kızlar ortalama günde kaç kalori almaya kendinizi odaklıyorsunu benim günlük hedefim 1500 ama çoğunlukla 1700 fala çıkıyor
olay o zaten be güzelim
ipin ucunu kaçırmadan hapsinden yemek en güzeli
hemde pişmanlık yaşamadan
kızlar bende çıkayım iyi gecelerrrrrrr
evet yena'cım (yaşım 20 nasıl hitap edeyim bilemedim kusura bakma) diyetisyen kontrolündeyim ben. kendim başaramadım vermeyi.. pko'luyum zor oluyor kilo kaybım
Bende iyi gidiyorum haftasonu bile ölçülü yedim...herşeyden yedim ama insan gibi yedim...
Bir tuttursam bu olayı değmeyin keyfime..:)
Yena canım
avatarından dolayımı, yoksa nedendir bilmiyorum ama
senin bu aralar çok keyifsiz olduğunu düşünüyorum
bir sorun mu var canım yaaa....
Ya sanki bilmiyoruz ama teoride güzel pratikte sıfırız yani ben öyleyim herşeyi biliyorum ortalarda ahkam kesiyorum diet işi ile ilgili ama gelgelelelim nedense aralarda uçuyorum
Zaten az kalorili diette insan sonunda yiyceklere saldırıyor benim dietisyenim bana 1000 kalorilik listeler veriyordu oda gayet iyi yetiyorbenim için bana iyi gelen kalori 1300 civarı
bende öyle vallaYa sanki bilmiyoruz ama teoride güzel pratikte sıfırız yani ben öyleyim herşeyi biliyorum ortalarda ahkam kesiyorum diet işi ile ilgili ama gelgelelelim nedense aralarda uçuyorum
Aslında olay basit tatlı beyaz ekmek pirinç çıksa yeticek ama bentatlı için kırk takl atarımahh ahhh
bilinenler uygulamaya geçse daha ne isterdim ki
bende öyle valla
Aranıza kabul eder misiniz?
Yarın yani salı günü daha doğrusu bugün diyeyim diyetisyene gitmeye başlıyorum
Baydığım paralar inşallah bende işe yarar
Yaş 20-kilo tam 90 :
Aslında olay basit tatlı beyaz ekmek pirinç çıksa yeticek ama bentatlı için kırk takl atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?