Valla kendimi tok tuttuğuna inandırmak istiyorum :86: yapabildiğim kadar yapayım k-flex olayını diyorum 2 hafta bakalım belki 2 haftada 3 kg işi doğru çıkar
Ondan sıkılırsan yulaf ezmeside yiyebilirsin. Tek başına güzel olmuyo ama meyvelerle , kuru meyvelerle veya tarçında ekleyerek gayet güzel oluyo. Yulafın kalorisi çok çok az. Ben bi öğün kaçamak yaparsam , dier öğünde yulaf yiyorum , bayada doyurucu oluyo
Canım ben yulaf almıştım ama tadı çok kötü sütle falan çok kötü oldu ondan yemedim duruyor dolapta hangi meyvelerle yiyebiliriz? Sütlemi yoğurtlamı iyi olur
cnm ben zayiflama merkezine gittigimde bize spor yaptiriyorlardi,ama yatarak yapiyorduk üstü camla kapli icine sicak hava veriyorlardi . o zaman ordaki kadinlar sicakda yag yakiyor vucut diyorlardi sogukda kas yapiyor diyordu
ben seyanslarimi bitirdigimde 38 beden giyiyordum bende basenli kalcali biriyim cnm
bu kilo verdigim zaman 10sene önceydi ve ben kilo aldim deprasyonlardan ve her zaman zayiflama yerine gidemem cok pahaliydi bende sauna esofmanimi giydim ve sporumu yaptim ve zayifladim yine deprasyon yine kilo cnm demek isdedigim sauna esofmani giy ve basen sporlari yap garanti basenlerin ericek cnm tabi hemen deil ama cok fark görcen denemesi bedava cnm karisik yazdim insallah anlarsin cnm
resmimde 90 kiloydum herkes 75 80 civarısın diyordu eşim bile öyle sanıyordu. şimdi 90 kilo bile bana yeter aslında ama yinede hedefim 75 olmak 1 sene zaman koydum kendime hedefime ulaşırım inşallah.
iyi akşamlarrr kızlarr kızıma en son serum takıldı şimdi geldik eve biraz daha iyi tam diyete gaz vermi,şken mahfoldum kaçırmadım fazla yedikleriömi yazayımm
sabah 1 simit:275 cal
1 nescafe:60
öğlen: 2 lahmacun 500 cal
1 ayran 100 cal
ara 1 mandalina 50 cal
bu kadarcık akşama yemek yemeyip meyve yameği düşünüyorum kızlar iinşallah cal hesabıyla veririm kilo bakalım ne olacak cumaya
sarımsaklıda mare otelde kaldık güzeldi ondan önceleri ev tutuyoduk tatil pek tatile benzemiyodu kına gecesi gibi ma aile gidiyoduk kaynana kayınbaba ve cücükleri görümce ve kayın sen düşün nekadan zevklidir demi neysee bide tain çıksa naparız artıkın bizim tainler batıya deniz kenarına çıktımı millipiyangodan ikramiye çıkınca akraba türer ya aynen öyle oluyo doğuda kimse sormaz batıda gelmeyen kalmaz
Canım ben yulaf almıştım ama tadı çok kötü sütle falan çok kötü oldu ondan yemedim duruyor dolapta hangi meyvelerle yiyebiliriz? Sütlemi yoğurtlamı iyi olur
lunaazul arife naaber
merhaba kızlar bu gün 2000 i buldu benim kaloriler
ben şimardım da yedim 95 olmuşum çizelgemi değiştirdim hemen
hay maşallahhhhhh
o sınır tanımazlığı hafta sonu bende yaptım ve hala kendimi toplayamadım
sabah tartıldım 84.5
cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönsem bariiii
başka ne araştırırız ki int bende bakıym bir araneler olsun internettebesin derişimlerine bakıyorum diyetistanbul diye bir site var orada derişimler yazıyor
bende şımardımmmm
ama şunu çok iyi anladım bana düşük kalorili diyet yaramıyor
hem kilo veremiyorum
hemde sonrasında hemen verdiğimden fazlasını alıyorum
o yüzden dengeli gitmekte fayda var
başka ne araştırırız ki int bende bakıym bir ara
ben veremedim zannettim ama c.tesi -pazar -pazartesi aynı rakam çıkınca sevindim
haklısın yarın kaldığım yerden devam inşallah yılbaşına 90 la girmek istiyordum ama 93-92 de olur
merhaba kızlar nasılsınız benim bugün dietim güzel gitti fakat akşam azcık kaçırdım oda heralde şekerim düştü eve gelirken çok midem bulandı ellerim titredi birazda boğazım ağrıyo.Hava biranda soğuyunca insan şaşırıyor.
Bugün yediklerimi yazamıycam ama kolorisi 1300 gibi nedendir hiç halim yok
Saferancım tebrik ederim çok çabalıyorsun inşallah başarıcan
Derin sende bu gün güzel gitmişsin
ebruş olsun aradaki kek kaçırma değil önemli olan fazlası olmasın
tombulkelebek maşallah sana süpersin
Doğacım çok sevindim kilo vermene
lunazul sen zaten çok güzel gidiyorsun
Nursena çok geçmiş olsun kızın şimdi nasıl oldu
valla bunlar okuyup aklımda kalanlar herkesten alıntı yapmayı beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?