şimdi şu tartı olayı na gelelim...
cuma sabah.............137
c.tesi sabah.............138.2
pazar.......................139.6
p.tesi......................135.7.bunu görünce sevinçden delirdim tabiiiiiii.
sizce bu nasıl bişey ya... yalnız şöyle bişey var cuma turşu yedim c.tesi pazar ayaklarım davul gibi şiş gezdim bende dün akşam 5i bi yerde ve yeşilçay form çay içtim.......ödem yaptı turşu heralde onlşar gidince gerçek kilom çıktı ortaya diyorum yinede çok sevinçliyim...........
slm kizlar kac gündür nete girmiyom neden acabayüzüm yok berbat bir hafta sonuydu özel günümdeyim kendimi tutuamiyom evde kendime göre yemek yapiyom ama misafirlige gidince ipin ucu kaciyor tutamiyom ama bu gün basliyom daha SIKI yapcam cezaliyim elma yicem
Doktorum programında,dilara Koçak çok faydalı bilgiler veriyor,halen devam ediyor imkanınız varsa izleyin...
Kızlar bu elma dietini deneyen oldumu ? Okudumda çok iyi kilolar verilmiş hayret ettim. Gerçi ben böyle dietlerin uzun süre yapılmasına karşıyım ama 3-4 gün denenebilir die düşündüm detox olur hemde
Demiştim ama bişey yazan olmamış.
Offff çok istiyordum seyredemedim. Bugün sabah doktor randevum vardı. Nette bulabilirsem izliyim bari :44:
Demiştim ama bişey yazan olmamış.
Bence deneme...Çünkü ihtiyacın yok..anlattığına göre çok bilinçli besleniyorusn..Karşılığınıda alıyorsun,peki neden acele ediyorsunki...
İlla birşey yapmak istiyorsan aktiviteyi arttır,daha iyi..Hem metabolizmayı küstürmezsin...
Günaydın Kızlar
Sabah uyanır uyanmaz giydim eşofmanları sokağa attım kendimi nasıl hızlı yürüdüysem onca yolu 25 dakikada bitirdim keşke daha uzun sürseydi diye üzüldüm :86: şimdi k-fleximi hazırladım yiyim birazdan leslie yapacağım 30 dakikakendime yeni bir ben lazım
Üzme canım kendini malum dönemlerde normal..Hepimizin gözü dönüyor...
Bence sırf elme değilde çorba,yoğurt ağırlıklı daha ölçülü beslen..Sırf elma yersen yine saldırırsın..
öylede canım
ama basenler başımın belası bunlardan kurtulmanın yollarını bulmam lazım
yoksa ben evlenmeden önce 65 li kilolardayken (ki bu sadece nişanlılık dönemindeydi)
bile basenim 110 cm altına düşmüyor alt taraf 44 üst taraf 40 beden olur ve ben yine şişman gözüküyorum :84:
ben de ona bağladım.........bir daha uzun yicemi sanmıyorum...Kesin suçlusu turşudur,çünkü çok ödem yapıyor,bende çok severim turşuyu her yemeğin yanında yeme potansiyeline sahibim...
Yeşilçay çok iyi ödem atıcı her gün öğürerekte olsa içmeye çalışıyorum..Sürekli içmeme rağmen tadına alışamadım bir türlü...
bir gün yesende diğer günler var... burayı bırakma yeter....slm kizlar kac gündür nete girmiyom neden acabayüzüm yok berbat bir hafta sonuydu özel günümdeyim kendimi tutuamiyom evde kendime göre yemek yapiyom ama misafirlige gidince ipin ucu kaciyor tutamiyom ama bu gün basliyom daha SIKI yapcam cezaliyim elma yicem
slm kızlar bende bir dönem sauna belt almıştım onunla gözle görülür şekilde incelmiştim. hem de oturduğum yerde.
tekrar almak istiyorum eskisini taşınırken kıvrılmış belki elektrik kaçırır diye korkudan attım.
bu arada neden bilmiyorum ama benimde kilom inip çıkıyor. 109,5 kiloydum cuma günü bu sabah 111 gösterdi tartı sinirlerim nozuldu adet dönemindeyim bu gün 6.günüm daha bitmedi ondan olurmu acaba?
yediklerimide yazıyorum aşırı bir durum yok offf...
bugün kü menüm.............
KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
ekmek - kepekli 1.5 dilim 90 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
zeytin (siyah) 25 gr. 50 cal.
1. ARA ÖĞÜN
zeytinyağlı yaprak sarma 4 ad. 250 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 8 tane 144 cal.
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
tavuk sote 1 por. 230 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim
toplam.............1480* cal.............
inşallah kilo verebilirim. birde yeni bir tartı almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?