Aynen valla 1 sene uğraştım 50 kilo verdim sonra nasıl olduğunu anlamadan 15 kilo aldım şimdi biraz verdim ama yanıyorum o eski kilomda olsaydımda öyle tüpe geçseydim diye offf
Ben çok çabuk alıyorum birde tatlıyı çok seviyorum
Bende geçen sene 7 haftalıktı düşürdüm çok acıydı benim için hala aklıma gelince ağlıyorum.İnan bende bilemiyorum inşallah bu sefer sonuna kadar giderimde bu duyguyu yaşarım
Umarım sende kısa zamanda yaşarsın.Hiç sorma kalbim dışarı çıkıyor birde bu kadar çabuk olmıycaktı raporumu kaybedermişim ondan 2 hafta içinde olucak Allahım ne olur bu sefer olsun benim için dua edin
başka topikde(80-89) hamile 2 bayan dietisen eşliğinde hamileliklerini geçiriyorlar sende hamile kalıncada gidersin olur biter rahat ol
merhaba kızlar, bahar pozitif olman harika. banu inşallah sorunsuz bir hamilelikle bebeğine kovuşacaksın. kilolu kalınsa da maximum 9 kilo alarak bebek doğurursun demişti doktorum. ben 94 ile kalıp 114 ile giderek şişme sınırımı aştım ama sen dikkat ederek az kiloyla sağlıklı bir bebek sahibi olursun eminim.
banucum hayırlı olsun inşallah sende bebeğine kavuşursun sağlıkla..
20 günde hiç olmadı sporunuda yap yürüyüşe çık daha dikkatli ol en azından 4 kilo verirsin sağlıklı yemeğe başla.zaten tüp bebek konduğu zaman fazla hareket edemeyeceksin sadece diyetine devam edebilirsin.moralini bozma bak ben 120 kiloda bile hamle kalmıştım ama bebeğim karnıma gelişmemişti o zaman hmde oda kendiliğindendi.kilonu stres yapma tedavin boyunca kilodan olmazmı acaba deme moralini yüksek tut. olumlu düşün olumlu olsun inşallah.zaten inşallah pozitif sonucu aldığında bile yatma .arkadaşım hiç yatmadım diyor hemde tuttu .
benim diyet iyi gidiyor canım ancak hafta sonu aldığım bir kiloyu verebilmişim. olsun yinede şimdi sporumu yaptım dahada rahatladım mutlu oluyorum spor yaptığımda
yarın bende hastaneye gideceğim kan tahlii filan yaptıracağım bakalım guatr değerlerim ne durumda bu kdar dikkat ediyorum ama yinede gitmiyor şimdi belki sporla hızlanır metabolizma
Bu kadar dert etme ama sende bişey yok. Anne olmaya odaklan şimdi sen. Hamile kaldıktan sonra dietisyene gidersin veya gerek bile yok bence aslında. Sen öğrenmişsindir sağlıklı beslenme şeklini. Biraz dikkat edersin olur biter. Çok severek yemediğin ama yemek zorunda olduklarını az yersin , canının istediklerini azcık fazla yersin dengeler
Ay birde sigarayı bıraksam ıhlamur içip sigara içen ben varımdır heralde hasta hasta
Yemek yancak valla çeneye daldım gidip bakayım
Bende geçen sene 7 haftalıktı düşürdüm çok acıydı benim için hala aklıma gelince ağlıyorum.İnan bende bilemiyorum inşallah bu sefer sonuna kadar giderimde bu duyguyu yaşarım
Umarım sende kısa zamanda yaşarsın.Hiç sorma kalbim dışarı çıkıyor birde bu kadar çabuk olmıycaktı raporumu kaybedermişim ondan 2 hafta içinde olucak Allahım ne olur bu sefer olsun benim için dua edin
merhaba arkadaşlar,
siteyi uzun zamandır takip ediyorum, sonunda yazmaya ve sizlerden destek almaya karar verdim.
123,2 kilo ile dün diyete başladım. neler önerirsiniz. haftalık kilo bildirimlerini de bu başlıkta mı yapıyorsunuz. bi yol gösterin bana:)
Sağol baharcım bu arada sen süper gidiyorsun aman hep böyle ol nazara gelme canımCanım ben hep dua ederim Allah isteyen herkese versin diye sana daha çok dua edeceğim Baharına çabucak kavuşasın diye inşallah Allahın izniyle
Hoşgeldin canım cumaları tartı günümüz burda yapıyoruz yena var ona kilonu bildir seni listeye alsın.
Yapıcağın şeyler hep bildiklerin aslında düzenli beslen aç bırakma kendini 6 öğün ye ama az ye bazı arkadaşlar kalori sayıyor öyle de güzel kilo veriliyor
Benim ablam yapıyorduAyseebru ona sorabilirsin ben bir kere yaptım çok kilo verdim ama şimdi bu havalarda o dieti yapmak iyi fikir değil bence meyva sebze yok ama sen bilirsinevet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?
mutsuzum ben zayıflamış gibi hissetmiyorum kendimi dktorumun verdiği listeye uydum ama :44:
selam kızlaaar... bu gün yoktum bayramdan önce aldığüım diyetisyen randevuma gittim ...ilg
inç şeyler öğrendim ..şimdi yemek yapmam lazım gelişmeleri ilk fırsatta yazıcam....:79::79::79::79:
Benim ablam yapıyorduAyseebru ona sorabilirsin ben bir kere yaptım çok kilo verdim ama şimdi bu havalarda o dieti yapmak iyi fikir değil bence meyva sebze yok ama sen bilirsin
Benim uyguladığım diet sabah 1 dilim ekmek peynir çay dom sal Aralarda 100 kalorilik meyva veya lıght ürünler öğlen çorba salata ayran 1 dil ekm Akşam sebze 1 dilim ekmek salata ayran yada yoğurt istersen dene
Aynen canım sürekli bir diet ve sabır lazım kilolarımız yüksek çünkü.Benim verdiğim listeye tam uyarsan haftada 1.5 kilo verebilirsin istersen bir hafta deneevet meyve sebze işi sıkıntılı ama baştan birazcık hızlı kilo vermek motive eder gibi geldi, ne bileyim.. aslında en güzeli sonrasında sürdürülebilir bişi yapıp komple beslenme sistemini değiştirmek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?