Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biz 14 yıl eşimin okulu bitirmesini bekledik ... destan gibi bi okul macerası daha kaldıramıyabilirim...

sabır et canım sonunda emeğinin karşılığını alıcaksın

geçen sene kalmadan geçtim bu sene de geçerim inşallah birde daha stajlarımız olacak okadar zaman sanki nerede çalıştıysak bu arda benim yaşımda 33 yani yılma saferan takı tasarımı çok severim ben devam et derim okuluna

tam buğday pek bi iyiymiş diyodu tv dietisyenlerinden biri.
herkesi öpüyorum ne yazıkki ben kaçar. dur sloganımı bi daha yazayım. 1 asla aç kalma 2 hiçbir zaman doyma. budur.

herkesi öpüyorum ne yazıkki ben kaçar. dur sloganımı bi daha yazayım. 1 asla aç kalma 2 hiçbir zaman doyma. budur.

gezmeye gitmeyi bunun için sevmiyorum hep bişeyler yemek zorundayız sanki
inanki bnde en çok sevdiğim şeyler kilo alma nedenim o ikramlar zaten
ne demek canım sen bi hafta tastamam bi yap esas alkış tartıdan gelcek sana....
inşallah canım inşallah

gözlerim kapanıyor eşim geçecekmiş birazda iyi gecelr hepinize

inş... şu minik biraz büyüsün....şunu da belirtim aranızda çocuk sahibi olucaklar yeni evliler varsa kaç çocuk istiyorsanıv en fazla 3-4 yaş arayla doğurun biraz zorluk çekersiniz ama örnek benim gibi devamlı bebek büyütmek zorunda kalmazsınız....

tam tahıllı hoşuma gidiyor yedikce yiyesim geliyor

he he he benim kızların arası tam 13 ay

evet slogan unutulmıcak.. iyi geceler...
inanki bnde en çok sevdiğim şeyler kilo alma nedenim o ikramlar zaten

inşallah canım inşallah

gözlerim kapanıyor eşim geçecekmiş birazda iyi gecelr hepinize

evet yiyelim ama ölçülü bizdede cumaları komşu gezmesi var en fazla 3 çeşit sınırı var bende yiyorum ama bi servis oda normal oluyor....

canım üzülme hiç bence aldığın 30 kilonun da 20 kilogramını verdin bak az kaldı..umarım işlerin de bir an önce düzelir de tamamen huzura kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…