Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evdeki hesap çarşıya uymadı akşam k-flex yiyeceğim dedim ama sinemaya gidipte oranın çok kalabalık olduğunu ve filme sadece 5 dakika kaldığını görünce girmekten vazgeçtik ateş ablamı çağırdı burger kingten hamburger menü yedi yanına aldığı nugget tavuktan yedim 2 tane bunlar sorun değil tavuktan zarar gelmez işin kötüsü. Ablam bugün maaş aldım diye yaş pasta alıcam dedi ben yok alma dedim ama o kadar gezdikten sonra tansiyonum şekerim falan düştü ortaboy yaş pastanın 4te1ini yedim az buzda değil 4te1i ama sevindirici olan günlük kalorimi hesapladığımda sadece 1650 kalori tabi övünülecek birşey yok ama amannn sefam olsun erir gider rejime devam sorun yok :82:

iyi geceler ben bir süredir yazamadım ama okumaya çalışıyorum. hastalara çooook geçmiş olsun. dikkatli beslenmeye devam çünkü ben bir diyet listesi ile yada kalori sayarak beslenmiyorum. kendimce 2 kural geliştirdim. 1 asla aç kalma, 2 hiç bir zaman doyma. aaa slogan oldu. bolca su. akşam kayınvalidem ( bir kaç gündür bizde) karnıyarık beyaz plav bir de barbunya pişirmiş. eski kafam olsa birer tabak götürürdüm ama 2 şer kaşık hepsinden yedim. masadan kalktım bayaaa bayaaa açım. 2 bardak su 2 bardak çay. doydum. işe yarar inşallah. başlayalı 2 hafta oldu 2 kilo gitti gibi. ama bilemiyorum işe yarayıp yaramadığını beraber görüceğiz.

lunaazul, teşekkür ederim canım. gerçektende en önemlisi sağlık güzellikte önemli ama ikinci planda.
inşallah kilolardan kurtulup hepimiz sağlıklı güzel hanımlar oluruz

amin canım

bu aralar bende örgüye taktım kızıma jile örüyorum

resmini eklede görelim yaptıklarını

bende çok severim örgü örmeyi ama çocuklar dersler iş inanırmısınız kendime ayıracak vaktim yok bide üstüne facebook oyunları tamamım

oyunlardan uzak kalmak lazım çok vakit alıyor...

onların yerine örgü ör daha az yorucu

böyle düşünme okulunuda onlar için okuyorsun

sene kaybı yaşamadan bitirirsin inşallah

yaşın daha gençmiş

kendini bu kadar strese sokma

erkeklerin çocuk sahibi olmak için bizden dah çok vakitleri var onun içinde üzülme

Hay maşallah

walla kızlar benim kuzen 4 aylık hamile 130 kilo ile hamile kaldı boyu da kısa. bizde şaşırdık ama oluyo yani... hem de hiç tedavi falan görmeden hamile kaldı...

bende 27 yaşında hamile kalmıştım

ve ilk kızıma 85 ikinci kızıma 95 kilo ile hamile kaldım

hiç kendinizi kilodan dolayı olmayacakmış gibi şartlandırmayın

İnşallah canım

sabır canım kendini bu kadar yıpratma

28 yaşındayım ama içim 40- 45 diyo

ah ahh benimde için öyle diyor ama

böyle düşünme kendini mutsuz etme yaaa

senin dediğin gayet doğru bende öğünlerimi atlamadan ama öğün saatim gelince 2 su bardağı su içiyorum yemeklede 2 su bardağı su içiyorum baktım yine açılk hissdiyorum şekersiz çay ya kahve yada biberiye çayı içiyorum

bugün tam anlamıylaa uydum doktor iki gün karbonhidrat diyeti yapmamı söylemşti sebze yedim et cıssss

yarında böyle perşembe tartıdayımm bakalım evde tartılmıyorum ama çatlamak üzereyim meraktan

sizler tartılıyor musunuz her gün

vallahi ne diyetler yaptım isveç diyeti lahana çorbası diyeti ayırma diyeti. az buçuk verdim ama her verişimde iki katını aldım oturdum. en son ablamla kavga ettik "o kadar uykusuzum o kadar süt veriyorum doğumdan 6 ay geçti değil kilo vermek 3 kilo aldım üstüne". diye ağlıyorum. ablamda "ne kadar kandıracaksın kendini tuttun mu bir dakika boğazını mutlu" değince iyice çıkdırdım. 2 hafta hiç durmadan bebek mememde ben ıvır zıvır ağızıma tıkmakta. yedim yedim yedim. ıçımdeki sıkıntı boşalmadı, dolmadı. eee şişmemle kaldım. bir gün tak etti bayram sonu başladım hakettiğim hayatı albilmek için elime. ama diyet değil tüm beslenme hatalarımı düzeltmeye karar verdim. ha olmaz o zaman doktorluk işim demektir. hatalarımı kabul ettim. kendimle barıştım. kendime bir şans tanıdım.

saferan lunaazul ben aynı sayıyı tutturmuşuz 1500 merhaba kızlar

Son düzenleme:
bilgisayar çok yavaş ben gönderene kadar epey bi süre geçiyor

geçen hafta iyi geçmedimi seninki?

600 gr gitti

ama haftasonu geri aldım fazlasıyla

ama şuda var benim günlük aldığım kalori 1000 civarıydı

ve bana az kalori almak yaramıyor...

en iyisi iç güdülerime göre abartmadan yemek

sizin aldığınız kalori gayet iyi

kilonuz azaldıkça azaltmaya devam edin çok iyi olur

örgü örmeyi seviyorum bana terapi gibi oluyor pembe jileyi bitiriym de o zaman foto yükletirim oğlanlara süslemeyi de seviyorum düz haroşa krem ceketin üstüne ceviz yeşili kurdela taktım çok şık oldu (yakasına V yaka kollarına)

1500 aldığım gün mesala bu gün kendimi çok tok hissediyorum banadamı çok ne?

bende seviyorum örgü örmeyi

gerçekten tam bir terapi

sen ördüğün herşeyi oğlanlara yüklettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…