Ohhh çok acıkmışım valla kızlar öğle yemeği denemez ama 1 yumurta kırdım tavada yanında küflü peynir ve zeytin yedim 1de light ekmek tansiyonum düşmüş demekki tuzlu şeyler istedi canım şimdi boool bol su içerim :86:
bi şey yenmeyincede su içilmiyoki
annem hep perhiz diet yapardı su da içmesi lazım kızardık içmiyosun diye acı ekşi yenmeli ki su içiym derdi haklıymış
Safran çayı kullanan varmı arkadaşlar ???
Belki adet dönemin yaklaşıyordur.Ama bazı ilaçlar iştah açıyor o kesin kanıtlanmış ben tarafından ::)))Ayyyy bende bi güzin abla oldum sanki. Herşeye bi cevap var :81: Gerçi bilmekte bi işe yaramıyo uygulamadıktan sonra. Ben 2 gündür kendimi tanıyamıyorum. 7 tane hap içiyorum 2 günden beri acaba onlarmı iştahımı açtı diyorum. Sürekli bir yeme isteğiOfff napıcam ben yaaa. Bide haplar mide bulantısı yapıyo , bişeyler yiyince geçiyo. Acaba ondanmı yiyorum :44: anlayamadım gitti
Yok burda hemen hemen kimse hergün tartılmıyor bazen arada kaçamak yapılabilir tartı konusundaSaol lego. Yanlız hergün tartılmıyoruz normalde cumaları haftada bir yani. Tartılanlar sabırsız olanlar
Belki adet dönemin yaklaşıyordur.Ama bazı ilaçlar iştah açıyor o kesin kanıtlanmış ben tarafından ::)))
Aynen valla 1 sene uğraştım 50 kilo verdim sonra nasıl olduğunu anlamadan 15 kilo aldım şimdi biraz verdim ama yanıyorum o eski kilomda olsaydımda öyle tüpe geçseydim diye offfAdet dönemine daha var ama dediğin gibi ilaçlar belki bende öle tahmin ediyorum. Şu ilaçlar bitene kadar vermeyi vazgeçtim zatende almasam bari canım. Alması ne kadar kolayda , vermek için resmen şavaşıyoruz vücudumuzla , beynimizle , nefsimizle
Aaa öylemiiii ay çok mutlu oldummmmm inşallah kız olur o zaman
Bende geçen sene 7 haftalıktı düşürdüm çok acıydı benim için hala aklıma gelince ağlıyorum.İnan bende bilemiyorum inşallah bu sefer sonuna kadar giderimde bu duyguyu yaşarımSenin tedavi ne zaman başlicak canım? Ayyy ben bile heyecanlandım valla. Kimbilir ne kadar güzeldir hamile olmak. Vücudunda bir canlı beslemek ve sonra dünyaya getirip anne olmak. Ben geçen sene hamileydim gerçi ama 8 haftalıkken düştü malesefhiçbişey anlayamadım hamilelikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?