Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu kadar dert etme ama sende bişey yok. Anne olmaya odaklan şimdi sen. Hamile kaldıktan sonra dietisyene gidersin veya gerek bile yok bence aslında. Sen öğrenmişsindir sağlıklı beslenme şeklini. Biraz dikkat edersin olur biter. Çok severek yemediğin ama yemek zorunda olduklarını az yersin , canının istediklerini azcık fazla yersin dengeler

Derincim sağol canım senin desteğin bana büyük çünkü aynı duyguları yaşadın.İnşallah kilo almam
Doğacım çok doğru bende senin gibi düşünüyorum umarım hamile kalırımda dietisyene giderim

Ayyy çok heyecanlı gerçekten. Senin için dua edicem canım eminim burdaki herkeste edicek. Sen kalbini ferah tut. Bide yürüyüşe başla derim. İllaki faydası olur. Zaten hamileyken yürütüyolar. Sen başla şimdiden yavaş yavaş

başka topikde(80-89) hamile 2 bayan dietisen eşliğinde hamileliklerini geçiriyorlar sende hamile kalıncada gidersin olur biter rahat ol

İşte elde değil hep kiloyla zor olduğu anlatılınca insanın morali bozuluyor.Ama valla moralimi düzelttin sağol canım

Ay birde sigarayı bıraksam ıhlamur içip sigara içen ben varımdır heralde hasta hasta
Yemek yancak valla çeneye daldım gidip bakayım

Ay birde sigarayı bıraksam ıhlamur içip sigara içen ben varımdır heralde hasta hasta
Yemek yancak valla çeneye daldım gidip bakayım

Bırakırsın canım hele bi hamile kalda zaten içmek istemezsin o zaman bebeğini düşünerek. Bende çıkiiyim artık eşim gelicek. Ona yemek hazirliyim. Öptüm kızlar

Canım ben hep dua ederim Allah isteyen herkese versin diye sana daha çok dua edeceğim Baharına çabucak kavuşasın diye inşallah Allahın izniyle

merhaba arkadaşlar,

siteyi uzun zamandır takip ediyorum, sonunda yazmaya ve sizlerden destek almaya karar verdim.
123,2 kilo ile dün diyete başladım. neler önerirsiniz. haftalık kilo bildirimlerini de bu başlıkta mı yapıyorsunuz. bi yol gösterin bana:)

Hoşgeldin canım cumaları tartı günümüz burda yapıyoruz yena var ona kilonu bildir seni listeye alsın.
Yapıcağın şeyler hep bildiklerin aslında düzenli beslen aç bırakma kendini 6 öğün ye ama az ye bazı arkadaşlar kalori sayıyor öyle de güzel kilo veriliyor

evet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?

selam kızlaaar... bu gün yoktum bayramdan önce aldığüım diyetisyen randevuma gittim ...ilg
inç şeyler öğrendim ..şimdi yemek yapmam lazım gelişmeleri ilk fırsatta yazıcam....:79::79::79::79:

evet haklısın, karbonhidrat sayımı mı yapsam diye düşünüyorum, kafama yatıyor aslında, ne dersiniz? var mı burada yapan?
Benim ablam yapıyorduAyseebru ona sorabilirsin ben bir kere yaptım çok kilo verdim ama şimdi bu havalarda o dieti yapmak iyi fikir değil bence meyva sebze yok ama sen bilirsin
Benim uyguladığım diet sabah 1 dilim ekmek peynir çay dom sal Aralarda 100 kalorilik meyva veya lıght ürünler öğlen çorba salata ayran 1 dil ekm Akşam sebze 1 dilim ekmek salata ayran yada yoğurt istersen dene

selam kızlaaar... bu gün yoktum bayramdan önce aldığüım diyetisyen randevuma gittim ...ilg
inç şeyler öğrendim ..şimdi yemek yapmam lazım gelişmeleri ilk fırsatta yazıcam....:79::79::79::79:

Bekliyoruz saferancım bizleride bilgilendir orda kaç kilo çıktın

evet meyve sebze işi sıkıntılı ama baştan birazcık hızlı kilo vermek motive eder gibi geldi, ne bileyim.. aslında en güzeli sonrasında sürdürülebilir bişi yapıp komple beslenme sistemini değiştirmek sanırım.

Aynen canım sürekli bir diet ve sabır lazım kilolarımız yüksek çünkü.Benim verdiğim listeye tam uyarsan haftada 1.5 kilo verebilirsin istersen bir hafta dene

banu145145 tatlım su atılımını nasıl sağlayacağım ki. mate ve mısır püskülü kiraz sapı çaylarını demledim içemiyorum çok acılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…