iyi tatiler ablacım bizim yerimizede gez ama sadece kendine yeticek kadar ye...........
[QUOTE=serselo;16494966]azminize hayranım gizli takipçilerinizdenim hepinizi kutluyorum arkadaşlar
toksin canım hafta sonu hepimiz kaçırdık bence herşeyden az az ye elmayla cezalandırma kendini bebişini düşün
nursena demek ayvalığa geldin daha önce gerçekten çok güzeldir inşallah ilerde tayininiz çıkarda böyle güzel bir yerde yaşarsın sende
iyi akşamlarrr kızlarr kızıma en son serum takıldı şimdi geldik eve biraz daha iyi tam diyete gaz vermi,şken mahfoldum kaçırmadım fazla yedikleriömi yazayımm
sabah 1 simit:275 cal
1 nescafe:60
öğlen: 2 lahmacun 500 cal
1 ayran 100 cal
ara 1 mandalina 50 cal
bu kadarcık akşama yemek yemeyip meyve yameği düşünüyorum kızlar iinşallah cal hesabıyla veririm kilo bakalım ne olacak cumaya
bir ben kalmışım topikte ne yedim ne yaptım anlatamıcam çok kötü bi gece ve bi gün geçirdim yavrum ateşler içinde 39 hala düşmedi canım sıkılıyo istifra hala devam dr desen yok pazartesiyi bekliyoruz malaesef bu geceyide atlatırız inşallah zaten kocişte görevdeydi yeni geldi off arasan bulaman bulsan bi yere gidemen gurbetin kötülükleri ne zor meslek yaw güçlü kadın olmak zorundayım
Geçmiş olsun minik kuşa
gecmis olsun cnm gec oldu ama simdi okuyom benim kizda cuma gecesi 39derece ateslendi gündüzde hep 38.5di simdi biseyi yok disden tahminen gecede SIK SIK kalkiyor
kilo takip diye site var oraya üye ol.. yediklerini yazıyorsun hesaplıyor...ben kalori hesabını hiç denemedim daha önce karbonhidrat diyetiyle 118 den 75 e düşmüştüm hemde 3 4 ayda.
şimdi sebze meyve de içeren diyet uygulamaya karar verdim ana kalorilerinide hesaplıyim iyi olur galiba.
kalori listesini nerden aldın?
tekrar geçmiş olsun.....iyi akşamlarrr kızlarr kızıma en son serum takıldı şimdi geldik eve biraz daha iyi tam diyete gaz vermi,şken mahfoldum kaçırmadım fazla yedikleriömi yazayımm
sabah 1 simit:275 cal
1 nescafe:60
öğlen: 2 lahmacun 500 cal
1 ayran 100 cal
ara 1 mandalina 50 cal
bu kadarcık akşama yemek yemeyip meyve yameği düşünüyorum kızlar iinşallah cal hesabıyla veririm kilo bakalım ne olacak cumaya
iyi yaa..... millete hizmet etmekten vakit kalmaz tatile.............sarımsaklıda mare otelde kaldık güzeldi ondan önceleri ev tutuyoduk tatil pek tatile benzemiyodu kına gecesi gibi ma aile gidiyoduk kaynana kayınbaba ve cücükleri görümce ve kayın sen düşün nekadan zevklidir demi neysee bide tain çıksa naparız artıkın bizim tainler batıya deniz kenarına çıktımı millipiyangodan ikramiye çıkınca akraba türer ya aynen öyle oluyo doğuda kimse sormaz batıda gelmeyen kalmaz
toksin yeşil çay içiyomusun ben içmedim zararı varmıki bebeişe emzirince gerçi 1 defa emiyo günde ama genede içmedim
cal hesabında bi yanlışlık varmı önerileriniz nedir bugün ilk günümde
Canım baskülden olabilir. Sen yarın sabah tartıl bence ama bikaç kez in çık bakalım aynımı tartıcak. Bozulunca her çıkışında farklı tartıyo
yiyorum herseyden cnmtoksin canım hafta sonu hepimiz kaçırdık bence herşeyden az az ye elmayla cezalandırma kendini bebişini düşün
nursena demek ayvalığa geldin daha önce gerçekten çok güzeldir inşallah ilerde tayininiz çıkarda böyle güzel bir yerde yaşarsın sende
toksin yeşil çay içiyomusun ben içmedim zararı varmıki bebeişe emzirince gerçi 1 defa emiyo günde ama genede içmedim
ben iciyom hic arastirmadim aslinda bakarim emzirirken icilirmi ama yesil caya bakmadim cokda icmiyom cimen kokuyor resmen
olacagi varmis cnm benim kiz bu kisda buzlu su iciyor alisdik yazdan buyana hep buzlu iciyoruz bizim burda eksi 10derece disarida 60cm kar varbende kız 2 dene küçük deil hastalanan ablamız ana sınıfına gidiyo 6 yaşında okulda terliyip soğuya ondan hastalandı sanırım
ama alisdi bisey olmuyor allaha emanet masallah
Ben menümü yazıyorum
Kahvaltı
50 gr k-flex
250 ml yağsız süt
Ara
Elma
Öğle
1 tabak dolusu yumurtalı ıspanak
2 kaşık yoğurt
2 light uno ekmek
Ara
4 tane eti form yulaflı bisküvi
Akşam
50 gr k-flex
250 ml yağsız süt
2 lt su , 1 fincan form çayı
Sabah 25 dakika akşam 15 dakika tempolu yürüyüş + 15 dakikacık :78: en hızlısındanleslie
Toplamda 55 dakika
Bunlar seni tok tutuyormu canım yaaa ? Beni asla tutmaz. Ben k-flexi ara öğünde yiyom. Eğer sabah yersemde sonraki ara öğünde 1 dilim ekmek biraz peynir yiyom anca doyuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?