Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaaayyydddınnnn
Erzurum son güneşli günlerini yaşıyor karakış kapıda Hep güneş olsa yahu kışı sevmiyorrrummmmm :84:
Sabah 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Kahvaltım
50 gr k-flex
200 ml süt
Zaten seviyorum k-flexi ama içine şeftali doğrayınca süper oluyordu ya kışın şeftali yok içine ne doğrayabilirim acaba :26:
Gaza geldim leslie yapmaya gidiyorum 10 dakika olsa bile biryerden başlamak lazım :82:

günaydın kızlar çocuklar doğa yı parka götürdüler bende 5 dk bakıyım dedim

30 dakika leslie yaptım maşallah bana bütün kemiklerim kırt kırt ediyor paslanmışım resmen :86:

30 dakika leslie yaptım maşallah bana bütün kemiklerim kırt kırt ediyor paslanmışım resmen :86:

Olsun tatlım biyerden başlada isterse 10 dk olsun. Onun getirdiği motivasyon bile yeter bende 20 dk anca yürüyordum başlarda şimdi alıştım yürümediğim gün bi ağırlık hissediyorum kendimde

Aaa sen 77.5 kiloymuşsun ne güzzzeeeellll benim hayallerini kurduğum kilolar ne güzeldir şimdi senin gibi olmak vardı

Yokbe canım göbek var. Evlenirken 68 dim 2 senede 88 olmuşum haberim bile olmadan. Eğer adet düzensizliğinden doktora gitmeseydim bende şu an 100 + olmuştum kesin :44: benim şansım doktorum oldu diebilirim. Zayıflamam gerektiğini bana gerekçeleriyle anlattı ve bende kafaya koydum. Eğer bir amacın varsa onun için çabalamak daha verimli oluyo birde küçük hedefler koydum direk 50 olucam demedim yani gözümde büyütmek istemedim. İlk hedefe ulaştım 7 li rakamlara şimdi 70 i görmek istiyorum Allah izin verirse. Sende başarırsın eminim hem daha şanslısın hepimizden çünkü daha gençsin

Aaa sen 77.5 kiloymuşsun ne güzzzeeeellll benim hayallerini kurduğum kilolar ne güzeldir şimdi senin gibi olmak vardı

Eğer diyet yapamıyorsan veya diyetteyken mutsuzsan şu sayfaya bi göz atmanı tavsiye ederim http://drozantuncer-zdc.blogspot.com
Ticari kaygısı olmayan bir doktor demekki kitabın tamamını nette yayınlamış

Eğer diyet yapamıyorsan veya diyetteyken mutsuzsan şu sayfaya bi göz atmanı tavsiye ederim http://drozantuncer-zdc.blogspot.com
Ticari kaygısı olmayan bir doktor demekki kitabın tamamını nette yayınlamış

Sağol canım okuyorum şimdi şurası hoşuma gitti...
... Acıkma sinyalini tekrar eksiksiz olarak öğrendiğimde, kilo sorunumun çözümünde en büyük adımı atmış olacağımı hissediyorum. Yemeğe acıkarak başlamak demek, bir önceki yemekte aldığım enerjinin tamamının organizmam tarafından tüketilmiş olduğu anlamına geliyor... öyleyse? Acıkıp yemeğe başladığımda, bir önceki yemekten bu yana enerji stoklamış, şişmanlamış olma ihtimalim yok... bunu bilmek beni rahatlatıyor... o zaman? Bundan bir sonraki yemeğe de acıkarak başlayabilirsem, aldıklarımı harcamış olduğum için, yine stok mtok artmayacak demektir...

... Küçük tabaklarda minicik çatallarla yemeliymişim! Yutmadan önce iyice çiğnemeliymişim! Yemeğin ortasında mola alıp bir gezinip gelmeliymişim! Son lokmaları bitirmek için 20 dakika beklemeliymişim! Yemek biter bitmez hemen sofrayı terk etmeliymişim!
Tencereyi masada bırakmamalı, artanları hemen atmalı, planda olmayan ikramları reddetmeli, her yemekten önce yoga moga rahatlama alıştırmaları yapmalıymışım!
Gıda alış verişlerimi tok karnına, tokken özenle hazırladığım liste doğrultusunda yapmalı... hazırlaması kolay besinleri listemden çıkartmalı, ancak listemdekileri almama yetecek kadar parayla alış verişe çıkmalı, kredi kartımı evde bırakmalıymışım!
Evin orasına burasına besinleri dağıtmamalı, tehlikeli-şişmanlatan besinleri zaman yitirmeden çöpe yollamalı, kalanları gözümden uzak, ulaşılması zor bir yere yerleştirmeliymişim!
Davetlere gitmeden önce düşük kalorili besinlerle karnımı doldurmalı, restoranlarda ne yiyeceğimi önceden planlamalı, masada ekmek sepetine uzak oturmalı, su sürahimi ise yamacımdan ayırmamalıymışım.
Öğün atlamamalı, acıkayım acıkmayayım kahvaltıdan vazgeçmemeli, sık ama az yemeli, akşam sekizden sonra ağzıma sudan başka hiçbir şey koymamalıymışım!
Erken yatmalı, beni yedirebilecek “sözde dostlarımdan” uzak durmalı, yeni yol arkadaşları edinmeli, güvendiğim uzmanlardan destek alarak “kilo sabotajcılarımı” Taksim Meydanı’nda ibret-i alem olsun diye üçer beşer ...,
Sabah akşam dere bayır koşmalı, ama yorgun olmamalı, endişelenmemeli, depresyona girmemeli, kızmamalı, sinirlenmemeli... yoluma da her koşulda devam etmeliymişim!
Veee... yememek için aldığım bunca önleme rağmen yine de yersem tevekkülle durumu kabullenmeli, kendimi üzüp hırpalamamalıymışım!
Ne’yim ben? Pavlov Amca’larının kuçu kuçu’su mu? Elim yemeğe gittiğinde elektrik verecek aleti satmaya kalkışsalar alacak hale gelmiştim... önlemlere rağmen değil, önlemler yüzünden yeme delisi olmuş, tırlatmanın sınırları ile merhabalaşmaya başlamıştım...
Hepsi çöpe! “önlemleri, doğruları, kuralları...ne varsa!”

Son yazdığın başka bi yerden sanırım. Dr. Ozan Tunçer in yazısında şu ilgimi çekti. Diyet psikolojisi bile insanın dengelerini bozmaya yeter dio ve bide diyetle verilen kilolar mutlaka geri alınır dio. Ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum. Acaba doğru olabilirmi düşünceleri :97:

Canım ben yaptığım şeye diyet gözüyle bakmıyorum açıkcası.Bana göre diyet nasıl anlatsam hani atıyorum kavun diyeti bütün gün boyunca kavun yiyorsun falan filan tarzında diyetler değil.. bence doktorun kastı bu olmalı. yani biz diyet yapıyoruz ama diyetimizin içinde yatan şey dengeli beslenmek. sabah peynirimizi öğlen etimizi akşam sebzemizi yiyoruz dengeliyoruz durumu yani.. yaptığımız beslenme şeklinin adı bence günümüz tabiriyle bilinen diyet değl. DENGELİ BESLENME.. -Bence-

selam kızlaaar..... gece ne kaynatmışsınız öyle oku oku bitmedi ... alıntı yapmıştım bilg.kapanınca hepsi gitti......

DERİN...ben 140la hamile kalmıştım 140 lşa doğurdum bu durumda kilo vermiştim yani hamileyken sonra lohusalıkta tekrar 140 odum tabii....lesli yapmak bende istiiyorum.geçen hafta dizim çok ağrıyordu spora gidemedim salı perş.gidiyorum diğer günler evde yapmam lazım p.tesi yapmaya çalişim.. çok tembelim ben yaa... bi kurtulsam şundan.. sporada 3 kere gitmeyince atıyorlar mecbeur oluyorum gitmeye iyi oluyor yani...
DOĞA... ben antebe kilse gitmeyeli yıllar oldu okadar özledim oraları ...sen bizim yerimizede ye ciğerleri afiyet olsun...
BEYZUS....ablam sanada iyi tatiller sen haketmişsin artık gezmeyi onca yıllık çalışmadan sonra............
NURSENA...geçmiş olsun canım....

bu kadar aklımda kalmış................

bu günde bunları yedim öğünler geç kaldı hep.....................

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
koyun eti 75 gr. 197 cal.
haşlanmış yumurta 0.25 ad. 19 cal.
superfresh sebze mix yaz sebzeleri 100 gr. 23 cal.
1. ARA ÖĞÜN
süt (tam yağlı) - inek 1.5 bard. 186 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
domates 1 ad. 14 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
zeytinyağı 10 gr. 90 cal.
ekmek - kepekli 2.5 dilim 150 cal.
bal 5 gr. 14 cal.
penguen - vişne reçeli 5 gr. 13 cal.

toplam 1050 cal..............

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR SOHBETLER GÜZEL BEN BUGÜN ERKEN KALKMADIM SAAT NERDEYSE 12 İDİ AMA BUGÜN TATİL NEDE OLSA BUGÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM SİZE KAHVALTI

--------------------------------------------------------------------------------

ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
maydanoz 100 gr. 44 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
tulumba tatlısı 4 ad. 360 cal.(SEYYARLARDA SATILAN HALKA TATLILARDAN TAM KALORİSİNİ BİLMİYORUM AMA ORTALAMA)
ÖĞLE YEMEĞİ
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
sulu köfte 1 por. 250 cal. (TAM BİR PORSİYON DEĞİLDİR AMA BOL OLSUN)
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.( YOĞURDUN İÇİNE BROKOLİ HAVUÇ KARNI BAHAR HAŞLANMIŞ KATTIM GR OLARAK TAM BİLMİYORUM FAZLA FAZLA YAZDIM)
karnabahar (karnıbahar) 100 gr. 32 cal.
brokoli 100 gr. 35 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
bulgur pilavı 0.5 por. 128 cal. (2 YEMEK KAŞIĞI )
249 cal.
410 cal.
0 cal.
0 cal.
870 cal.
TOPLAM 1529 cal.

ben şahsen emekli olunca sabit bi yerde oturmak istiyorum gez gez nere kadar valizi alıp gezemiyoruzki bütün eşyalarla bi doğu bi batı modern çingeneyiz malaesef
ahh ahh malatyada olasak keşke bingölün en meşhur ilçesindeyizz terör açısından

ben kastamonuluyum YENA'cım
zayıflasakta kastomonu kır pidesi yesek pazar sabahııı ılgaz dağlarının eteklerinde

kızlar bakıyorumda giymek istedikleri bedenleri yazıyorlar bende diyorum ki kaç beden giyiyorsunuz ben 50 bedenim mesela
bende 46 alt yok basen yok ama maşşallah üst taraf trıblesk daire gibi kat kat
Geçmiş olsun canım yeni gördüm
teşekkür ederim

Ben gelirim valla bayılırım kısıra ::)))
bende 1 leğen yerim heralde yanınada turşu olacak ama

bende 1 pilav 1 yemek yaparım ertesi günde kalan yemeklerin yanına çorba yaparım ölee devam eder

genelde cüsseye göre yaparlar ikramları nasıl olsa kilolular daha çok ikram yapayım da doysunlar diye düşünürler bizde zaten adetimiz deil ayıp olcak diye hayır demek

ama ayvalık çok güzel yazları sarımsaklıya tatile gideriz bayılıyorum helede zeytin yağı müthiş ayvalıktostunu demiyorum tabe burdan dönüşte sağ sailm dönersek batıya eşime tainimizi oraya yaz diyorum inşallah çıkar
teşekkür ederimmmm

bir ben kalmışım topikte ne yedim ne yaptım anlatamıcam çok kötü bi gece ve bi gün geçirdim yavrum ateşler içinde 39 hala düşmedi canım sıkılıyo istifra hala devam dr desen yok pazartesiyi bekliyoruz malaesef bu geceyide atlatırız inşallah zaten kocişte görevdeydi yeni geldi off arasan bulaman bulsan bi yere gidemen gurbetin kötülükleri ne zor meslek yaw güçlü kadın olmak zorundayım

Merhaba arkadaslar kakara verdim yarından itibaren bende başlıyorum.9ay agzıma tatlı sürmedim limon yedim buzparmak denen dondurmayı yedim.şimdi bi kavanoz nutelleyı ver löp löp yerim.buneya.yok böle olmaz.95le hamile kaldım 102le doguma gittim. 92ye düştüm.şimdi geri 96 olmuşum.sütümöde yok zaten kız mama yiyor.günde 4 defa beni emiyo.offf.gidip yeşil elma alacagım. Yeşil çayda bol bol elma yiyecem. 2 hafta sonrada işe başlıyorum zaten.kilo vermek istiyorum. Hep kilo hep kilo.offyaaaa:2:

hoşgeldin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…