaman lazım 1-2 seansta işe yaramıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…