sağol canım .hadi bakalım bu hafta bu diyeti ypalım nasıl gidecek..zaten ben şimdi bişi biryerde çayı içiyorumbağırsaklarımı hakikattende çalıştırıyor.her sabahta ıhlamur içiyorum çubuk tarçınlı karanfilim bitti yarın alayım. yalnız son kısmı anlamadım.yani bir hata boyunca sadece etmiye diyorsun yada sebze yoksa sabah etse akşamda et yemi idyorsun
sağol canım .hadi bakalım bu hafta bu diyeti ypalım nasıl gidecek..zaten ben şimdi bişi biryerde çayı içiyorumbağırsaklarımı hakikattende çalıştırıyor.her sabahta ıhlamur içiyorum çubuk tarçınlı karanfilim bitti yarın alayım. yalnız son kısmı anlamadım.yani bir hata boyunca sadece etmiye diyorsun yada sebze yoksa sabah etse akşamda et yemi idyorsun
benimkide öyle çok hareketli, inatçı alınganvuruyo bağırıyo ağlıyo kızınca kusuyo. şimdiki çocuklar çok zor gerçekten bende şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini allah yardımcımız olsun.
kızlar ben yatıyorum herkeze iyi geceler.hiç bu saate oturmazdım beş dakika bakıp çıkacaktım muhabbeti bırakamadım .
kızlar ben yatıyorum herkeze iyi geceler.hiç bu saate oturmazdım beş dakika bakıp çıkacaktım muhabbeti bırakamadım .
aynen canım elinde ne varsa atıyor yere sinirleniyor ben bağırırsam babaya gidiyor hemen destek bekliyor.bana babaya herkeze vuruyor kızınca.çok zorlar hakikattendeallah sağlık versin yinede kuzucuklara
aynen canım elinde ne varsa atıyor yere sinirleniyor ben bağırırsam babaya gidiyor hemen destek bekliyor.bana babaya herkeze vuruyor kızınca.çok zorlar hakikattendeallah sağlık versin yinede kuzucuklara
anladım canım sağol .bende onu soracaktım benim sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeğine eyniri koyup ısıtıyorum hiç yağsız hem ekmek ısınıyorhemde peynir eriyor çok hoşum gdiyor.dom salt hergün böyle iki dilim olabilirmi diyecektim bende birde arada haşlama yumurta varmı
Amin canım inşallah biliyorum dua ettiğin sağol derincim.Yarın görüşürüzamin banucum allah sanada gösterecek bol bol dua et izde ediyoruz.yarın görüşmek üzre
onlarda böyle büyüyecekler işte canım.gerçektende allahım korusun küçük yavrularımızı.
Aminnnnnn ebuşcum Allah bütün minik yavruları korusun
iyi geceler herkese bende yatıyorum banu yarın kahve içmeye uğrasana muck.
sanada sana benzeyen bir cimcime nasip etsin allahım öptüm kuzucum yatalım sabah sersem gibi kalkıcaz gene.
faktor sen berkundun demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?