iyi yapmışsın canım allah bir daha göstermesin............günaay dın kızlar kızım iyi bugün serum kendine getirdi bugün 4 gündür uyumamanın yorgunlşuğuyla 9 da kalktım çocuklar uyurken bütün evi temizledimmm ssüpürdüm sildim çayımı demledim kahvaltımızı yaptık biraz yedim ama dikkat ettim herşeyden sınırlı yedim kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim ondan sanırım çok yemedim miğde şişti heralde kahvaltı geç oldu öğlende meyve yerim artık şimdide kocam gelir öğle yemene pilav koyayım göörüşürüz kızlar öpt
hay maşallahhhhhh
o sınır tanımazlığı hafta sonu bende yaptım ve hala kendimi toplayamadım
sabah tartıldım 84.5
cumaya kadar geçen haftaki kiloma dönsem bariiii
günaay dın kızlar kızım iyi bugün serum kendine getirdi bugün 4 gündür uyumamanın yorgunlşuğuyla 9 da kalktım çocuklar uyurken bütün evi temizledimmm ssüpürdüm sildim çayımı demledim kahvaltımızı yaptık biraz yedim ama dikkat ettim herşeyden sınırlı yedim kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim ondan sanırım çok yemedim miğde şişti heralde kahvaltı geç oldu öğlende meyve yerim artık şimdide kocam gelir öğle yemene pilav koyayım göörüşürüz kızlar öpt
yağmurgözlü nerdesin kaç gündür bakiim..............
Günaydın Kızlar
Yine gece güzel muhabbetler edilmişAma ben akşamları erken uyumaya başladım sabah 8-9 kalkıyorum
Evdeki herkes benim k-flexime saldırmış 2 gün önce aldım 750 gr şimdi gittim baktım dolaptaki poşetin dibinde azıcık kalmış çok kızdım yaaa bir yandan patates kızartması yiyorlar bir yandan k-fleximi bitiriyorlarAma sonra dedimki kendi kendime almaya gideyim hemde yürüyüş yapmış olurum carrefour şimdi açılmıştır. Üstümü giyinip çıkıyorum şimdi eve gelip lesliemide yapıcaaammmm ayhh spor ve rejim beni mutlu ediyor
Ne demiş einstain amcamız =))
Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan,insanlara ya da eşyalara değil ... :81:
Geçmiş olsun gripmi havalar hepimizi mahvettiyağmurgözlü hasta oldu
günaay dın kızlar kızım iyi bugün serum kendine getirdi bugün 4 gündür uyumamanın yorgunlşuğuyla 9 da kalktım çocuklar uyurken bütün evi temizledimmm ssüpürdüm sildim çayımı demledim kahvaltımızı yaptık biraz yedim ama dikkat ettim herşeyden sınırlı yedim kahvaltıya kadar 4 bardak su içtim ondan sanırım çok yemedim miğde şişti heralde kahvaltı geç oldu öğlende meyve yerim artık şimdide kocam gelir öğle yemene pilav koyayım göörüşürüz kızlar öpt
yağmurgözlü hasta oldu
nursenanın kızı
benim kızım
ben (boğazım ağrıyor)
yağmurgözlü
toksin noluyorrrrrrr ya :94:
nursenanın kızı
benim kızım
ben (boğazım ağrıyor)
yağmurgözlü
toksin noluyorrrrrrr ya :94:
Yenacım bende örgü örmek isterdim ne zaman bişeye başlasam marul gibi oluyo
cnm ben emziriyom diyeherald4e caze kizim yazdirmadi <<<<<<<<<<<<<<
Dün doktora gittim sistit olmuşum. Bi hap verdi aç karna içilen. Sabah içtim ama sabahtan beri midem bulanıyobide dier hap var antibiyotik. Zaten pko ilaçlarım vardı şimdi bide bunlar eklendi tam oldu Bulantıdan yürüyüşümede çıkamadım. Öğleden sonra iyi hissedersem çıkıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?