Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım dikkat et doktorun verdiği ilaçları iç iyileşince yürürsün takma kafana

Süpersin valla maşallah bende çok istiyorum yiğenime örmek istiyorum ama olmuyor herşey marul gibi annemlerde diyoki olsun buda bir marifettir ::::))))))

Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum.Raporum 10 gün sonra yazılıyor heralde bu kilolarda deniycem tüpbebeği napalım inşallah tutar

gecmis olsun cnm gecen sene ben hamile kaldigimda 77kiloydum yaza kadar insallah 69.9kg görürüm insallah

Kızlar ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum.Raporum 10 gün sonra yazılıyor heralde bu kilolarda deniycem tüpbebeği napalım inşallah tutar

cnm ben hep dua ediyom rabbim ümidini kesenlere hic bebegi olmayalara bebis tadi tattir diye aminn cok tatlilar bende 20 sene sonra oldu kizim insallah tutar cnm aminnnnnnnnnn

walla kızlar benim kuzen 4 aylık hamile 130 kilo ile hamile kaldı boyu da kısa. bizde şaşırdık ama oluyo yani... hem de hiç tedavi falan görmeden hamile kaldı...

gecmis olsun cnm gecen sene ben hamile kaldigimda 77kiloydum yaza kadar insallah 69.9kg görürüm insallah

Saol canım. Bende istiyorum bebiş ama pko tedavim sürüyo. 3ay oldu başlayalı. Gayet iyi gidiyoruz dedi doktor. 6 ay daha devam etcekmişiz toplamda 9 ay sürücek tedavi dedi. 9 ayı tamamlayınca eğer kiloda vermeye devam edersen %15 ihtimalle geri dönüşü olur pko nun %85 tamamen geçer dedi. Yani 6 ay daha sabredicem bebiş için. 70 e inebilsem süper olucak bu sürede

walla kızlar benim kuzen 4 aylık hamile 130 kilo ile hamile kaldı boyu da kısa. bizde şaşırdık ama oluyo yani... hem de hiç tedavi falan görmeden hamile kaldı...

Ya böyle duyunca biraz moralim düzeliyor en azından ilk değilim diyorum olana kadar 102 bile olsam yeticek İnşallah oda bebeğini sağlıkla kucağına alır

İnşallah ya beni yiğenim pko lu oda kendiliğinden hamile kaldı şu soğan suyunu dene onda işe yaradı

Tüpbebekmi seninkide kilom varya ondan çok tedirgin oluytorum

tüp deil cnm biz genetik tasiyiciyiz bebeklerim hep engelli doguyordu rabbime güvendim rabbim izin verdimi oluyor dr lar bile sasti saglikli olunca hatta diyorki bana dr senin saglikli bebegin olucagina hic inanmadim bende size inanmadim ben rabbime inandim dedim alman drlar
rabbim izin verdimi kilo felan viz gelir cnm takma kafana allaha güven

kızıyorum kendime evleneli 4 yıl oldu, ne işlerimi yoluna koyabildim, ne çocuk yapabildim, ne tasarruf edebildim, üstüne üstelik yeni ofis açınca dünya masraf, işler yolunda gitmeyince sürekli borçlanmalar. artık eşimden para istemeye utanıyorum. kendi kendime diyorum ki keşke evde otursaydım da adamı bu kadar masrafla yüzyüze bırakmasaydım.4 yıl içinde bi de 30 kilo aldım, buyur burdan yak. çok kızıyorum kendime çok. anlatamam. :95:

Ya böyle duyunca biraz moralim düzeliyor en azından ilk değilim diyorum olana kadar 102 bile olsam yeticek İnşallah oda bebeğini sağlıkla kucağına alır

Dediğim gibi sakın kafana takma bu seni etkileyebilir. 130-120 kilolarda hamile kalıp bebeğini sağlıkla dünyaya getirenler var. Sen sürekli telkinde bulun kendine. Benim bebişim olucak , hamile kalıcam die bunu bilinç altına yerleştir canım sonrada dua et

apartmandaki kat komşularım da bizim gibi gençler. bakıyorum onlara birinde 2 birinde 1 çocuk var hatunlar dal gibi. ben ne çocuk doğurdum ne evde oturdum sürekli yemek yedim bi de bundan önce çalıştığım ofis felaket yoğundu, sürekli hareket sürekli stres.. öyle ki orada geçen 2 senede iş hariç hayatıma dair hiç bir şey yapmamışım, çok idealist bir çocuktum, hep iyi bir öğrenciydim, hep ben evlenmicem anne ve babama yardım edicem derdim, nerde kendi kendimi bile zor geçindiriyorum artık ve buna çok üzülüyorum neden diye sorguluyorum bir cevap bulamıyorum...

Canım zararın neresinden dönersen kar demişler çok doğru. Düzelmicek durumlar değil seninki. Yeterki insanın sağlığı, sıhati, keyfi yerinde olsun. Kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…