Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çaysız yapamam şekersizde içemem tatlandırıcı aldım 1 kupa çaya yarım tatlandırıcı 1 küp şeker

bi yandan oyun oynuyom .. oda oyunları24 sitesi var oda oyunlarına bayılıyorum hergün yeni oyun geliyor.. önce oyun sonra iş.....

çaysız yapamam şekersizde içemem tatlandırıcı aldım 1 kupa çaya yarım tatlandırıcı 1 küp şeker

bende senin gbi diyenlerdenim

şekersiz çay içemem diye

ama tatlandırıcıların zararları olabileceğini düşünüyorum

zaten ondanda şeker zevki alamıyorum

o yüzden şekersiz çay içiyorum ve inan bana çok faydasını gördüm

tavsiye ederim şeker ve beyaz ekmeği hayatından uzaklaştır

bende senin gbi diyenlerdenim

şekersiz çay içemem diye

ama tatlandırıcıların zararları olabileceğini düşünüyorum

zaten ondanda şeker zevki alamıyorum

o yüzden şekersiz çay içiyorum ve inan bana çok faydasını gördüm

tavsiye ederim şeker ve beyaz ekmeği hayatından uzaklaştır

benim düşmanım ekmek bi bıraksam

yihhuuuu 13 olmuş.........hoşgeldin derin.... ne yedin bugün annenlerde çabuk dökül bakim.....

çok az çay içiyordum yarım kaşıkla şimdi hiç şekersiz içiyorum aştım kendimi....

ya şeker işi çayı tam suçlu yapıyor günde 2 demlik bitirirebilirim bayılırım çaya. her fince 2 şkerden oh oh ohhh. yavaş yavaş kesmeye başladım 2 tane sekeri 1 e indirdim. zamanla yarım sonra sıfır. bi kere becermiştim çayı şekerden kurtarmayı.

saferan annene gidiyorsun dikkat et yazmışsın vallahide dikkat etim bgün
menümü yazayım hemen
sabah: bir dilim tam buğday ekmeği çeyrek simit (kızımın simiti) peynir haşlanmış yumurta 5 siyah zeytin çay dom salt
öğle:2 kaşık fasulye bir dilim tam buğd ekm 5 kaşık kuskus
akşam: fırında tavuk (bir but kadar) bulgur pilavı bir porsiyon (belki biraz pilavı kaçırmış olabilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…