işler bizim istediğimiz gibi gitmiyor malesefkızıyorum kendime evleneli 4 yıl oldu, ne işlerimi yoluna koyabildim, ne çocuk yapabildim, ne tasarruf edebildim, üstüne üstelik yeni ofis açınca dünya masraf, işler yolunda gitmeyince sürekli borçlanmalar. artık eşimden para istemeye utanıyorum. kendi kendime diyorum ki keşke evde otursaydım da adamı bu kadar masrafla yüzyüze bırakmasaydım.4 yıl içinde bi de 30 kilo aldım, buyur burdan yak. çok kızıyorum kendime çok. anlatamam. :95:
28 yaşındayım ama içim 40- 45 diyo
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlarr...bademciklerim şişti...birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum mide bulantısından ölüyorum...dün akşam üstü işten izin alıp erken çıktım dr gittim kan idrar tahlili yapıldı...enfeksiyon çıktı...bir sürü iğne ilaç verdi...kilo verme durumu bu haftada yattı sanırım:84:
Bugün yemek düzenim pek normal gitmedi.Yinede yazayım akşama sinemaya gideceğim AV Mevsimine çok güzel diyorlar gidip görelim
Kahvaltı
2 tane eti form yulaflı
2 tane eti form çikolatalı bisküvi
Ara
50 gr k-flex
200 ml yarım yağlı süt
4 tane kuru kayısı
Öğle
1 tane denge light sandviç ekmek
20 gr küflü peynir yararlı dedi annem zorla yedirdi
Ara
Elma
1 paket eti form karışık meyveli bisküvi
1 kupa form çayı
Akşam
50 gr k-flex
200 ml süt (planlanıyor )
2 lt su
Sabah 30 dk yürüyüş + 10 dakika leslie ( leslie yapamadım kesildim 10 dakikada) + 10 dakika kondisyon bisikleti
Akşamda sinemaya giderken 15 dakika tempolu yürüyüşüm olacak
evet ishalde vardı bayıldı çocuk açlıktan onun için serum verdilerNursena neden serum verildi,ishalmiydi..?
amin teşekkürederimiyi yapmışsın canım allah bir daha göstermesin............
geçen haftanın lodosu vurdu bünye zayıfladı ondan hastalandık sanırm:)))))))))))))))sevindim kizin bu gün iyi olduguna masallah isini bitirmissin bende halsizlik var hastalikdan elimi kaldirmaya gücüm yok
teşekkürler teyzesiOhh çok şükür iyileşti minik hanım ohh işlerde bitmiş bugün keyif yap kaçgündür hakkettin
ayy benimde yarım örgülerim duruyo çocuktan öremiyorum bulamaca şal diye bi model var netten başladım yarısı bitti darısı yarısınaniyekine ayıpdır söölemesi güzel örgü örerim kızıma bi tane jile yi 3 günde bitirdim(bitirene kadar çabalarım huyum) şimdide koyu pembeden yapmak istiyorum süslemesinide krem açık pembe yeşil çiçekler yapıcam çiçeklerin ortasınada minik çiçek şeklinde boncuklar var ondan koyucam
oğluşunda yokya ondan çabuk sarsılıyon demi geçmiş olsun dikkat et sensiz çekilmiiyo buralargeçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlarr...bademciklerim şişti...birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum mide bulantısından ölüyorum...dün akşam üstü işten izin alıp erken çıktım dr gittim kan idrar tahlili yapıldı...enfeksiyon çıktı...bir sürü iğne ilaç verdi...kilo verme durumu bu haftada yattı sanırım:84:
:94:acil şifalarrrr:94:Geçmiş olsun canım. Aynı durumdayız bende enfeksiyon olmuşum. İlaçlarıma bu sabah başladım ama çok ağır geldiler. Bide benim eşimede verdi aynı ilaçtan. Mide bulantısı yaptı bende. Sonumuz hayrolsun artık:94:
Herkese iyi akşamlar arkadaşalar
Bugün dediğim gibi diyetisyenin yollarını tuttum
Diyetisyen de 80 deil 89.5 çıktım
Aman ne mutlu
Boyum da çekti mi nedir?
1.70 çıktı
Kısacası yemem ve yememem gerekn şeylerden bahsetti filan
Vücudumun yağ oranı
Bi diyetim var
Ondan 3 hafta sonra 3 kilo vermiş olarak gtmm lazm :)
Ayrıntı isteyen var mı?
dün kardesim tel acti abla cami acta sana pizza vereyim yok dedim isdemiyom kilo alirim enisdem yer yok oda kilo alir dedim ve pizzayi almadim alsaydim garanti sicak sicak mis gibi kokan pizzayi yuvarlardim mideye
Saferan tebrik ederim canım bak gidiyor kilolar
Dün doktora gittim sistit olmuşum. Bi hap verdi aç karna içilen. Sabah içtim ama sabahtan beri midem bulanıyobide dier hap var antibiyotik. Zaten pko ilaçlarım vardı şimdi bide bunlar eklendi tam oldu Bulantıdan yürüyüşümede çıkamadım. Öğleden sonra iyi hissedersem çıkıcam inşallah
Süpersin valla maşallah bende çok istiyorum yiğenime örmek istiyorum ama olmuyor herşey marul gibi annemlerde diyoki olsun buda bir marifettir ::::))))))
cnm ben hep dua ediyom rabbim ümidini kesenlere hic bebegi olmayalara bebis tadi tattir diye aminn cok tatlilar bende 20 sene sonra oldu kizim insallah tutar cnm aminnnnnnnnnn
buna yazmadan edemicem yeğenin bana yakınmışş.......walla kızlar benim kuzen 4 aylık hamile 130 kilo ile hamile kaldı boyu da kısa. bizde şaşırdık ama oluyo yani... hem de hiç tedavi falan görmeden hamile kaldı...
bencede artık bekleme zamanı gelmiş.............apartmandaki kat komşularım da bizim gibi gençler. bakıyorum onlara birinde 2 birinde 1 çocuk var hatunlar dal gibi. ben ne çocuk doğurdum ne evde oturdum sürekli yemek yedim bi de bundan önce çalıştığım ofis felaket yoğundu, sürekli hareket sürekli stres.. öyle ki orada geçen 2 senede iş hariç hayatıma dair hiç bir şey yapmamışım, çok idealist bir çocuktum, hep iyi bir öğrenciydim, hep ben evlenmicem anne ve babama yardım edicem derdim, nerde kendi kendimi bile zor geçindiriyorum artık ve buna çok üzülüyorum neden diye sorguluyorum bir cevap bulamıyorum...
bu listeler beni bayıyo..............5 öğün şeklinde tasarlanmış bi menüm var canım
Sabah k kuru kayısı ile 2 bardak ılık su içeceğim hemen 15 dakika sonra da kahvaltı
Klasik diyet kahvaltı
Öğlen okulda olursam beyaz peynirli sandviç ile ayran
Yok evde olursam 8 yemek yaşığı etli sebze yemeği
! kase yoğrt
salata
1 kase çorba
1 ince dilim kepek ekmek ve benzeri türevleri
ara öğünde 1 paket diyet bisküvi 1 bardak süt yada 1 simit bir ayran
akşamda öğlenin aynısı ama yoğurt yarım kase
Yatmadan da iki meyve
Ki bunlarda büyüklüklerine göre dişiyor
salatalarda yağ yasak
günde iki litre su şart
kuruyemş pasta çikolata falan yasak
Çok istersem sütlü tatlı
Yada şu hazır satılan pudinglerden 2 küp
çaylar şekersiz ve sınırsız ve deee tabiki açık
balık yağda kızartılmayacak fırında olacak vs vs..
Boy anlamında da evet canım o yüzden pek aşırı kilolu gibi durmuyorum ama son aylarda kalça göbek aldı başını gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?