Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ne yaedim...

KAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
meyve suyu - kayısı 100 ml. 50 cal.
beyaz peynir 2.5 kib. kut. 200 cal.
toplam 400 cal.
...

selam kızlar
geçmiş olsun banu limonlu ıhlamur iç canım iyi gelir
öğle yemeği düşünüyorum kendime inşallah zararlı bişi yemeden aklıma gelirde bir an önce yerim. şimdi kızımı uyutup leslie yapacağım

Günaydın Kızlaaaaarr
Sabah tartıldım pazar günü rejime başlamadan önce tartıldığımda 120.4 çıkmıştı bu sabah 119.4 3 günde 1 kilo maaaşşşaaalllhhh her 3 günde 1 kilo versem ne güzel olur dimi
Sabah 30 dakika leslie yaptım sonrada hızlı ve tempolu şekilde 35 dakika yürüdüm mutluuyummm spor yapmak beni mutlu ediyor ve hergün yapacağım inşallah birde güzel bir iş bulabilsem Allahın izniyle inşallah
Kızzzlllaaarr rejim önemli değil emin olun herşey sporda bitiyor ne yapın edin spor yapmaya çalışın başlayınca insan duramıyor hadi inşaallahhhh böyle devam ederim :87:

Merhaba kızlar bugün berbat durumdayım zaten hep griğlerimi zor atlatırım inşallah ateşim çıkmaz offf

Geçmiş olsun banucum grip çok zor ya bol bol portakal ye ıhlamur iç limonlu ve yat dinlen
Grip için hep aynı şey ;
Doktora gidersen 1 haftada evde yatarak 7 günde geçer diyorlar

Merhaba kızlar bugün berbat durumdayım zaten hep griğlerimi zor atlatırım inşallah ateşim çıkmaz offf

Geçmiş olsun banucum grip çok zor ya bol bol portakal ye ıhlamur iç limonlu ve yat dinlen
Grip için hep aynı şey ;
Doktora gidersen 1 haftada evde yatarak 7 günde geçer diyorlar

Bana göre yaptığın en doğru şey spor diebilirim. Tebrik ederim canım böyle devam eder inşallah

Geçmiş olsun canım. Bence bekle derim 2 ay daha gerçi yaşını bilmiyom ama 2 ay hemen geçer. Kilo veremesen bile psikolojik olarak biraz kafanın rahatlaması lazım çünkü gördüğüm kadarıyla şüphelerin , acabaların var. Bunları yenmeye çalış pozitif düşün. İyi düşün ki iyi olsun

Yahu neden kimse muhabbet etmiyor eskiden bir başlardık geceye kadar durmazdı burası şimdi hep kopukluk var ya da bana öyle geliyor Eee nasılsınız online olan hatunlar

Sağolun kızlar dediklerinizi yapıcam
Baharcım süpersin hep böyle git
Bende bu ay başlıyorum tüpe mecburen yoksa rapor iptal oluytormuş off kaldı kilolar üstüme Allah hayırlısını eylesin bana bol bol dua edin arkadaşlar

Derincim rejim nasıl gidiyor bende şu 20 günde ne verdim verdim ondan sonrası inşallah tutarda yemem o zamanda çok

Sağol canım
Ama sende üzme kendini ekincikin dediği gibi insanlar ne kilolarla hamile kalıyorlar Allah büyüktür sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebeğin olur inşallah hep beraber büyütürüz

bugünki menüm
sabah
su,tiroid ilacım
kahvaltı
tb ekmek 1 bardak zencefilli yy süt,peynir,zeytin,
öğle
mercimek çorba,brokoli salatası,yoğurt
ara
acıkırsam armut yerim
akşam
tavuk,salata

Derincim rejim nasıl gidiyor bende şu 20 günde ne verdim verdim ondan sonrası inşallah tutarda yemem o zamanda çok

başka topikde(80-89) hamile 2 bayan dietisen eşliğinde hamileliklerini geçiriyorlar sende hamile kalıncada gidersin olur biter rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…