saat kaç oldu daha yeni girebildim.o kadar yorgunum kii.dün ve bugün tam anlamıyla nevrim döndü.banyo da problem vardı.dün bayağı korktum.usta çağırdım.daha evvel kendimce yeniden döşemeyi düşünüyordum.ama usta acil deyince tüm planlar altüst oldu.bugün yardım istedim.allahtan küçük yer.ustalar birbirini tanıyor.sıhhi tesisatçı,seramik ustası ve elektrikçi ayarlandı.bugün banyoyu kırdılar.bende koştur koştur seramikçiyle malzemeye almaya.şokları yaşadım.ama yapılacak şey yok.fatura çokkabarık.yalnızca malzeme 22ootl.kredi kartına 10aksit yaptırdım.ustalarada 1700tl.resmen soyuldum.ama daha fazla istiyenler oldu.şimdi banyo tuvale kırık.alt boruları değiştirdiler..yarın seramikçi gelecek.3 gün de o daha sonra yeni klozet ve psivar takılacak.bataryalar da ateş pahası.
bu arada eşim allahtan uyudu.ben çay ve büskivi ile günü geçirdim.akşam biraz kısır mandalina..
en ironik olan da gece yediğim goldü..ilaçların faydası gören adam.iyileştiğinde beni boşayacakmış..başka birine aşık olmuş..yorgunluk üstüne fazla aldırmadım..sen iyileşte sonra gereğini yaparız dedim..
bu aralar benden fazla hayır yok..
YENA'cığım sana söyleyeceğim'gitme sana muhtacım,gözümde nursun başım da tacım''diye bir şarkı var..burda senden destek bulan bir yığın insan var..en başta da ben..lütfen beni yalnız bırakma..ve topiğimizi sensiz..
Günaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.
günayyydıınnnnn akşammm yaşgünü vardı arkadaşın oğlunun 2 çatal aldım yemedi demesinler diye:)))))) o kadan olcek olcek te canım sıkılıyo biraz millet espiri niyetine masada sen nası diiyettesin yiyosun yiyosun zayıfladım diyosun anamadık diyolar gelde sinir olma ilaçla zayıflayan arkadaş var onla kıyaslayıp duruyolar allahımmm ne olur azim ver bana kilo vereyimmm
günayyydıınnnnn akşammm yaşgünü vardı arkadaşın oğlunun 2 çatal aldım yemedi demesinler diye:)))))) o kadan olcek olcek te canım sıkılıyo biraz millet espiri niyetine masada sen nası diiyettesin yiyosun yiyosun zayıfladım diyosun anamadık diyolar gelde sinir olma ilaçla zayıflayan arkadaş var onla kıyaslayıp duruyolar allahımmm ne olur azim ver bana kilo vereyimmm
moralini bozma ben de üniversiteyi bitirdikten sonra 10 yıl bekledim işe girmek için 10 yıl süresincede evlendim 2 çocuğum bile olmuştu bence kafana takma önüne bak bak sen üniversite bitirmişsin yani koluna altın bileziğini takışsın gün gelir o bileziğinin faydasını görürsün ama şuda gerçek ki uyanık olup her fırsatı değelendirmeye bak benim on senemin kaybolmasının sebebi fırsatları değerlendirememdir bunu iyi biliyorumGünaydın Kızlar
Ben yapamıyorum psikolojim düzelmeden olmayacak sanırım yooo sürekli yemiyorum ama spor yapmak sadece aklımda var bedenime dökülmüyor hep aynı şeyler hep aynı çok sıkıldım yaşamaktan. İştende haber gelmedi zaten olmayacak sanırım çok mutsuzum sürekli ağlıyorum olmuyor teselli edemiyorum kendimi yaşam sevincim bitti mutlu olamıyorum. Nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Benim sevmem sevilmem lazım ya olmuyor böyle olmuyor yalnızım mutsuzum.
Dün saçlarımı kestirdim adama dedim az kes maşallah elinin ayarı yokmuş.Türkan dizisindeki türkanın annesi gibi oldu saçlarım fönlüyken hoşda normal hali pek içaçıcı olmıycağa benziyor.
bende katıldım aranızaa
bende katıldım aranızaa
merhaba yena,
banu kilo bildirimini sana yapmamı söyledi.
ama ben dün bildiremedim. bu gün bildirsem kabul olur mu?
dün sabah tartıda 109,5 kg çıktım. benide listeye eklersen çok sevinirim.
Günaydın Kızlar
Listeye ekledim canım..Banuyla yakın kilolarınız..:) hem kardeş hemde rakipsiniz..
kutlarım canım.............hem ayın birincisi hemde haftanın birincisi olmuşum kutluyorum kendimi
hoşgeldiin......mehaba arkadaşlar,
bende sizler gibi 90nın üzerindeyim
3 gündür diyet yapıorum
artık aynaya bile bakamaz hale geldim
birazda kendimi yalnız hissettim ve iki gündür araştırıorum benimle aynı kaderi paylaşan var mı diye
sizleri keşfettim
benide aranıza alırmısınız
boy:1.70
kilo:97
bilorum ki birbirimize destek olursak daha iyi sonuçlar alabiliriz
şimdiden TEŞEKKÜRLER
aa hemşerim varmış burda.. genetikten anlamam lazınmdı.........gaziantep de yim antepliyim aaaaam
bana da gel beyzus ablam.....Offffff......Antep'i severim....Anteplileri severim.......Yemeklerini severim...Ne şanslısın Nihal...
allah kolaylık versin ablam............ne golü ablacım senin adam çoktan allahtan yemişde golü uzatmaları oynuyor ama nafile... tövbe .tövbe....saat kaç oldu daha yeni girebildim.o kadar yorgunum kii.dün ve bugün tam anlamıyla nevrim döndü.banyo da problem vardı.dün bayağı korktum.usta çağırdım.daha evvel kendimce yeniden döşemeyi düşünüyordum.ama usta acil deyince tüm planlar altüst oldu.bugün yardım istedim.allahtan küçük yer.ustalar birbirini tanıyor.sıhhi tesisatçı,seramik ustası ve elektrikçi ayarlandı.bugün banyoyu kırdılar.bende koştur koştur seramikçiyle malzemeye almaya.şokları yaşadım.ama yapılacak şey yok.fatura çokkabarık.yalnızca malzeme 22ootl.kredi kartına 10aksit yaptırdım.ustalarada 1700tl.resmen soyuldum.ama daha fazla istiyenler oldu.şimdi banyo tuvale kırık.alt boruları değiştirdiler..yarın seramikçi gelecek.3 gün de o daha sonra yeni klozet ve psivar takılacak.bataryalar da ateş pahası.
bu arada eşim allahtan uyudu.ben çay ve büskivi ile günü geçirdim.akşam biraz kısır mandalina..
en ironik olan da gece yediğim goldü..ilaçların faydası gören adam.iyileştiğinde beni boşayacakmış..başka birine aşık olmuş..yorgunluk üstüne fazla aldırmadım..sen iyileşte sonra gereğini yaparız dedim..
bu aralar benden fazla hayır yok..
YENA'cığım sana söyleyeceğim'gitme sana muhtacım,gözümde nursun başım da tacım''diye bir şarkı var..burda senden destek bulan bir yığın insan var..en başta da ben..lütfen beni yalnız bırakma..ve topiğimizi sensiz..
allah gönlüne göre verir inş... lütfen ağlama...Günaydın Kızlar
densiz dangalaklar.hiiiç muhattap olma.........eşinin yanındamı diyorlar bide.............günayyydıınnnnn akşammm yaşgünü vardı arkadaşın oğlunun 2 çatal aldım yemedi demesinler diye:)))))) o kadan olcek olcek te canım sıkılıyo biraz millet espiri niyetine masada sen nası diiyettesin yiyosun yiyosun zayıfladım diyosun anamadık diyolar gelde sinir olma ilaçla zayıflayan arkadaş var onla kıyaslayıp duruyolar allahımmm ne olur azim ver bana kilo vereyimmm
çok teşekkür ederim çok sevindim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum :)
evet banuyla kilolarımız yakın ama onun vücudu daha sıkı benden 10 kilo ince görünüyor. :)
şimdi rakipte olduk yakalıycam onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?