bir ben kalmışım topikte ne yedim ne yaptım anlatamıcam çok kötü bi gece ve bi gün geçirdim yavrum ateşler içinde 39 hala düşmedi canım sıkılıyo istifra hala devam dr desen yok pazartesiyi bekliyoruz malaesef bu geceyide atlatırız inşallah zaten kocişte görevdeydi yeni geldi off arasan bulaman bulsan bi yere gidemen gurbetin kötülükleri ne zor meslek yaw güçlü kadın olmak zorundayım
Nasılın BEYZUS'UM,yarın yolculuk var diimi..Kendi aracınızlamı gideceksiniz,otobüslemi.?
İyiyim canım sağol...Sende iyisin umarım....Tamda bu gün tartıda hafiften oynama başlamıştı ;yarın yolculuk var..Otelde kendimi tutamazsam diye çok korkuyorum.
Kendi aracımızla gidiyoruz canım.Çevreyi gezmek isteyince rahat oluyor...
şu konyu bir tam anlatsana merak ettim vallasadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu
sadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu
sadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu
BEYZUS:güle güle git,güle güle gel..bütün sıkıntıları atmış,hafiflemiş olarak gel.eşinle başbaşa emekliliğin keyfini çıkar..
YENA:yeni saçın hayırlı olsun.arada ir kapartayı parlatmak lazım..
NURSENA:geçmiş olsun canım.zordur gurbetlik.inşallah ateşi düşmüştür.
Tombul kelebek:bayağı motive olmuşsun.haydi bahar istersen yaparsın.
Doğa3 sağol canım.
kızlar üçgündür uykusuz ve yorgunum.alıntı yaparken bilgisayar kasılıyor.şimdi yazacaklarımı da unuttum.zaten sayfalar geç açılıyor.sabah erken ustalar geliyor.hem tuvalet hem banyo aynı anda yapılıyor.evde adam varken tuvaletede gidemiyorum.pratik bir çözüm buldum.eşimin hasta bezleri yardımıma koştu..sakın gülmeyin..zor durumlarda pratik çözüm esastır.:26:adamlara çay,yemek hazırlamaktan helak oldum..ben balkonda sütle bisküvi,mandalina yemeye çalışıyorum.evde her yer harç,,ipin ucu kaçtı.neyse bitince birini tutarım.
bu arada benden bu aralar alıntı beklemeyin..spora ve sağlıklı beslenmeye devam..ne halde olduğumu anlamışsınızdır..
Herkese merhabalar.......
Pazar ;diyet açısından zor bir gün değilmi?
Tüm besinler ye beni diye bağırıyor adeta....
Komik değilmi....Aynen bu durumdayım ama....Kulakları kapadım...PC ye kapandım;hiç mutfağa gitmiyorum....BEYZUS çok güzel yazmışsın yaa güldüm'lar çok güzel uymuş
BEYZUS:güle güle git,güle güle gel..bütün sıkıntıları atmış,hafiflemiş olarak gel.eşinle başbaşa emekliliğin keyfini çıkar..
YENA:yeni saçın hayırlı olsun.arada ir kapartayı parlatmak lazım..
NURSENA:geçmiş olsun canım.zordur gurbetlik.inşallah ateşi düşmüştür.
Tombul kelebek:bayağı motive olmuşsun.haydi bahar istersen yaparsın.
Doğa3 sağol canım.
kızlar üçgündür uykusuz ve yorgunum.alıntı yaparken bilgisayar kasılıyor.şimdi yazacaklarımı da unuttum.zaten sayfalar geç açılıyor.sabah erken ustalar geliyor.hem tuvalet hem banyo aynı anda yapılıyor.evde adam varken tuvaletede gidemiyorum.pratik bir çözüm buldum.eşimin hasta bezleri yardımıma koştu..sakın gülmeyin..zor durumlarda pratik çözüm esastır.:26:adamlara çay,yemek hazırlamaktan helak oldum..ben balkonda sütle bisküvi,mandalina yemeye çalışıyorum.evde her yer harç,,ipin ucu kaçtı.neyse bitince birini tutarım.
bu arada benden bu aralar alıntı beklemeyin..spora ve sağlıklı beslenmeye devam..ne halde olduğumu anlamışsınızdır..
İyi akşamlar hatunlar
Bugünki menüm
Sabah
200 ml süt
50 gr k-flex
Ara
1 küçük kabak dolması
Öğle
Yumurtalı ıspanak
2 light ekmek
Ara
Elma
Akşam
200 ml süt
50 gr k-flex
2.5 LT su,1 fincan form çayı
Toplamda 50 dakika yürüyüş + 35 dakika leslie:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?