günaydın kızlar
nursena geçmiş olsun
arife sen kalori işinden anlıyorsun hafta sonu çok yedim zannettim şimdi hesapladım 2000 i geçmemişim iyimi ?
teşekkür ederim off kızlar bi el atın bana ne bişey yedim nede evi toplayabildim uykusuzluk bi yandan her yer çamaşır off vallahi annneeeee nerdesin yaaaa ne zormuş anne olmak
azminize hayranım gizli takipçilerinizdenim hepinizi kutluyorum arkadaşlar
Canım listen maşallah çok güzel inşallah hep böyle gidersin.Akşamları k-flex tok tutuyormu bende düşünüyorumda
kilo vermediysen bile en azından almamışındırgünaydın kızlar
nursena geçmiş olsun
arife sen kalori işinden anlıyorsun hafta sonu çok yedim zannettim şimdi hesapladım 2000 i geçmemişim iyimi ?
İyi akşamlar hatunlar
Bugünki menüm
Sabah
200 ml süt
50 gr k-flex
Ara
1 küçük kabak dolması
Öğle
Yumurtalı ıspanak
2 light ekmek
Ara
Elma
Akşam
200 ml süt
50 gr k-flex
2.5 LT su,1 fincan form çayı
Toplamda 50 dakika yürüyüş + 35 dakika leslie:89:
iyi tatiler ablacım bizim yerimizede gez ama sadece kendine yeticek kadar ye...........İyiyim canım sağol...Sende iyisin umarım....Tamda bu gün tartıda hafiften oynama başlamıştı ;yarın yolculuk var..Otelde kendimi tutamazsam diye çok korkuyorum.
Kendi aracımızla gidiyoruz canım.Çevreyi gezmek isteyince rahat oluyor...
ah canım azcık daha irade.. su böreğinede nasıl yok denir ki .. senin kayn. masus yapıyo olmasın.........sadece çok üzgünüm desem herşeyi anlatabilirim heraldeakşam 8e kadar herşey çok güzeldi ne olduysa kayınvalideme misafir gelmiş oraya inmemizle oldu
allah kolaylık versin ablacım...BEYZUS:güle güle git,güle güle gel..bütün sıkıntıları atmış,hafiflemiş olarak gel.eşinle başbaşa emekliliğin keyfini çıkar..
YENA:yeni saçın hayırlı olsun.arada ir kapartayı parlatmak lazım..
NURSENA:geçmiş olsun canım.zordur gurbetlik.inşallah ateşi düşmüştür.
Tombul kelebek:bayağı motive olmuşsun.haydi bahar istersen yaparsın.
Doğa3 sağol canım.
kızlar üçgündür uykusuz ve yorgunum.alıntı yaparken bilgisayar kasılıyor.şimdi yazacaklarımı da unuttum.zaten sayfalar geç açılıyor.sabah erken ustalar geliyor.hem tuvalet hem banyo aynı anda yapılıyor.evde adam varken tuvaletede gidemiyorum.pratik bir çözüm buldum.eşimin hasta bezleri yardımıma koştu..sakın gülmeyin..zor durumlarda pratik çözüm esastır.:26:adamlara çay,yemek hazırlamaktan helak oldum..ben balkonda sütle bisküvi,mandalina yemeye çalışıyorum.evde her yer harç,,ipin ucu kaçtı.neyse bitince birini tutarım.
bu arada benden bu aralar alıntı beklemeyin..spora ve sağlıklı beslenmeye devam..ne halde olduğumu anlamışsınızdır..
künefe mi ... aman benden uzak tutun..... 130 u görünce kendime ödül olarak künefe düşünüyorum..........Derincim üzme kendini ne olur hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yarın yeni bir gün ben sana inanıyorum başarıcaksın dün konuştuklarımızı unutma
Bugün benimde diet patladı ne yediğimi yazmama bile gerek yok ali nazikten künefeye gerisini sen düşün
canım benim kendine stres yapma relax olmaya çalış...işler yavaş yavaş olur senden önemlimi...günaydınn kızlarrr kızımın ateşi düştü ama hala sayıklıyo uykuda her yediğini kustuğu içinde başı dönüyo antibiyotik aşladdık dün acile götürdük dr bademcik demiş ama kızım bademciğin ağrıyomu diyorum yok diyo bademcik kusturur demiş ishal dedim oda yediği gıdadan demiş ben bebekle soğukta çıkamadım babası götürdü nasıı iş anamadım zaten her gidene standarda bağlamışlar aynı antibiyotik buralar avrupa birliğine giremez ne dr u dr ne öğretmeni öğretmen millet mecburi görevi yapayım paramı alayım batıya kapağı atayım tek derdi o ayy sinirleniyorum yaaa
günaydıın ....bu hafta sonları yakıyor bizi neyse benimki fena diğildi....günaydın kızlar, hepinize iyi haftalar... maşallah kaynatmışınız haftasonu 1 saatte anca bitirebildim...bu haftasonu benim için de berbat geçti. cumartesi pideli köfte kazandibi pazar günü ipin ucu kaçmış bir kahvaltı ve akşam bi tabak dolusu mantı. fena spor desen hak getire. bana bi motivasyon lazım, offf offf.
bravo canım sana yakışanda bu...Günaydın Kızlar
Sabah uyanır uyanmaz giydim eşofmanları sokağa attım kendimi nasıl hızlı yürüdüysem onca yolu 25 dakikada bitirdim keşke daha uzun sürseydi diye üzüldüm :86: şimdi k-fleximi hazırladım yiyim birazdan leslie yapacağım 30 dakikakendime yeni bir ben lazım
inanırmısın bu tartı olayları beni de delirtiyor........cumartesi tartıldım 95 gösterdi yani 1 kilo vermişim cuma günü niye öyle çıktı bilmiyorum da bu günde 95 yani vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?