Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar pazar olunca insanın hep birşeyler atıştırası geliyor gerçekten...
bende yediklerimi yazıyım bu gün fazla oldu ama yapacak birşey yok

sabah
1 simit
1,5 parça peynir
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

ara
1 mandalina
yarım saat sonra 1 paket mavi yeşilin çikolatası

öğle
1 tabak ıspanak yemeği
2 y.k. yoğurt
2 y.k. bulgur pilavı
1,5 dilim kepek ekmeği

ara
mandalina
2 saat sonra yarım simit
2 3 tane yağlı biber turşusu
2 ceviz

akşam
1 porsiyon fırında tavuk
1 porsiyon erişte
1 bardak diet kola

ara
1 avuç fıstık
2 saat sonra
1/2 elma
1/2 mandalina
1/4 portakal

7 bardak su içmişim...

aralar çok olmuş ben bu dün çok acıktım adet dönemindeyim ondanmı acaba?

günaydın kızlar
nursena geçmiş olsun
arife sen kalori işinden anlıyorsun hafta sonu çok yedim zannettim şimdi hesapladım 2000 i geçmemişim iyimi ?

günaydınn kızlarrr kızımın ateşi düştü ama hala sayıklıyo uykuda her yediğini kustuğu içinde başı dönüyo antibiyotik aşladdık dün acile götürdük dr bademcik demiş ama kızım bademciğin ağrıyomu diyorum yok diyo bademcik kusturur demiş ishal dedim oda yediği gıdadan demiş ben bebekle soğukta çıkamadım babası götürdü nasıı iş anamadım zaten her gidene standarda bağlamışlar aynı antibiyotik buralar avrupa birliğine giremez ne dr u dr ne öğretmeni öğretmen millet mecburi görevi yapayım paramı alayım batıya kapağı atayım tek derdi o ayy sinirleniyorum yaaa

günaydın kızlar
nursena geçmiş olsun
arife sen kalori işinden anlıyorsun hafta sonu çok yedim zannettim şimdi hesapladım 2000 i geçmemişim iyimi ?

teşekkür ederim off kızlar bi el atın bana ne bişey yedim nede evi toplayabildim uykusuzluk bi yandan her yer çamaşır off vallahi annneeeee nerdesin yaaaa ne zormuş anne olmak

teşekkür ederim off kızlar bi el atın bana ne bişey yedim nede evi toplayabildim uykusuzluk bi yandan her yer çamaşır off vallahi annneeeee nerdesin yaaaa ne zormuş anne olmak

benimkide daha iyileşmedi seni anlıyorum bir iki yılımız daha böyle geçer cadılar büyüyene kadar napalım canları sağ olsunda

Günaydın hanımlar..Güzel ve iradeli bir hafta bizim olsun...

Nursenacım,kolay gelsin sana...dr. haklı olabilir,dün benimde aklıma gelmişti boğaz enfeksiyonu diyecektim birde idrar yolları enfeksiyonuda bulantı yapar...

Benim çocuklarda çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor..antibiyotik iyi gelir,üzme kendini..Dikkat et miniğe geçmesin..

günaydın kızlar, hepinize iyi haftalar... maşallah kaynatmışınız haftasonu 1 saatte anca bitirebildim...bu haftasonu benim için de berbat geçti. cumartesi pideli köfte kazandibi pazar günü ipin ucu kaçmış bir kahvaltı ve akşam bi tabak dolusu mantı. fena spor desen hak getire. bana bi motivasyon lazım, offf offf.

Canım listen maşallah çok güzel inşallah hep böyle gidersin.Akşamları k-flex tok tutuyormu bende düşünüyorumda

Canım ben k-flexi çok seviyorum büyük bir kase yiyorum çok açken yağsız sütle.
Bence sende dene 2 haftada 3 kg verdiriyor bahanesi için değilde sevdiğim için yiyorum ben içine taze meyve doğrayınca çok daha lezzetli oluyor çikolatalısı çilekliside var zaten ben hepsinden 1er tane aldım :86:

Doktorum programında,dilara Koçak çok faydalı bilgiler veriyor,halen devam ediyor imkanınız varsa izleyin...

Günaydın Kızlar
Sabah uyanır uyanmaz giydim eşofmanları sokağa attım kendimi nasıl hızlı yürüdüysem onca yolu 25 dakikada bitirdim keşke daha uzun sürseydi diye üzüldüm :86: şimdi k-fleximi hazırladım yiyim birazdan leslie yapacağım 30 dakika kendime yeni bir ben lazım

cumartesi tartıldım 95 gösterdi yani 1 kilo vermişim cuma günü niye öyle çıktı bilmiyorum da bu günde 95 yani vermişim

günaydın herkeze kanal dde drumda dilara koçak var her işim kaldı sadece yemeğim pişti onu izliyorum
sabah :
kepek ekmekli tost 6 zeytin (siyah yeşil karışık)domates salatalık roka maydonoz ıhlamur(1 tane sigara böreği kızıma pişirdim malesef onuda yemedi)
ara:3 kayısı 3 ceviz
öğle:kıymalı taze fasulye salata cacık 1 dilim ekmek (yerim heralde)

iyi tatiler ablacım bizim yerimizede gez ama sadece kendine yeticek kadar ye...........
[QUOTE=serselo;16494966]azminize hayranım gizli takipçilerinizdenim hepinizi kutluyorum arkadaşlar[/QUOTE]
teşekkürler canım...

sadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu
ah canım azcık daha irade.. su böreğinede nasıl yok denir ki .. senin kayn. masus yapıyo olmasın.........(çok dedektif gördüm kendimi..)
allah kolaylık versin ablacım...
künefe mi ... aman benden uzak tutun..... 130 u görünce kendime ödül olarak künefe düşünüyorum..........
canım benim kendine stres yapma relax olmaya çalış...işler yavaş yavaş olur senden önemlimi...
günaydıın ....bu hafta sonları yakıyor bizi neyse benimki fena diğildi....
bravo canım sana yakışanda bu...
cumartesi tartıldım 95 gösterdi yani 1 kilo vermişim cuma günü niye öyle çıktı bilmiyorum da bu günde 95 yani vermişim
inanırmısın bu tartı olayları beni de delirtiyor........

şimdi şu tartı olayı na gelelim...
cuma sabah.............137
c.tesi sabah.............138.2
pazar.......................139.6
p.tesi......................135.7.bunu görünce sevinçden delirdim tabiiiiiii.
sizce bu nasıl bişey ya... yalnız şöyle bişey var cuma turşu yedim c.tesi pazar ayaklarım davul gibi şiş gezdim bende dün akşam 5i bi yerde ve yeşilçay form çay içtim.......ödem yaptı turşu heralde onlşar gidince gerçek kilom çıktı ortaya diyorum yinede çok sevinçliyim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…