- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
30 dakika leslie yaptım maşallah banabütün kemiklerim kırt kırt ediyor paslanmışım resmen :86:
günaydın kızlar çocuklar doğa yı parka götürdüler bende 5 dk bakıyım dedim
Günaydın. Pazar tabi bugün herkes eşiyle , çocuğuyla keyifli bir pazar geçiriyo. O yüzden kimse yok sanırım
Aaa sen 77.5 kiloymuşsun ne güzzzeeeellllbenim hayallerini kurduğum kilolar ne güzeldir şimdi senin gibi olmak vardı
Aaa sen 77.5 kiloymuşsun ne güzzzeeeellllbenim hayallerini kurduğum kilolar ne güzeldir şimdi senin gibi olmak vardı
Eğer diyet yapamıyorsan veya diyetteyken mutsuzsan şu sayfaya bi göz atmanı tavsiye ederim http://drozantuncer-zdc.blogspot.com
Ticari kaygısı olmayan bir doktor demekki kitabın tamamını nette yayınlamış
ben şahsen emekli olunca sabit bi yerde oturmak istiyorum gez gez nere kadar valizi alıp gezemiyoruzki bütün eşyalarla bi doğu bi batı modern çingeneyiz malaesefBırak gezem kız accık.Bu günler için 26 sene çalıştım.Çalışırken belli zamanlara uyarak tatil yapmak zorunda olunuyor;bazende olmuyor bile.Şimdi aklımıza esince bir yerlere gidebilmek çok güzel geliyor....
İnşallah canım.Teşekkürler....
Herkese istediği yerlere gidip görmek ,güzel tatiller yapmak nasip olsun inşallah.....
ahh ahh malatyada olasak keşke bingölün en meşhur ilçesindeyizz terör açısındanbiz dombililerin ortak özelliği bu etrafımıza neşe vereriz
valla zaten dogu mecburisini antebe vermiyorlar malatya terör açısından tehlikeli aman haa eşin daha iyi bilir gerçi
sus sus burda bir adet var zevk diyelim biz ona ramazanda çiğerciler hep açık olur tıklım tıklım gideriz sahurda gelde seni götüreyim
zayıflasakta kastomonu kır pidesi yesek pazar sabahııı ılgaz dağlarının eteklerindeben kastamonuluyum YENA'cım
bende 46 alt yok basen yok ama maşşallah üst taraf trıblesk daire gibi kat katkızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım yeni gördüm
bende 1 leğen yerim heralde yanınada turşu olacak amaBen gelirim valla bayılırım kısıra ::)))
bende 1 pilav 1 yemek yaparım ertesi günde kalan yemeklerin yanına çorba yaparım ölee devam ederhaklısın valla
geçen bir arkadaşla konuşuyorduk
akşam yemeklerine sadece bir çeşit yemek yapıyormuş
pilav bile yapsa öyleymiş
ben tek yemek yaptığım zaman kendimi huzursuz hissediyorum
sanki evdekileri ihmal etmişim gibi geliyor
bende mi bir gariplik var diye düşünmüyor değilim
genelde cüsseye göre yaparlar ikramları nasıl olsa kilolular daha çok ikram yapayım da doysunlar diye düşünürler bizde zaten adetimiz deil ayıp olcak diye hayır demekbütün gün ikkat ettim akşam gezmeğinde tutamadım kendimi kadın bana özel hazırlamış hamile haliyle ki o kadar tembihlemiştim yapma rejimdeyim diye yinede 4 çeşit yapmış...allah allah ne gerek var akşam okadar ikrama 1 çeşit tatlı yap tamam abartıyorlar vallahi .eşimle ikimiz olduğumuz için yemek zorunda kaldım okadar hazırlamış bize diye
ama ayvalık çok güzel yazları sarımsaklıya tatile gideriz bayılıyorum helede zeytin yağı müthiş ayvalıktostunu demiyorum tabe burdan dönüşte sağ sailm dönersek batıya eşime tainimizi oraya yaz diyorum inşallah çıkaraman yeme banucum sakın ben okadar üzüldümki.3 minik parçaydı ama olsun yinede keşke yemeseydim söyledim çünki yapmasaydı oda...yiyince pişman oluyorsun çünki .bugün simit yemişsin bende bayılırım simite yarın yarım simit yiyeceğim pazar günleri yiyorum birtek çünkiyarım ama bir simit kadar çünki çıtır simitimiz biraz büyük oluyor bende yarısını yiyorum inşallah yarında yarım yerim hemen bölüp yarısını difrize atıyorum
teşekkür ederimmmmselam kızlaaar..... gece ne kaynatmışsınız öyle oku oku bitmedi ... alıntı yapmıştım bilg.kapanınca hepsi gitti......
DERİN...ben 140la hamile kalmıştım 140 lşa doğurdum bu durumda kilo vermiştim yani hamileyken sonra lohusalıkta tekrar 140 odum tabii....lesli yapmak bende istiiyorum.geçen hafta dizim çok ağrıyordu spora gidemedim salı perş.gidiyorum diğer günler evde yapmam lazım p.tesi yapmaya çalişim.. çok tembelim ben yaa... bi kurtulsam şundan.. sporada 3 kere gitmeyince atıyorlar mecbeur oluyorum gitmeye iyi oluyor yani...
DOĞA... ben antebe kilse gitmeyeli yıllar oldu okadar özledim oraları ...sen bizim yerimizede ye ciğerleri afiyet olsun...
BEYZUS....ablam sanada iyi tatiller sen haketmişsin artık gezmeyi onca yıllık çalışmadan sonra............
NURSENA...geçmiş olsun canım....
bu kadar aklımda kalmış................
Merhaba arkadaslar kakara verdim yarından itibaren bende başlıyorum.9ay agzıma tatlı sürmedim limon yedim buzparmak denen dondurmayı yedim.şimdi bi kavanoz nutelleyı ver löp löp yerim.buneya.yok böle olmaz.95le hamile kaldım 102le doguma gittim. 92ye düştüm.şimdi geri 96 olmuşum.sütümöde yok zaten kız mama yiyor.günde 4 defa beni emiyo.offf.gidip yeşil elma alacagım. Yeşil çayda bol bol elma yiyecem. 2 hafta sonrada işe başlıyorum zaten.kilo vermek istiyorum. Hep kilo hep kilo.offyaaaa:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?