hıııııııı çabuk dersinin başına
ya şeker işi çayı tam suçlu yapıyor günde 2 demlik bitirirebilirim bayılırım çaya. her fince 2 şkerden oh oh ohhh. yavaş yavaş kesmeye başladım 2 tane sekeri 1 e indirdim. zamanla yarım sonra sıfır. bi kere becermiştim çayı şekerden kurtarmayı.
saferan annene gidiyorsun dikkat et yazmışsın vallahide dikkat etim bgün
menümü yazayım hemen
sabah: bir dilim tam buğday ekmeği çeyrek simit (kızımın simiti) peynir haşlanmış yumurta 5 siyah zeytin çay dom salt
öğle:2 kaşık fasulye bir dilim tam buğd ekm 5 kaşık kuskus
akşam: fırında tavuk (bir but kadar) bulgur pilavı bir porsiyon (belki biraz pilavı kaçırmış olabilirim)
gelişme var bendede 1 kupaya 1 şekerle içebiliyorum
saferan annene gidiyorsun dikkat et yazmışsın vallahide dikkat etim bgün
menümü yazayım hemen
sabah: bir dilim tam buğday ekmeği çeyrek simit (kızımın simiti) peynir haşlanmış yumurta 5 siyah zeytin çay dom salt
öğle:2 kaşık fasulye bir dilim tam buğd ekm 5 kaşık kuskus
akşam: fırında tavuk (bir but kadar) bulgur pilavı bir porsiyon (belki biraz pilavı kaçırmış olabilirim)
ben de okumak isterdim ünv.yi evlendikjten sonra marmara takı tasarım kazandım kayıt yaptırdım duruyo gitsemmi .. belki kızları evlendirince giderim... hala rüyalarımda okul yıllarım...
ben de okumak isterdim ünv.yi evlendikjten sonra marmara takı tasarım kazandım kayıt yaptırdım duruyo gitsemmi .. belki kızları evlendirince giderim... hala rüyalarımda okul yıllarım...
işte böyle nerde boğaz biz topukluyoz............yazdım canım yazdım ödevimi yerine getirdim.annemin karşı komşusu var her gittiğimizde bişiler yapıp yiyoruz bugün kızımı uyutuıyorum dedim hiç ikram olayına girişmedim bende. her seferindede kaçamak yapıyordum oyüzden bir ara annem tatlı yap dedi duymamazlıktan geldim .biliyorumki yapsam yiyeceğim
kaç yaşındasın canım
kızları evlendirmekten bahsettiğine göre kızların büyük
dna lar rna lar kafayı sıyırıcamne bu ya yıllardır çalış meslek hayatında önüne doğru düzgün çıkmasın gel şimdi okul sıralarına geridön
sana da
derincim tebrik ederim iyi tutmuşsun kendini
kararlıyım azaltıcam
işte böyle nerde boğaz biz topukluyoz............
daha 36küçüküm yaaa kızlar 13- 9 -1.5...........
yazdım canım yazdım ödevimi yerine getirdim.annemin karşı komşusu var her gittiğimizde bişiler yapıp yiyoruz bugün kızımı uyutuıyorum dedim hiç ikram olayına girişmedim bende. her seferindede kaçamak yapıyordum oyüzden bir ara annem tatlı yap dedi duymamazlıktan geldim .biliyorumki yapsam yiyeceğim
ne demek canım sen bi hafta tastamam bi yap esas alkış tartıdan gelcek sana....alkış aldım alkış aldım
vallahi tuttum canım çok mücadeleler verdim çümki hafta sonu artı birdeyimkahretsin yine
ne demek canım sen bi hafta tastamam bi yap esas alkış tartıdan gelcek sana....alkış aldım alkış aldım
vallahi tuttum canım çok mücadeleler verdim çümki hafta sonu artı birdeyimkahretsin yine
kararlıyım azaltıcam
işte böyle nerde boğaz biz topukluyoz............
daha 36küçüküm yaaa kızlar 13- 9 -1.5...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?