Geçmiş olsun canım dikkat et doktorun verdiği ilaçları iç iyileşince yürürsün takma kafanaDün doktora gittim sistit olmuşum. Bi hap verdi aç karna içilen. Sabah içtim ama sabahtan beri midem bulanıyobide dier hap var antibiyotik. Zaten pko ilaçlarım vardı şimdi bide bunlar eklendi tam oldu Bulantıdan yürüyüşümede çıkamadım. Öğleden sonra iyi hissedersem çıkıcam inşallah
geçmiş olsun kendini sıcak tutucaksın çaresi çoğunluk bu
niyekine ayıpdır söölemesi güzel örgü örerim kızıma bi tane jile yi 3 günde bitirdim(bitirene kadar çabalarım huyum) şimdide koyu pembeden yapmak istiyorum süslemesinide krem açık pembe yeşil çiçekler yapıcam çiçeklerin ortasınada minik çiçek şeklinde boncuklar var ondan koyucam
Geçmiş olsun canım dikkat et doktorun verdiği ilaçları iç iyileşince yürürsün takma kafana
Dün doktora gittim sistit olmuşum. Bi hap verdi aç karna içilen. Sabah içtim ama sabahtan beri midem bulanıyobide dier hap var antibiyotik. Zaten pko ilaçlarım vardı şimdi bide bunlar eklendi tam oldu Bulantıdan yürüyüşümede çıkamadım. Öğleden sonra iyi hissedersem çıkıcam inşallah
Saol tatlım. Zaten insanın neresi acısa ağrısa canı orda oluyo. Diyetmiş kiloymuş önemi kalmıyo
Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum.Raporum 10 gün sonra yazılıyor heralde bu kilolarda deniycem tüpbebeği napalım inşallah tutar
Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum.Raporum 10 gün sonra yazılıyor heralde bu kilolarda deniycem tüpbebeği napalım inşallah tutar
cnm ben hep dua ediyom rabbim ümidini kesenlere hic bebegi olmayalara bebis tadi tattir diye aminn cok tatlilar bende 20 sene sonra oldu kizim insallah tutar cnm aminnnnnnnnnn
gecmis olsun cnm gecen sene ben hamile kaldigimda 77kiloydum yaza kadar insallah 69.9kg görürüm insallah
walla kızlar benim kuzen 4 aylık hamile 130 kilo ile hamile kaldı boyu da kısa. bizde şaşırdık ama oluyo yani... hem de hiç tedavi falan görmeden hamile kaldı...
Saol canım. Bende istiyorum bebiş ama pko tedavim sürüyo. 3ay oldu başlayalı. Gayet iyi gidiyoruz dedi doktor. 6 ay daha devam etcekmişiz toplamda 9 ay sürücek tedavi dedi. 9 ayı tamamlayınca eğer kiloda vermeye devam edersen %15 ihtimalle geri dönüşü olur pko nun %85 tamamen geçer dedi. Yani 6 ay daha sabredicem bebiş için. 70 e inebilsem süper olucak bu sürede
Tüpbebekmi seninkide kilom varya ondan çok tedirgin oluytorum
Ya böyle duyunca biraz moralim düzeliyor en azından ilk değilim diyorum olana kadar 102 bile olsam yeticek İnşallah oda bebeğini sağlıkla kucağına alır
kızıyorum kendime evleneli 4 yıl oldu, ne işlerimi yoluna koyabildim, ne çocuk yapabildim, ne tasarruf edebildim, üstüne üstelik yeni ofis açınca dünya masraf, işler yolunda gitmeyince sürekli borçlanmalar. artık eşimden para istemeye utanıyorum. kendi kendime diyorum ki keşke evde otursaydım da adamı bu kadar masrafla yüzyüze bırakmasaydım.4 yıl içinde bi de 30 kilo aldım, buyur burdan yak. çok kızıyorum kendime çok. anlatamam. :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?