:13: tamam abi kızma
Merhaba kızlar ben fena grip oldum.Burnum domatese döndü inşallah diet kaçmaz bu arada raporum yazılmış acaba bu ayki adetle tüpbebek olayına girsemmi 2 ay beklesemmi kilo vermek için karar veremiyorum ne olur akıl verin
Ayy valla acayip hemen istiyorumda acaba iki ayda 6 kilo verbilirmiyim diye düşünüyorum hep rejim için erteledeim benim birde tansiyon problemimde var offf napsam ya bilemiyorumsen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır bence
ben derim ki bekle buca zaman eklemedin mi bekledin 2 ay daha bekle tansiyon var kilo var bir ihtimallede gebelikte çıkan şeker de vardır ben derimki 2 ay kilo vermesende sağlıklı ama beslenirsen yani 6 dilim ekmek kadar tahıl grubu 2 köfte kadar protein grubu 3 porsiyon elma 3 su bardağıda süt gubu ile beslen ondan sonra tüpbebek yap derim şahsen çünkü gebelikte vücut önce bebeği beslediği için beklemediğin rahatsızlıkların çıkabilirayy valla acayip hemen istiyorumda acaba iki ayda 6 kilo verbilirmiyim diye düşünüyorum hep rejim için erteledeim benim birde tansiyon problemimde var offf napsam ya bilemiyorum
ben derim ki bekle buca zaman eklemedin mi bekledin 2 ay daha bekle tansiyon var kilo var bir ihtimallede gebelikte çıkan şeker de vardır ben derimki 2 ay kilo vermesende sağlıklı ama beslenirsen yani 6 dilim ekmek kadar tahıl grubu 2 köfte kadar protein grubu 3 porsiyon elma 3 su bardağıda süt gubu ile beslen ondan sonra tüpbebek yap derim şahsen çünkü gebelikte vücut önce bebeği beslediği için beklemediğin rahatsızlıkların çıkabilir
gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var ama ilacı içip diyetine dikkat etmezsen olmaz yine tuzdan yağdan hamur işlerinden kaçacaksın moralde tabi çok önemli doktorlar bakıyorlar 8 aylık oldumu sezeryan ediyorlar ama tansiyon hastası gebeler de ön büyük risk tansiyonla birlikte ödem varsa esas risk odurçok haklısın doğru diyorsun sen ebeydin dimi ya tansiyonla sonuna kadar gidilir dimi en çok o korkutuyor beni birde bu kilom çok riskmi nedersin
gebeler içinde tansiyon ilaçları var tansiyonla ödem olursa esas risk odur kiloda sıkıntıdır ama ne yapalım olmayacak mıçocuğumuz kiloluyuz diyeçok haklısın doğru diyorsun sen ebeydin dimi ya tansiyonla sonuna kadar gidilir dimi en çok o korkutuyor beni birde bu kilom çok riskmi nedersin
Dimi yani bizimde hakımız soğal canım bilgilerin içingebeler içinde tansiyon ilaçları var tansiyonla ödem olursa esas risk odur kiloda sıkıntıdır ama ne yapalım olmayacak mıçocuğumuz kiloluyuz diye
kızlarr bugün okuldan arkadaşlarımla gittik sinemaya iskender yedi on kişlik grup ben şekersiz çayımı içtim sadece bir çatal bile almadım. diyetimi bozamam değil miaferin gelsin di mi bana
Günyadın arkadaşlar
Umarım herkes iyidir
Okula gitmeden bi yazayım dedim
Sabah ılık su ve kayısılarımı löpürdettm
Sadece cumartesileri tartıya çıkcam
Bakalım bu cumartesi halim ne olacak
Okulda da hazırladığım beyaz peynirli kepekli sandviçimi yiyeceğim
Yanında da ayran ooohhh mis gibi
Kendi elimle hazırladığım gibisi yokk
Tekrardan günaydınlar der ve kaçarım
sanada çok geçmiş olsun canım...benim bulantım ilaçlardan değil idrar yolu enfeksiyonu bulantı yaparmış...çok kötü yaaa oğluşuma hamileyken bile böyle bulantı çekmedim...20 sene oldu unutmuş olabilirmiyim acaba:26:Geçmiş olsun canım. Aynı durumdayız bende enfeksiyon olmuşum. İlaçlarıma bu sabah başladım ama çok ağır geldiler. Bide benim eşimede verdi aynı ilaçtan. Mide bulantısı yaptı bende. Sonumuz hayrolsun artık:94:
evet ishalde vardı bayıldı çocuk açlıktan onun için serum verdiler
amin teşekkürederim
geçen haftanın lodosu vurdu bünye zayıfladı ondan hastalandık sanırm:)))))))))))))))
teşekkürler teyzesi
ayy benimde yarım örgülerim duruyo çocuktan öremiyorum bulamaca şal diye bi model var netten başladım yarısı bitti darısı yarısına
oğluşunda yokya ondan çabuk sarsılıyon demi geçmiş olsun dikkat et sensiz çekilmiiyo buralar
:94:acil şifalarrrr:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?