beyaz ekmeyi hep kestim bende kepek tahıllı karışık yiyorum.. alıştım artık...
biz 14 yıl eşimin okulu bitirmesini bekledik ... destan gibi bi okul macerası daha kaldıramıyabilirim...
sabır et canım sonunda emeğinin karşılığını alıcaksın
tam buğday pek bi iyiymiş diyodu tv dietisyenlerinden biri.
herkesi öpüyorum ne yazıkki ben kaçar. dur sloganımı bi daha yazayım. 1 asla aç kalma 2 hiçbir zaman doyma.budur.
inanki bnde en çok sevdiğim şeyler kilo alma nedenim o ikramlar zatengezmeye gitmeyi bunun için sevmiyorum hep bişeyler yemek zorundayız sanki
inşallah canım inşallahne demek canım sen bi hafta tastamam bi yap esas alkış tartıdan gelcek sana....
tam buğday pek bi iyiymiş diyodu tv dietisyenlerinden biri.
herkesi öpüyorum ne yazıkki ben kaçar. dur sloganımı bi daha yazayım. 1 asla aç kalma 2 hiçbir zaman doyma.budur.
inş... şu minik biraz büyüsün....şunu da belirtim aranızda çocuk sahibi olucaklar yeni evliler varsa kaç çocuk istiyorsanıv en fazla 3-4 yaş arayla doğurun biraz zorluk çekersiniz ama örnek benim gibi devamlı bebek büyütmek zorunda kalmazsınız....
evet slogan unutulmıcak.. iyi geceler...tam buğday pek bi iyiymiş diyodu tv dietisyenlerinden biri.
inanki bnde en çok sevdiğim şeyler kilo alma nedenim o ikramlar zaten
inşallah canım inşallah
gözlerim kapanıyor eşim geçecekmiş birazda iyi gecelr hepinize
tam tahıllı hoşuma gidiyor yedikce yiyesim geliyor
sende mi gidi yosun....:2::2::2::2: çok acıklı oldu gitme hemşerim....iyi geceler kızlar
he he he benim kızların arası tam 13 ay
aaaaa tamam tadı güzel olabilir ama yedikçe yeme
bende senin gestapon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?