Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah tartıldım yeni aldığım digitalde 77.5 halbuki bi gün önce normal tartıyla tartılmıştım 77 di. Neyse bunada şükür. Sabah kahvaltıdan sonra 50 dk yürüyüş yaptım süper hissediyorum kendimi

Günaydınnn,
Mutlu haftasonları diliyorum hepimize....

günayyydıınnnnn akşammm yaşgünü vardı arkadaşın oğlunun 2 çatal aldım yemedi demesinler diye:)))))) o kadan olcek olcek te canım sıkılıyo biraz millet espiri niyetine masada sen nası diiyettesin yiyosun yiyosun zayıfladım diyosun anamadık diyolar gelde sinir olma ilaçla zayıflayan arkadaş var onla kıyaslayıp duruyolar allahımmm ne olur azim ver bana kilo vereyimmm

Canım benim,kolay gelsin tekrar...Amma iş açmış banyo sana,ne pahallı değilmi herşey..
Mutfağı düşünürken banyo işi çıktı,herşeyde bir hayır var derler doğru gerçekten...İyiki mutfağa girişmemişsin..artı banyo olunca üstesinden gelmen seni bayağı yıpratırdı...

söylediklerine bilmukabele diyorum ve kocaman öpüyorum o gergin yanaklarından..:)

Eşin içinde Allah islah etsin..Sanırım çaresizlikten sana kendini nasıl ispatlayacağım derdinde.. En kolayıda canını acıtmak oda bu yolu seçiyor...
İnşallah iyileşir zeynepçim,tercihi ona bırakmadan önce sen yaparsın ve bizde senin arkanda olacağız...

Son düzenleme:

Baharcım lütfen ağlama..herşey düzelicek görürsün ,ama sende çaba sarfet düzelmek için...
sevmek sevilmekten bahsediyorsun ya,ben kendi adıma seni seviyorum,burda bulunan 27 kişide emin ol seni çok seviyordur..
Kendini yanlız hissetme tamammı...

nursenacım neden izin veriyorsun öyle söylemelerine..
Çokmu kolay zayıflamak,hastalıktan öte birşey..Niye anlamazlar bu insanlar bilmiyorum...

Geçende bir üniversite öğrencisi intihar etmiş..dalga geçmek kolayda sonucunu düşünmüyorlar..Kİm bilir nasıl bunalmıştır çocuk..

Sende söyleme şekerim. Diyette filan değilim de , gayet mutluyum ben barışığım kendimle de. Sonra zayıfladığında onlar şaşırsın, imrensinler sana

moralini bozma ben de üniversiteyi bitirdikten sonra 10 yıl bekledim işe girmek için 10 yıl süresincede evlendim 2 çocuğum bile olmuştu bence kafana takma önüne bak bak sen üniversite bitirmişsin yani koluna altın bileziğini takışsın gün gelir o bileziğinin faydasını görürsün ama şuda gerçek ki uyanık olup her fırsatı değelendirmeye bak benim on senemin kaybolmasının sebebi fırsatları değerlendirememdir bunu iyi biliyorum

Dün saçlarımı kestirdim adama dedim az kes maşallah elinin ayarı yokmuş.Türkan dizisindeki türkanın annesi gibi oldu saçlarım fönlüyken hoşda normal hali pek içaçıcı olmıycağa benziyor.

guuunndüüüzzz diye bağıracaksın sanıyorum sana her bakışımda :))
yok yok şaka yaptım bence süper olmuş vallaki de billaki hemde kuzucum...

merhaba yena,
banu kilo bildirimini sana yapmamı söyledi.
ama ben dün bildiremedim. bu gün bildirsem kabul olur mu?
dün sabah tartıda 109,5 kg çıktım. benide listeye eklersen çok sevinirim.

dün yediklerimi yazmamıştım. yazıyım çünkü yazınca kendimi çok daha iyi hissediyorum :)

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k. peynir
2 tam ceviz
şekersiz çay

öğle
250 gr yoğurt
1 dilim k.ekmeği
2 çatal peynir
1 bardak diet kola

ara
1 mandalina
1 şekersiz türk kahvesi
1 tam ceviz

akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim k.ekmeği

ara 1 fincan yeşil çay

10 bardakta su içtim...

bu dünkü listem sanırım oldukça ii...

merhaba yena,
banu kilo bildirimini sana yapmamı söyledi.
ama ben dün bildiremedim. bu gün bildirsem kabul olur mu?
dün sabah tartıda 109,5 kg çıktım. benide listeye eklersen çok sevinirim.

Listeye ekledim canım..Banuyla yakın kilolarınız..:) hem kardeş hemde rakipsiniz..

selam canım,
yazdıklarını okuyunca bir zamanlar hissettiklerimi hatırladım. evden çıkıp insanları arasına karışmak dahi benim için kabus gibiydi.
kimse beni beğenmez sevmez diye düşünüp karalar bağlamıştım. sonra birgün yok dedim bu böyle olmaz bi yerden başlamak lazım ve başladım. şimdi tekrar kilo aldım ama ben biliyorum ki ben bu kilolardan kurtulucam.
sende madem şimdi çalışmıyorsun bunu sana sunulmuş hediye gibi düşün ve tam gaz diyetine devam et eminim başarılı olacaksın. hep beraber başarıcaz. banu145 in listelerini iste bence o benim kardeşim ve 150 kilolardan 108 e inmeyi başardı. elinde çok iyi listeler var.
hiç umudunu kaybetme hayat öyle güzel ki... sen kendine güvenip ayağa kalk topla kendini, sana işte çok seni sevecek insanda...

Listeye ekledim canım..Banuyla yakın kilolarınız..:) hem kardeş hemde rakipsiniz..

çok teşekkür ederim çok sevindim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum :)
evet banuyla kilolarımız yakın ama onun vücudu daha sıkı benden 10 kilo ince görünüyor. :)
şimdi rakipte olduk yakalıycam onu :)

hem ayın birincisi hemde haftanın birincisi olmuşum kutluyorum kendimi
kutlarım canım.............
hoşgeldiin......
gaziantep de yim antepliyim aaaaam
aa hemşerim varmış burda.. genetikten anlamam lazınmdı.........
Offffff......Antep'i severim....Anteplileri severim.......Yemeklerini severim...Ne şanslısın Nihal...
bana da gel beyzus ablam.....
allah kolaylık versin ablam............ne golü ablacım senin adam çoktan allahtan yemişde golü uzatmaları oynuyor ama nafile... tövbe .tövbe....
allah gönlüne göre verir inş... lütfen ağlama...
densiz dangalaklar.hiiiç muhattap olma.........eşinin yanındamı diyorlar bide.............
çok teşekkür ederim çok sevindim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum :)
evet banuyla kilolarımız yakın ama onun vücudu daha sıkı benden 10 kilo ince görünüyor. :)
şimdi rakipte olduk yakalıycam onu :)

oh ne güzel... kardeş dayanışması.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…