Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ne yedim................

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
toplam 390 cal....

Kesin suçlusu turşudur,çünkü çok ödem yapıyor,bende çok severim turşuyu her yemeğin yanında yeme potansiyeline sahibim...

Yeşilçay çok iyi ödem atıcı her gün öğürerekte olsa içmeye çalışıyorum..Sürekli içmeme rağmen tadına alışamadım bir türlü...

Son düzenleme:
slm kizlar kac gündür nete girmiyom neden acaba yüzüm yok berbat bir hafta sonuydu özel günümdeyim kendimi tutuamiyom evde kendime göre yemek yapiyom ama misafirlige gidince ipin ucu kaciyor tutamiyom ama bu gün basliyom daha SIKI yapcam cezaliyim elma yicem

Üzme canım kendini malum dönemlerde normal..Hepimizin gözü dönüyor...

Bence sırf elme değilde çorba,yoğurt ağırlıklı daha ölçülü beslen..Sırf elma yersen yine saldırırsın..

Demiştim ama bişey yazan olmamış.

Bence deneme...Çünkü ihtiyacın yok..anlattığına göre çok bilinçli besleniyorusn..Karşılığınıda alıyorsun,peki neden acele ediyorsunki...

İlla birşey yapmak istiyorsan aktiviteyi arttır,daha iyi..Hem metabolizmayı küstürmezsin...

Offff çok istiyordum seyredemedim. Bugün sabah doktor randevum vardı. Nette bulabilirsem izliyim bari :44:

Kesinlikle izle..Çok beğendim..HAngi gıdayı yedikten sonra nelerden kısıcağımız anlattı..Birde çok hoş bir ses tonu,anlaşılır anlatımı var..Çok cici...

Örnek 2 lahmacın yedik o gün akşam protein grubu ve ekmek yemiyoruz..Sebze ve yoğurt tüketiyoruz...
KEk yedik..1 porsiyon meyve,1 dilim ekmek çıkarıyoruz gibi örnekler....

Son düzenleme:

Aslında yemek yapmaktan sıkıldım hergün o yüzden 1-2 gün yapabilirim die düşünmüştüm ama söylediklerin mantıklı saol canım

Süpersin tatlım ama sana bi tavsiye. aç karna spor yapmak kan şekerini düşüyomuş hafif bişeyler yedikten yarım saat sonra tavsiye ediliyo. Aklında olsun

Üzme canım kendini malum dönemlerde normal..Hepimizin gözü dönüyor...

Bence sırf elme değilde çorba,yoğurt ağırlıklı daha ölçülü beslen..Sırf elma yersen yine saldırırsın..

yok cnm elmayi sevmiyomda ondan kendime ceza verdim tek yönlü beslenmeyi bende dogru bulmuyom ve emzirdigim icin asla yapmam emzirmesemde yapmam

cnm ben zayiflama merkezine gittigimde bize spor yaptiriyorlardi,ama yatarak yapiyorduk üstü camla kapli icine sicak hava veriyorlardi . o zaman ordaki kadinlar sicakda yag yakiyor vucut diyorlardi sogukda kas yapiyor diyordu
ben seyanslarimi bitirdigimde 38 beden giyiyordum bende basenli kalcali biriyim cnm
bu kilo verdigim zaman 10sene önceydi ve ben kilo aldim deprasyonlardan ve her zaman zayiflama yerine gidemem cok pahaliydi bende sauna esofmanimi giydim ve sporumu yaptim ve zayifladim yine deprasyon yine kilo cnm demek isdedigim sauna esofmani giy ve basen sporlari yap garanti basenlerin ericek cnm tabi hemen deil ama cok fark görcen denemesi bedava cnm karisik yazdim insallah anlarsin cnm

slm kızlar bende bir dönem sauna belt almıştım onunla gözle görülür şekilde incelmiştim. hem de oturduğum yerde.
tekrar almak istiyorum eskisini taşınırken kıvrılmış belki elektrik kaçırır diye korkudan attım.
bu arada neden bilmiyorum ama benimde kilom inip çıkıyor. 109,5 kiloydum cuma günü bu sabah 111 gösterdi tartı sinirlerim nozuldu adet dönemindeyim bu gün 6.günüm daha bitmedi ondan olurmu acaba?
yediklerimide yazıyorum aşırı bir durum yok offf...

ben de ona bağladım.........bir daha uzun yicemi sanmıyorum...
bir gün yesende diğer günler var... burayı bırakma yeter....

benimde öyle oldu ama şimdi indim çok şükür....bitince çıkan kilonu esas al...

bugün kü menüm.............

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
1. ARA ÖĞÜN
zeytinyağlı yaprak sarma 4 ad. 250 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 8 tane 144 cal.
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
tavuk sote 1 por. 230 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim
toplam.............1480* cal.............

resmimde 90 kiloydum herkes 75 80 civarısın diyordu eşim bile öyle sanıyordu. şimdi 90 kilo bile bana yeter aslında ama yinede hedefim 75 olmak 1 sene zaman koydum kendime hedefime ulaşırım inşallah.

ben kalori hesabını hiç denemedim daha önce karbonhidrat diyetiyle 118 den 75 e düşmüştüm hemde 3 4 ayda.
şimdi sebze meyve de içeren diyet uygulamaya karar verdim ana kalorilerinide hesaplıyim iyi olur galiba.
kalori listesini nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…