Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar, bahar pozitif olman harika. banu inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeğine kovuşacaksın. kilolu kalınsa da maximum 9 kilo alarak bebek doğurursun demişti doktorum. ben 94 ile kalıp 114 ile giderek şişme sınırımı aştım ama sen dikkat ederek az kiloyla sağlıklı bir bebek sahibi olursun eminim.

banucum hayırlı olsun inşallah sende bebeğine kavuşursun sağlıkla..
20 günde hiç olmadı sporunuda yap yürüyüşe çık daha dikkatli ol en azından 4 kilo verirsin sağlıklı yemeğe başla.zaten tüp bebek konduğu zaman fazla hareket edemeyeceksin sadece diyetine devam edebilirsin.moralini bozma bak ben 120 kiloda bile hamle kalmıştım ama bebeğim karnıma gelişmemişti o zaman hmde oda kendiliğindendi.kilonu stres yapma tedavin boyunca kilodan olmazmı acaba deme moralini yüksek tut. olumlu düşün olumlu olsun inşallah.zaten inşallah pozitif sonucu aldığında bile yatma .arkadaşım hiç yatmadım diyor hemde tuttu .
benim diyet iyi gidiyor canım ancak hafta sonu aldığım bir kiloyu verebilmişim. olsun yinede şimdi sporumu yaptım dahada rahatladım mutlu oluyorum spor yaptığımda

yarın bende hastaneye gideceğim kan tahlii filan yaptıracağım bakalım guatr değerlerim ne durumda bu kdar dikkat ediyorum ama yinede gitmiyor şimdi belki sporla hızlanır metabolizma

Ohhh çok acıkmışım valla kızlar öğle yemeği denemez ama 1 yumurta kırdım tavada yanında küflü peynir ve zeytin yedim 1de light ekmek tansiyonum düşmüş demekki tuzlu şeyler istedi canım şimdi boool bol su içerim :86:

bi şey yenmeyincede su içilmiyoki

annem hep perhiz diet yapardı su da içmesi lazım kızardık içmiyosun diye acı ekşi yenmeli ki su içiym derdi haklıymış

Safran çayı kullanan varmı arkadaşlar ???

Hiç duymadım. O ne işe yarıyomuş ki? Su kaybına gelince onun içtiğin suyla ilgisi yok. Vücut çeşitli durumlarda veya yediklerin içtiklerine bağlı olarak (özellikle çok tuzlu yersen) ödem tutuyo. Buda vücutta şişlik yapıyo , ağırlık yapıyo. Ayağınla dizkapağın arasında kalan bacak bölgene tek parmağınla bastır. Eğer çukur oluşuyosa ödem vardır vücudunda. Anlamanın en kolay yolu bu. İçtiğin suyu zaten idrarla atıyosun. Onun pek alakası yok yani ama bol su içmek ödemede geliyo

Ayyyy bende bi güzin abla oldum sanki. Herşeye bi cevap var :81: Gerçi bilmekte bi işe yaramıyo uygulamadıktan sonra. Ben 2 gündür kendimi tanıyamıyorum. 7 tane hap içiyorum 2 günden beri acaba onlarmı iştahımı açtı diyorum. Sürekli bir yeme isteği Offf napıcam ben yaaa. Bide haplar mide bulantısı yapıyo , bişeyler yiyince geçiyo. Acaba ondanmı yiyorum :44: anlayamadım gitti

Arkadaşlar iyi akşamlar
Hastalıklarını yenememiş olanlara çok çok geçmiş olsun

kilo verenlere de tebrikleeerrr

Yanlız gün gün tartılmak ne kadar doğru?

Belki adet dönemin yaklaşıyordur.Ama bazı ilaçlar iştah açıyor o kesin kanıtlanmış ben tarafından ::)))

Belki adet dönemin yaklaşıyordur.Ama bazı ilaçlar iştah açıyor o kesin kanıtlanmış ben tarafından ::)))

Adet dönemine daha var ama dediğin gibi ilaçlar belki bende öle tahmin ediyorum. Şu ilaçlar bitene kadar vermeyi vazgeçtim zatende almasam bari canım. Alması ne kadar kolayda , vermek için resmen şavaşıyoruz vücudumuzla , beynimizle , nefsimizle

Aynen valla 1 sene uğraştım 50 kilo verdim sonra nasıl olduğunu anlamadan 15 kilo aldım şimdi biraz verdim ama yanıyorum o eski kilomda olsaydımda öyle tüpe geçseydim diye offf
Ben çok çabuk alıyorum birde tatlıyı çok seviyorum

Senin tedavi ne zaman başlicak canım? Ayyy ben bile heyecanlandım valla. Kimbilir ne kadar güzeldir hamile olmak. Vücudunda bir canlı beslemek ve sonra dünyaya getirip anne olmak. Ben geçen sene hamileydim gerçi ama 8 haftalıkken düştü malesef hiçbişey anlayamadım hamilelikten

Bende geçen sene 7 haftalıktı düşürdüm çok acıydı benim için hala aklıma gelince ağlıyorum.İnan bende bilemiyorum inşallah bu sefer sonuna kadar giderimde bu duyguyu yaşarım
Umarım sende kısa zamanda yaşarsın.Hiç sorma kalbim dışarı çıkıyor birde bu kadar çabuk olmıycaktı raporumu kaybedermişim ondan 2 hafta içinde olucak Allahım ne olur bu sefer olsun benim için dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…