Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzeller;

Pazartesi nasip olursa 1 haftalığına kaplıcaya gideceğiz.(çok sert bir şahsiyet olduğumdan kendimi orada yumuşatmayı deneyeceğim.Hem ruhsal hem bedensel)

Dua edin ne olur açık büfeye saldırmayayım.....

YENACIĞIM; önümüzdeki hafta için beni izinli sayarmısın canım.Sonraki pazartesi kaldığım yerden devam ederim.1 cuma için sporları da senden rica edeceğim...

offff ne güzell yaaaaaa

aman ablam kendini tut saldırma sakın ...

bende kaplıcaya gitmek istiyorummmmm

planlarım vardı sömestr tatilinde gideyim diye ama bilmiyorum

bilindiği üzere Denizli kaplıca memleketi ama ben daha gidemedim

4-5 defa karahayıta gittik güzeldi baya kilo vermiştim hemde ama dönünce aldım tabi eşim çok sever orayı

Çok sağol canım benim.Şımartıyorsunuz beni...Hepiniz çok güzelsiniz..Accık kiloluyuz ;bu da çevremizdekiler için Allahın bir lutfu ;yoksa gözleri kamaşacak.

Canım fotoğraftaki rengin çok güzeldi..Ama koyu saçta çok yakışır gibime geliyor...

Çok şanslısın canım beyazlar konusunda...Benim saçlarımda çok erken beyazlamaya başladı...

kızlar benim adım nihal unutuyorum söylemeyi

Memnun oldum nihal..:)

Yinemiiiii, aaaaa özleriz ama seni...Şimdiden iyi dinlenmeler canım...

Çalışırken zor tabii canım..Zaman ayarlamak güç oluyor.
Ben kaplıcayı çok seviyorum....

Üzülerek çıkmak zorundayım hem oğlanı uyutucam hemde eşimin işi varmış Pc'de

Daha sonra yine gelirim..Yarın tatil çünkü..:))

bizim yemeklerimiz tatlılarımız acaipdir halimden belli olduğu üzere

daha öncede söylemiştim senin tarzını çok seviyorum

çok eğlenceli bir insansın
Sağol canım.....Ben de seviyorum seni

Üzülerek çıkmak zorundayım hem oğlanı uyutucam hemde eşimin işi varmış Pc'de

Daha sonra yine gelirim..Yarın tatil çünkü..:))
Az koyultacağım canım.Kaşlarım çok siyah ve kalın (yaklaşık 2 parmak genişliğinde.Cımbız marifetiyle yarıya indiriyorum)Bu nedenle saçlar gittikçe sararınca çok tezat oluyor.Biraz doğal olsun görüntüm istiyorum

Bekliyoruz canım...

Son düzenleme:
kızlar kaçıyorum çamaşır sericem gelemezsem iyi geceler

of of diyet te kaloriler tam ama bugün doktorla konuştum dediği yediklerinin saatine dikkat et dedi

Akşamları geç yeme anlamında mı söyledi canım....

Birkaç gündür sana söylemek istiyorum ama cumayı beklemek istedim kilo verirsen boş konuşmuş olmayayım diye.Canım sen hepimizden iyi bilirsin bir süre sonra kilo verme hızı azalıyor veya duruyor.İnatla devam edince de tekrar kilolar gitmeye başlıyor.Üzülme sakın bir süre sonra tekrar kilo vermye başlayacağından eminim....

sagol beyzuşum geldinmi hiç

2 yıl önce Hatay'da 1 hafta kalmıştık.Dönüştede özellikle Antep'e gittik.Bayıldım....25-30 yıl önce de gördüğümde bayılmıştım zaten....Çok modern ancak bazı yörelerdeki otantik ortam bozulmamış..Çok seviyorum bu tür özelliğini korumaya çalışan şehirleri.....

Son düzenleme:
geçte yemiyorum saat 7 de mutfağı kapatıyorum ama anlamadım ben regliydim biraz ona bağladım diyeyim de piskolojımı düzelteyim şu aralar fazla harkette olmadı boş vakitte ders çalıştım

İyi hala burdasınız..:))

Önceleri baharda gelirdi gece, şimdi takılmııyor pek nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…