Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yatıyorum herkeze iyi geceler.hiç bu saate oturmazdım beş dakika bakıp çıkacaktım muhabbeti bırakamadım .

gün içinde 1 2 fincanda yeşil çay içebilirsen o da metabolizmayı çalıştırıyor tavsiye ederim.

yok öğlen diyelim o listeden tost seçtin hep onu ye bir hafta öğlenleri akşam kurubaklagil dersen bütün hafta akşamları kurubaklagil ye benim listelerim hep öyleydi
Sabah zaten hep aynı fiks kahvaltılar yalnız sen sabah ekmeğini 2 dilim yiyebilirsin çocuğunda var ondan hareket çok

aynen canım elinde ne varsa atıyor yere sinirleniyor ben bağırırsam babaya gidiyor hemen destek bekliyor.bana babaya herkeze vuruyor kızınca.çok zorlar hakikattendeallah sağlık versin yinede kuzucuklara

aynen canım elinde ne varsa atıyor yere sinirleniyor ben bağırırsam babaya gidiyor hemen destek bekliyor.bana babaya herkeze vuruyor kızınca.çok zorlar hakikattendeallah sağlık versin yinede kuzucuklara

Amin yaramaz olsunlar sağlıklı olup yanlarınızda olsunlar kuzucuklarınız

anladım canım sağol .bende onu soracaktım benim sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeğine eyniri koyup ısıtıyorum hiç yağsız hem ekmek ısınıyorhemde peynir eriyor çok hoşum gdiyor.dom salt hergün böyle iki dilim olabilirmi diyecektim bende birde arada haşlama yumurta varmı

onlarda böyle büyüyecekler işte canım.gerçektende allahım korusun küçük yavrularımızı.

Kızlar bende çıkıyorum ben dünde sabah 03.30 buralardaydım sabahda erken kalktım hepinizi öpüyorum iyi geceler

Tabii haftada 2 kere yumurtanı ye hele beyazını istersen hergün ye hiç bişey olmaz

Ne güzel muhabbetler etmişsiniz gece. Ben acıkmiyim diye yatıyorum hemen erkenden. Sabahta erken kalkmaya alıştım uykum geliyo zaten. Bende istiyorum bebiş ama şu an pko tedavisi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…