Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olay o zaten be güzelim

ipin ucunu kaçırmadan hapsinden yemek en güzeli

hemde pişmanlık yaşamadan

Bugün dilara Koçakta onu söylüyordu tv.de, herşeyden yiyerekte zayıflayabilirsiniz..
Ölçülü birde karşılığına gelen değerlerden bir sonraki öğünden kısarak...Genel anlamda hepimiz böyle olucağını biliyoruz ama işte nefsimize yenik düşüp uygulamıyoruz...

kızlar bende çıkayım iyi gecelerrrrrrr

İyi geceler...

evet yena'cım (yaşım 20 nasıl hitap edeyim bilemedim kusura bakma ) diyetisyen kontrolündeyim ben. kendim başaramadım vermeyi.. pko'luyum zor oluyor kilo kaybım

LÜtfen istediğin şekilde hitap et..Hepimiz birbirimizden çıtırız burda...Rahat ol yani ve daha çok paylaşımda bulunki seni daha iyi tanıyalım sende bizi tanı...bak bize çok iyi arkadaş olduk artık..sevinçlerimizi,üzüntülerimizi rahatlıkla paylaşıp birbirimiz için çözüm üretmeye çalışıyoruz..Çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz...

Son düzenleme:
Yena canım

avatarından dolayımı, yoksa nedendir bilmiyorum ama

senin bu aralar çok keyifsiz olduğunu düşünüyorum

bir sorun mu var canım yaaa....

Yok tatlım neden öyle bir hisse kapıldınki..:)) Sorun yok ama,düşünceler,planlar çok tabiii..

Ya sanki bilmiyoruz ama teoride güzel pratikte sıfırız yani ben öyleyim herşeyi biliyorum ortalarda ahkam kesiyorum diet işi ile ilgili ama gelgelelelim nedense aralarda uçuyorum

Aranıza kabul eder misiniz?
Yarın yani salı günü daha doğrusu bugün diyeyim diyetisyene gitmeye başlıyorum
Baydığım paralar inşallah bende işe yarar
Yaş 20-kilo tam 90 :

Aranıza kabul eder misiniz?
Yarın yani salı günü daha doğrusu bugün diyeyim diyetisyene gitmeye başlıyorum
Baydığım paralar inşallah bende işe yarar
Yaş 20-kilo tam 90 :

Hoşgeldin.......

Aslında olay basit tatlı beyaz ekmek pirinç çıksa yeticek ama bentatlı için kırk takl atarım

Bende pirinç pilavını çok severim,çokda güzel yaparım...
Tatlıyı demiyorum bile,beyaz ekmekte hele sıcaksa mmmmm...ne kaldı geriye...

BEYZUS naaptı acaba açık büfe olayını..
Kendisi yokken biraz dedikodu yapalım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…