ben ilk senin kilolarında başladığıl zaman ortalama 1300 falan alıyordum
ve sporla beraber gayet iyi gidiyordu
biraz azalt istersen ama çokda abartma
1200-1300 iyi gibi denerim ya laf aramızda kızlar duymasın:18: bende kudurdum bu gün tartıda hüsran oldum yarın kararlıyım cozutmuycammm
dalokay
doktora gidip tahlil falan yaptırdınmı/
o zaman dünün iyi geçmiş
dalokay oğlumun adı benim adım mutlu tanıştığımıza memnun oldumhamilelik esnasında testlerim tamamlanmıştı. işte 1 sene kadar önce şekerim yoktu, tiroid tansiyon sıkıntısı da yoktu. bir tek anormal kilom. zaten her test sonrası doktorum "sende sorun olur demiştim ama..." ile başlayan cümleler kurdu. kilolu olmak sizi hastalık zanlısı haline getiriyor. bir de doktor alerjim var yıllardır onlarla çalışsam da...
evet pişti olduk...saferan lunaazul ben aynı sayıyı tutturmuşuz 1500merhaba kızlar
senin1800 normal kalorin 1200 alsan daha iyi olur... spor yapıyorsan onuda düş kaloriden ...1500 aldığım gün mesala bu gün kendimi çok tok hissediyorum banadamı çok ne?
benim haftasonu tartı berbattı ama toparlamyı başardım
hafta sonu 85.5-86 ları gördüm
ama bu sabah 83.5 gibi falan çıktı
çok yemek yiyince vücut su mu tutuyor bilmiyorum ki
tartımı kafayı yedi anlamadım....
dalokay oğlumun adı benim adım mutlu tanıştığımıza memnun oldumhamilelik esnasında testlerim tamamlanmıştı. işte 1 sene kadar önce şekerim yoktu, tiroid tansiyon sıkıntısı da yoktu. bir tek anormal kilom. zaten her test sonrası doktorum "sende sorun olur demiştim ama..." ile başlayan cümleler kurdu. kilolu olmak sizi hastalık zanlısı haline getiriyor. bir de doktor alerjim var yıllardır onlarla çalışsam da...
dün çok su içtim, yemekte eşim işte olduğu için akşam sadece çorba yapmıştım
ama bomba bir çorbaydı yemek gibi olmuştu ondan yedim
sonra tekrar işe gittim ve eve geç geldim
yani hareketli geçti ama beni su içmekte çok etkiliyor
su içmediğim zaman ibre yerinden kımıldamaz..
zaten herşeyin suçu kilo doktora gitmeye utanıyorum resmen
lunaazul :26: lnaazul ne demek benim nikim kızım 3 de 3 uşagım var deemek
1,5 litreyi bulursa şükür ediyorum içtiğim su 1-2 kerede yeşil çay
ispanyolca maviay demek
türkçe ve ingilizceyi fethettim sıra ispanyolcada
bende her sabah yeşilçay içerim kahvaltıyla.. yalnız çay içilmiyo kızlar okulda eşim erken gidiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?