Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

90'la gireceksinnnnnnn

bende 80'le girecemmmmmmmm

Anlaşıldımı :95:

Ayyy pek despot gördüm kendimi
anlaşıldı hadi bakalım
Kızlar inşallah bende 105 le girerim ya bazen nasıl takılıyor bu kilolar napmak lazım şok diet falanmı ama onada ben dayanamıyorum

ben şu ayranlı detoks yaptım 1 kilo verdim (bayram kilosu ) ama başım çok ağrıdı bide zorla yiyorsun 2 saat gelmesin istiyordum acıkmıyorsun

selam kızlar nasılsınız.kızımı uyuttum çantalarımı hazırladım sabah anneme gideceğim. evi toplayıp yatacağım .ama size bakmadan olmuyor.ben oturamıyorum geç vakite kadar.geçen akşam banuyla ayşeyle oturdum ikiye kadar topikte,. sonrada 4e kadar uyuyamadım yatakta dön otarafa dön bu tarafa .

Son düzenleme:
resmimde 90 kiloydum herkes 75 80 civarısın diyordu eşim bile öyle sanıyordu. şimdi 90 kilo bile bana yeter aslında ama yinede hedefim 75 olmak 1 sene zaman koydum kendime hedefime ulaşırım inşallah.

Çok hoş hatunsun maşallah...Hele zayıflayınca daha bir fıstık olucan...

Merhaba yena naber

İyiyim tatlım,bende ezel'i izledim..Kızımla türkçe çalıştık,uyudular tam oturdum pc ye eşim geldi bugün geç gelicekti işten..
Sanırım artık ciddi bozuluyor sizlere..Birazdan çıkayımda çocuklar uyuyorken rahat rahat kavga edelim..

Bende iyi gidiyorum haftasonu bile ölçülü yedim...herşeyden yedim ama insan gibi yedim...
Bir tuttursam bu olayı değmeyin keyfime..:)

kızlar perşembe tartılcam kötü çıkarsa çok üzlürüm. herşeyi diyete göre yedim ama içim rahat etmiyo nedense ya

Bende iyi gidiyorum haftasonu bile ölçülü yedim...herşeyden yedim ama insan gibi yedim...
Bir tuttursam bu olayı değmeyin keyfime..:)

doğru valla şu iki haftadır bende düzgün gidiyorum yena sende kalori hesabı yapsana ben bu kadar rahat olacağını tahmin etmiyordum kaçırdığımda bile 2000 oluyor zaten 2100 çıkmıştı benim günlük en azından almadım diyorum

bak demedi deme annene gidince bozuyon diyeti..söyle annene sana destek olsun az kalorili şeyler yapsın...

oo iyi akşamlar yena nasılsın..... bütün kızlar toplanmış.. sizler nasılsınız kızçeler.....

kızlar perşembe tartılcam kötü çıkarsa çok üzlürüm. herşeyi diyete göre yedim ama içim rahat etmiyo nedense ya

Neden perşembe, diyetisyen kontrolündemisin...ayrıca dikkat ettiysen kesin karşılığını alıcaksın...

evet yena'cım (yaşım 20 nasıl hitap edeyim bilemedim kusura bakma ) diyetisyen kontrolündeyim ben. kendim başaramadım vermeyi.. pko'luyum zor oluyor kilo kaybım

aaaa hepiniz nereye gidiyorsunuz yaaaa

bende canlı paradaki kadına sinir oldum buradan

benim bildiğim soruları bilemeyen herkese sinir olma potansiyeline sahip bir insanımdır

Ben geçen yıl yaptım dogacım ama çok sıkıldım..
haklısın çok faydası oluyor,devam edenlere imreniyorum açıkçası..birde zamanla kalori değerlerinide öğrenmiş oluyosun o yüzden devam etmen en iyisi...
Seni,saferanı ve arifeebeyi heyecanla takip ediyorum..İnşallah hepimiz hedefimize varırız...

resmimde 90 kiloydum herkes 75 80 civarısın diyordu eşim bile öyle sanıyordu. şimdi 90 kilo bile bana yeter aslında ama yinede hedefim 75 olmak 1 sene zaman koydum kendime hedefime ulaşırım inşallah.

Hoşgeldin canım...

kızlar ortalama günde kaç kalori almaya kendinizi odaklıyorsunu benim günlük hedefim 1500 ama çoğunlukla 1700 fala çıkıyor

Yena canım

avatarından dolayımı, yoksa nedendir bilmiyorum ama

senin bu aralar çok keyifsiz olduğunu düşünüyorum

bir sorun mu var canım yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…