Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

lunaazul, teşekkür ederim canım. gerçektende en önemlisi sağlık güzellikte önemli ama ikinci planda.
inşallah kilolardan kurtulup hepimiz sağlıklı güzel hanımlar oluruz

bu aralar bende örgüye taktım kızıma jile örüyorum

bende çok severim örgü örmeyi ama çocuklar dersler iş inanırmısınız kendime ayıracak vaktim yok bide üstüne facebook oyunları tamamım

bizim gelinde ebehemşireydi sonra bebek olunca geceli gündüzlü nöbetlere gitmek zor oldu erzurumdalardı sonra 2 yıl daha okudu şimdi sağlık meslekde öğretmen 2 gün gidiyor okula çok memnun öğretmenliğide seviyor senin okuduğunda bu mu ?

ben 2 yıllık üniversite mezunuyum 4 yıllık bitirme hakkı verdi bakanlık ben ona devam ediyorum dersler zor evliyim çocuklarım var çalışıyorumda baya zorlanıyorum okulu bitirmek için 2 milyara yakın parayatırdım okula oda beni etkiliyor çünkü çocuklarıma harcayacağım parayı okula veriyorum nede olsa onların rızkı öyle değil mi

hoş geldin canım

bende çok severim örgü örmeyi ama çocuklar dersler iş inanırmısınız kendime ayıracak vaktim yok bide üstüne facebook oyunları tamamım
ne kaynatıyosunuz bakiiim..maaşallah erkencisiniz kızlar....

azmin elinden birşeykurtulmazmış.....sende bize örneksin canım allah kolaylık versin.............

hiç öyle düşünme yine onlar için okuyorsun rahat ol gereksiz yere harcamıyorsun ya

günaydın kızlar ben iyi bir sopayı hakettim.. toparlayamıyorum kendimi... 10 kilo daha verip, düzenli ve normal bir kaç ay geçirip, bebek sahibi olmam lazım, hem aileden fazlasıyla baskı var, hem benim hem de eşimin yaşı geçiyo gibi geliyo. tabi ki hem de artık çocuk sahibi olmak istiyoruz. hadi hayırlısı ama toparlamam lazım kendimi... umarım o gün bügündür. kaçamaksız ve sporlu bir gün dileğiyle...

Günaydın Kızlar
Yine gece güzel muhabbetler edilmiş Ama ben akşamları erken uyumaya başladım sabah 8-9 kalkıyorum
Evdeki herkes benim k-flexime saldırmış 2 gün önce aldım 750 gr şimdi gittim baktım dolaptaki poşetin dibinde azıcık kalmış çok kızdım yaaa bir yandan patates kızartması yiyorlar bir yandan k-fleximi bitiriyorlar Ama sonra dedimki kendi kendime almaya gideyim hemde yürüyüş yapmış olurum carrefour şimdi açılmıştır. Üstümü giyinip çıkıyorum şimdi eve gelip lesliemide yapıcaaammmm ayhh spor ve rejim beni mutlu ediyor
Ne demiş einstain amcamız =))
Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan,insanlara ya da eşyalara değil ... :81:

Günaydın arkadaşlar.....
Artık burayada kış geldi,başladı üşüme günleri..:)

yürü be kim tutar seniii.................
Günaydın arkadaşlar.....
Artık burayada kış geldi,başladı üşüme günleri..:)
günaydııın..................

bu sabah ne yedim...

KAHVALTI
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
tepsi börek 0.5 dilim 210 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
toplam 389 cal................

sabah tartıldım 135.6 çıktım 100 gr daha eksik artık çizelgemi değiştirmenin zaamnı geldiiiiiiiiiiiiiiiiii...........:92::92:sevinçten böyle oldum
sabah ablamıon hasırlı da kahvaltı teklifini bile geri çevirdim.... çok yerim diye...

günaay dın kızlar kızım iyi bugün serum kendine getirdi bugün 4 gündür uyumamanın yorgunlşuğuyla 9 da kalktım çocuklar uyurken bütün evi temizledimmm ssüpürdüm sildim çayımı demledim kahvaltımızı yaptık biraz yedim ama dikkat ettim herşeyden sınırlı yedim kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim ondan sanırım çok yemedim miğde şişti heralde kahvaltı geç oldu öğlende meyve yerim artık şimdide kocam gelir öğle yemene pilav koyayım göörüşürüz kızlar öpt

Nursena neden serum verildi,ishalmiydi..?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…