Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi yapmışsın canım allah bir daha göstermesin............

hay maşallahhhhhh

o sınır tanımazlığı hafta sonu bende yaptım ve hala kendimi toplayamadım

sabah tartıldım 84.5

cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönsem bariiii

slm kizlar sen tartilmissin cnm ben korkumdan hic tartinin tarafina bakmiyom kendime ceza verip spor yapcam ama hastayim bagozlarim aciyor burnum tikali kisin hep böyle oluyor elimden mendilim düsmez

sevindim kizin bu gün iyi olduguna masallah isini bitirmissin bende halsizlik var hastalikdan elimi kaldirmaya gücüm yok

Son düzenleme:
dün kardesim tel acti abla cami acta sana pizza vereyim yok dedim isdemiyom kilo alirim enisdem yer yok oda kilo alir dedim ve pizzayi almadim alsaydim garanti sicak sicak mis gibi kokan pizzayi yuvarlardim mideye

Son düzenleme:

Bravo baharcım hep böyle azimli ol sakın moralini bozma

Ohh çok şükür iyileşti minik hanım ohh işlerde bitmiş bugün keyif yap kaçgündür hakkettin

nursenanın kızı
benim kızım
ben (boğazım ağrıyor)
yağmurgözlü
toksin noluyorrrrrrr ya :94:

Yenacım bende örgü örmek isterdim ne zaman bişeye başlasam marul gibi oluyo

niyekine ayıpdır söölemesi güzel örgü örerim kızıma bi tane jile yi 3 günde bitirdim(bitirene kadar çabalarım huyum) şimdide koyu pembeden yapmak istiyorum süslemesinide krem açık pembe yeşil çiçekler yapıcam çiçeklerin ortasınada minik çiçek şeklinde boncuklar var ondan koyucam

Merhaba kızlar. Geçmişi okumam yarım saat aldı hastalara şifa diliyorum Rabbimden. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Dün doktora gittim sistit olmuşum. Bi hap verdi aç karna içilen. Sabah içtim ama sabahtan beri midem bulanıyo bide dier hap var antibiyotik. Zaten pko ilaçlarım vardı şimdi bide bunlar eklendi tam oldu Bulantıdan yürüyüşümede çıkamadım. Öğleden sonra iyi hissedersem çıkıcam inşallah

geçmiş olsun kendini sıcak tutucaksın çaresi çoğunluk bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…