Merhaba kızlar bugün berbat durumdayım zaten hep griğlerimi zor atlatırım inşallah ateşim çıkmaz offf
Merhaba kızlar bugün berbat durumdayım zaten hep griğlerimi zor atlatırım inşallah ateşim çıkmaz offf
Günaydın Kızlaaaaarr
Sabah tartıldım pazar günü rejime başlamadan önce tartıldığımda 120.4 çıkmıştı bu sabah 119.43 günde 1 kilo maaaşşşaaalllhhh her 3 günde 1 kilo versem ne güzel olur dimi
Sabah 30 dakika leslie yaptım sonrada hızlı ve tempolu şekilde 35 dakika yürüdümmutluuyummm spor yapmak beni mutlu ediyor ve hergün yapacağım inşallah birde güzel bir iş bulabilsem Allahın izniyle inşallah
Kızzzlllaaarr rejim önemli değil emin olun herşey sporda bitiyor ne yapın edin spor yapmaya çalışın başlayınca insan duramıyor hadi inşaallahhhh böyle devam ederim :87:
Sağolun kızlar dediklerinizi yapıcam
Baharcım süpersin hep böyle git
Bende bu ay başlıyorum tüpe mecburen yoksa rapor iptal oluytormuş off kaldı kilolar üstüme Allah hayırlısını eylesin bana bol bol dua edin arkadaşlar
Biz hep buralardayız burası gece coşuyo artık ne güzel seni mutlu görmek baharYahu neden kimse muhabbet etmiyor eskiden bir başlardık geceye kadar durmazdı burası şimdi hep kopukluk var ya da bana öyle geliyorEee nasılsınız online olan hatunlar
Sağol canım zaten kız olursa adaşın gelicekSağol canım
Ama sende üzme kendini ekincikin dediği gibi insanlar ne kilolarla hamile kalıyorlar Allah büyüktür sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bir bebeğin olur inşallah hep beraber büyütürüz
Derincim rejim nasıl gidiyor bende şu 20 günde ne verdim verdim ondan sonrası inşallah tutarda yemem o zamanda çok
Sağol canım zaten kız olursa adaşın gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?