Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banu145145 tatlım su atılımını nasıl sağlayacağım ki. mate ve mısır püskülü kiraz sapı çaylarını demledim içemiyorum çok acılar
Canım ben dal tarçın karanfil çayı içiyorum çok işe yarıyor tadı çok güzel içine sakarinde koyuyorum birde yeşil çay sonrada ikametgah tuvalet oluyor tavsiye edreim

İyi geceler arkadaşlar 20.30 meyvemi de yedim geldim,hatta şu an kuru üzüm yiyorum
Çünkü ders çalışıyorum
Hafta sonu son vizelerim var
Zihnimi açsın biraz dedim
Ah biraz da kiloları açan,azaltan şeyler bulsam

Merhaba Canım hoşgeldin aramıza
Kilon hemen hemen Derin ve benim gibi boyunu ve yaşını öğrenebilirmiyim
Bende kalori hesabı yapıyorum yani öyle fazla abartmadan tavsiye ederim ama en önemlisi spor. Leslie yapmanı öneririm :87:

Sağol baharcım bu arada sen süper gidiyorsun aman hep böyle ol nazara gelme canım

Amin banucum Allah nazardan saklasın ve benim hayatıma etki edecek kötü insanları hayatıma yaklaştırmasın birdaha

Canım çok zor işin ama dayan öğrencilik günleri çok güzeldir sonradan insan çok özlüyor kopya çekmeyi bile özledim yahu

kızlar başka su atmak için önerebileceğiniz neler var

slm cnm kereviz su attiricidir
SAĞLIĞIMIZA YARARLARI

Yukarıda sayılan önemli besin değerlerinin yanı sıra, kerevizin sağlığımıza yararlı etkileri bitkiyi şifalı (tıbbi) otlardan saydıracak kadar çoktur. Bunları da şöyle özetleyebiliriz:

o Güçlü bir idrar söktürücüdür: içerdiği apiol adlı maddeyle idrar yollarını ve kanı temizler. Bedende şikâyetlere neden olan bazı durumlara (sözgelişi, eklemlerdeki gut hastalığı gibi) iyi gelir.

Bugün ki menümü paylaşayım
Kahvaltı
50 gr k-flex
200 ml yarım yağlı süt
Ara
6 tane yulaflı kepekli bisküvi
Form çay
Öğle
1 lihgt ekmek
20 gr peynir
1 yumurta
3 tane zeytin
Akşam
1 porsiyon fırında patates köfte
1 light ekmek

2.5 lt su,1 maden suyu

40 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika leslie

slm kizlar yediklerimi yazayim yazmadan bu gün sabah tartildim sok oldum 84.8 cikdim oleyyy cumaya kadar degismesse
kahvalti: 2cavdar ekmek
2bardak saharinli cay
sucuk
8zeytin
ara: 1fincan kahve
ölen:
yarim kepce pirincli corba
3kasik kavurma
2kasik misir
1tabak bulgur pilavi
1kase kadar patates salatasi
4bardak cay l az sekerli
2mandalina
azcik havuc
azcik armut bu kadar yazinca baya olmus :18:

Pısssst naapıyosunuz kardişşşler....

Topiğin hatunları ufff olmuş,hasta olanlara acil şifalar diliyorum..Aklımda kalan isimler,yağmurgözlü,doga,toksin,banu unuttuğum varmı..:)
Bol bol su,bitki çayı,tavuksuyuna çorbanızı için,bol bol dinlenin birde mandalina yiyin..:)))
muckssssss....

iyi akşamlar kızlar saferannnnnnnnnnnnnnnnn doktorun tarısının sonucunu söylesene çok merak ettim:26::26:
bugün yediklerim ve kalorilerini yazayım size KAHVALTI yumurta 1 ad. 80 cal.
ekmek 2 dilim 180 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
domates 1 tane 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
1. ARA ÖĞÜN yumurta 1 ad. 80 cal.
ekmek - beyaz 100 gr. 321 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
2. ARA ÖĞÜN süt (tam yağlı) - inek 200 gr. 124 cal.
armut 1 ad. 70 cal.
trabzon hurması 200 gr. 130 cal.
ayva 1 küçük boy 57 cal.
AKŞAM YEMEĞİ patates (haşlama) 200 gr. 200 cal.
karnabahar (karnıbahar) 200 gr. 64 cal.
haşlanmış tavuk 0.2 por. 51 cal.
turp 50 gr. 9 cal.
393 cal.
130 cal.
481 cal.
381 cal.
324 cal.
toplam1709 cal.

merhaba arkadaslar.gecen hafta kilo bildirimi yapamadim.internette sorun vardi.bugun itibariyle gecici olarak 3G kullaniyorum,malesef bende moral motivasyon 0in altinda eksilerde geziyo.coook mutsuzum.zaman zaman kendimden nefret ediyorum.bu gidise bir dur demeliyim.bu arada 95 kilo oldum.bundan sonra hergun duzenli olarak yazicam.ancak burasi beni dizginliyor.uzak kalmak yaramadi.sizlerinde caba gosterip emeklerinin karsiligini aldigini gormek bana sevk veriyor.iyiki varsiniz.

Son düzenleme:

hoşbuldum:)

boyum 168, yaşım da 26... son dört yılda 50 kilo aldım. ah o aldığım 50yi versem yetecek bana. hatta iki haneli rakamlar bile ziyadesiyle mutlu edecek beni:)

Aynı yaştaymışız canım 50 kilo neden aldın hastalık falanmı var

ben 1 senede 40 kilo aldım malesef. kortizon, pko ve panik atak ilaçlarıyla yaş 20 vereceğiz inşallah.. :85::85: :85:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…