Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bu elma dietini deneyen oldumu ? Okudumda çok iyi kilolar verilmiş hayret ettim. Gerçi ben böyle dietlerin uzun süre yapılmasına karşıyım ama 3-4 gün denenebilir die düşündüm detox olur hemde

Geçmiş olsun NURSENACIĞIM.....Bir an önce iyileşir inşallah yavrun....
Allah yardımcın olsun.Gurbet başlıbaşına zor zaten; bir takım yoksunlukları mecburen yaşamak daha zor...

Nasılın BEYZUS'UM,yarın yolculuk var diimi..Kendi aracınızlamı gideceksiniz,otobüslemi.?

Nursena,geçmiş olsun..Allah yardımcınız olsun..

Nasılın BEYZUS'UM,yarın yolculuk var diimi..Kendi aracınızlamı gideceksiniz,otobüslemi.?

İyiyim canım sağol...Sende iyisin umarım....Tamda bu gün tartıda hafiften oynama başlamıştı ;yarın yolculuk var..Otelde kendimi tutamazsam diye çok korkuyorum.
Kendi aracımızla gidiyoruz canım.Çevreyi gezmek isteyince rahat oluyor...

İyi akşamlar hatunlar
Bugünki menüm
Sabah
200 ml süt
50 gr k-flex
Ara
1 küçük kabak dolması
Öğle
Yumurtalı ıspanak
2 light ekmek
Ara
Elma
Akşam
200 ml süt
50 gr k-flex

2.5 LT su,1 fincan form çayı
Toplamda 50 dakika yürüyüş + 35 dakika leslie :89:

Son düzenleme:

İyi yolculuklar canım..Güle güle git, güle güle gel....

azminize hayranım gizli takipçilerinizdenim hepinizi kutluyorum arkadaşlar

sadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu

Herkese merhabalar.......

Pazar ;diyet açısından zor bir gün değilmi?

Tüm besinler ye beni diye bağırıyor adeta....

BEYZUS:güle güle git,güle güle gel..bütün sıkıntıları atmış,hafiflemiş olarak gel.eşinle başbaşa emekliliğin keyfini çıkar..

YENA:yeni saçın hayırlı olsun.arada ir kapartayı parlatmak lazım..

NURSENA:geçmiş olsun canım.zordur gurbetlik.inşallah ateşi düşmüştür.
Tombul kelebek:bayağı motive olmuşsun.haydi bahar istersen yaparsın.
Doğa3 sağol canım.
kızlar üçgündür uykusuz ve yorgunum.alıntı yaparken bilgisayar kasılıyor.şimdi yazacaklarımı da unuttum.zaten sayfalar geç açılıyor.sabah erken ustalar geliyor.hem tuvalet hem banyo aynı anda yapılıyor.evde adam varken tuvaletede gidemiyorum.pratik bir çözüm buldum.eşimin hasta bezleri yardımıma koştu..sakın gülmeyin..zor durumlarda pratik çözüm esastır.:26:adamlara çay,yemek hazırlamaktan helak oldum..ben balkonda sütle bisküvi,mandalina yemeye çalışıyorum.evde her yer harç,,ipin ucu kaçtı.neyse bitince birini tutarım.
bu arada benden bu aralar alıntı beklemeyin..spora ve sağlıklı beslenmeye devam.. ne halde olduğumu anlamışsınızdır..

sadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu

Derincim üzme kendini ne olur hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yarın yeni bir gün ben sana inanıyorum başarıcaksın dün konuştuklarımızı unutma
Bugün benimde diet patladı ne yediğimi yazmama bile gerek yok ali nazikten künefeye gerisini sen düşün

Zeynep abla kolay gelsin azda yeme bu kadar işin içinde havalarda soğuk hasta olursun.Pratik çözümün süperrrr

BEYZUS çok güzel yazmışsın yaa güldüm 'lar çok güzel uymuş
Komik değilmi....Aynen bu durumdayım ama....Kulakları kapadım...PC ye kapandım;hiç mutfağa gitmiyorum....
Sağol ZEYNEBİM.....Allah sanada kolaylıklar versin..Bir an önce ustalarla işin bitip düzenine geri dön inşallah.....
Hasta bezlerinde çok akıllıca çözüm doğrusu...Nasılsa alışığız her ay kullanılan malzeme;bu sefer amaç başka ama olsun.Seni akıllı ;pratik zekalı,tatlı kadın.....

Canım listen maşallah çok güzel inşallah hep böyle gidersin.Akşamları k-flex tok tutuyormu bende düşünüyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…