Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi tatiler ablacım bizim yerimizede gez ama sadece kendine yeticek kadar ye...........
[QUOTE=serselo;16494966]azminize hayranım gizli takipçilerinizdenim hepinizi kutluyorum arkadaşlar

teşekkürler canım...

ah canım azcık daha irade.. su böreğinede nasıl yok denir ki .. senin kayn. masus yapıyo olmasın.........(çok dedektif gördüm kendimi..)

allah kolaylık versin ablacım...

künefe mi ... aman benden uzak tutun..... 130 u görünce kendime ödül olarak künefe düşünüyorum..........

canım benim kendine stres yapma relax olmaya çalış...işler yavaş yavaş olur senden önemlimi...

günaydıın ....bu hafta sonları yakıyor bizi neyse benimki fena diğildi....

bravo canım sana yakışanda bu...

inanırmısın bu tartı olayları beni de delirtiyor........[/QUOTE]
canım benim kayınvalideye göre mantı su böreği kilo yapmaz.anlatamıyorum ona beyaz un yağ var içinde diye anlamıyor kadın uğraşmıyorum .onların geleneksel yemeği misafir geldiğinde su böreği mantı yapılacak. doğru söylüyorsun vallahi mahsusmu yapıyor nee

2 mille lesliemide bitirdim. şimdi sıra duşta naz babaannedeyken duşuma alayım.bıcırık daha öne yapmayı denedim oda benimle beraber ayağıını kaldırıyor bıcırık kucağıma gelip zıplamaya kalkıyor düğünde zannediyor çocuk kendini bilmezki annesi zevkine yapmıyor

toksin canım hafta sonu hepimiz kaçırdık bence herşeyden az az ye elmayla cezalandırma kendini bebişini düşün
nursena demek ayvalığa geldin daha önce gerçekten çok güzeldir inşallah ilerde tayininiz çıkarda böyle güzel bir yerde yaşarsın sende

iyi akşamlarrr kızlarr kızıma en son serum takıldı şimdi geldik eve biraz daha iyi tam diyete gaz vermi,şken mahfoldum kaçırmadım fazla yedikleriömi yazayımm
sabah 1 simit:275 cal
1 nescafe:60
öğlen: 2 lahmacun 500 cal
1 ayran 100 cal
ara 1 mandalina 50 cal
bu kadarcık akşama yemek yemeyip meyve yameği düşünüyorum kızlar iinşallah cal hesabıyla veririm kilo bakalım ne olacak cumaya

sarımsaklıda mare otelde kaldık güzeldi ondan önceleri ev tutuyoduk tatil pek tatile benzemiyodu kına gecesi gibi ma aile gidiyoduk kaynana kayınbaba ve cücükleri görümce ve kayın sen düşün nekadan zevklidir demi neysee bide tain çıksa naparız artıkın bizim tainler batıya deniz kenarına çıktımı millipiyangodan ikramiye çıkınca akraba türer ya aynen öyle oluyo doğuda kimse sormaz batıda gelmeyen kalmaz

toksin yeşil çay içiyomusun ben içmedim zararı varmıki bebeişe emzirince gerçi 1 defa emiyo günde ama genede içmedim

cal hesabında bi yanlışlık varmı önerileriniz nedir bugün ilk günümde

Geçmiş olsun minik kuşa

gecmis olsun cnm gec oldu ama simdi okuyom benim kizda cuma gecesi 39derece ateslendi gündüzde hep 38.5di simdi biseyi yok disden tahminen gecede SIK SIK kalkiyor

gecmis olsun cnm gec oldu ama simdi okuyom benim kizda cuma gecesi 39derece ateslendi gündüzde hep 38.5di simdi biseyi yok disden tahminen gecede SIK SIK kalkiyor

bende kız 2 dene küçük deil hastalanan ablamız ana sınıfına gidiyo 6 yaşında okulda terliyip soğuya ondan hastalandı sanırım

kilo takip diye site var oraya üye ol.. yediklerini yazıyorsun hesaplıyor...
tekrar geçmiş olsun.....
iyi yaa..... millete hizmet etmekten vakit kalmaz tatile.............
toksin yeşil çay içiyomusun ben içmedim zararı varmıki bebeişe emzirince gerçi 1 defa emiyo günde ama genede içmedim

cal hesabında bi yanlışlık varmı önerileriniz nedir bugün ilk günümde

1000 kalori iyidir senin için akşam biraz sebze haşlama salata ye bence çok kuru olmuş yediklerin.....

nursena sen tatilemi geliyordun misafir ağırlamayamı resen işkence oluyormuş senin tatil aman aman çıkmasın o zaman buraya tayin filan.hemde şimdi iki çocukl ÇOK DAHA ZORDUR MİSAFİR .
BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN MİNİĞE KIYAMAM DEMEK SERUM TAKILDI
TOKSİN SENİN BEBİŞEDE GEÇMİŞ OLSUN
valla benimkide köpek dişini çıkarıyor ağzına lokma girmiyor benim yerime o diytte sinirlerim tavan yapmış durumda meyva ile yaşanırmı yaaaa geçen hafta çok bağırdım sonrada çok üzüldüm .şimdi takmamaya çalışıyorum bakalım ne zaman yiyecek bugün balık yağı aldırdım eşime iştah açıyormuş bakalım etkileyecekmi

iyi akşamlar kızlar bütün hasta bebişlerimize geçmiş olsun allah şifalar versin bugün yediklerimi yazayım sizeKAHVALTI
uno kahvaltılık tost ekmeği 2 dilim 116 cal.
kaşar peyniri 2 kib. kut. 242 cal.
zeytin 20 gr. 40 cal.
bal 30 gr. 84 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1.5 ad. 75 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tost - kaşarlı 0.5 ad. 125 cal. (kendim için yapmadım valla kalnını yedim onu bile margarinle değil sıvı yağ ile yapmıştım)
brokoli çorbası 1 por. 130 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal.
Salatalar (sıvı yağlı) 1 por. 200 cal.(esasında 1 yk yağ bile katmadım yağı katmayacaktım ama dilara koçak yağla emilen vitaminler var yağsız olmaz dedi)
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 2 ad. 100 cal.
hurma (daha yemedim ama düşünüyom) 100kal
AKŞAM YEMEĞİ
arnavut ciğeri 0.5 por. 170 cal.
brokoli çorbası 1 por. 130 cal.
ekmek 1 dilim 90 cal. (tam olarak ölçülü değil esasında ekmek yemeyi planlamıyordum çocukların kırıntıları hadi 1 dilim olsun dedim)
havuç 100 gr. 35 cal.
507 cal.
75 cal.
545 cal.
200 cal.
425 cal.
toplam1752 cal.

bir gün yesende diğer günler var... burayı bırakma yeter....

birakmam cnm

yiyorum herseyden cnm

Bütün kuzusu hasta olanlara geçmiş olsun. Ben pek iyi tanımadığımdan henüz herkesi , zaten unutkanlıkta var bu yaşta kimin kuzusu var kiminki hasta bilemiyom artık. Ama çooook severim yaa kuzucukları , onlar hastalanmasın yüffennnn , kıyılırmı ayy onlara :2:

Ben menümü yazıyorum
Kahvaltı
50 gr k-flex
250 ml yağsız süt
Ara
Elma
Öğle
1 tabak dolusu yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 light uno ekmek
Ara
4 tane eti form yulaflı bisküvi
Akşam
50 gr k-flex
250 ml yağsız süt

2 lt su , 1 fincan form çayı

Sabah 25 dakika akşam 15 dakika tempolu yürüyüş + 15 dakikacık :78: en hızlısından leslie
Toplamda 55 dakika

Son düzenleme:
yediklerimi yazayim unutmadan
kahvalti:
1tabak bulgur pilavi
1dis sarimsak (herkesin istahini kesmiyor benimkini kesiyor)
1fincan kahve
ölen: 1tabak sulu köfte
1elma
aksam : 1tabak sulu köfte
1tabak bulgur pilavi
turp
simdilik bu kadar

Bunlar seni tok tutuyormu canım yaaa ? Beni asla tutmaz. Ben k-flexi ara öğünde yiyom. Eğer sabah yersemde sonraki ara öğünde 1 dilim ekmek biraz peynir yiyom anca doyuruyo

Son düzenleme:
Bunlar seni tok tutuyormu canım yaaa ? Beni asla tutmaz. Ben k-flexi ara öğünde yiyom. Eğer sabah yersemde sonraki ara öğünde 1 dilim ekmek biraz peynir yiyom anca doyuruyo

Valla kendimi tok tuttuğuna inandırmak istiyorum :86: yapabildiğim kadar yapayım k-flex olayını diyorum 2 hafta bakalım belki 2 haftada 3 kg işi doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…