Canım ben dal tarçın karanfil çayı içiyorum çok işe yarıyor tadı çok güzel içine sakarinde koyuyorum birde yeşil çay sonrada ikametgah tuvalet oluyor tavsiye edreimbanu145145 tatlım su atılımını nasıl sağlayacağım ki. mate ve mısır püskülü kiraz sapı çaylarını demledim içemiyorum çok acılar
Aynen canım sürekli bir diet ve sabır lazım kilolarımız yüksek çünkü.Benim verdiğim listeye tam uyarsan haftada 1.5 kilo verebilirsin istersen bir hafta dene
merhaba arkadaşlar,
siteyi uzun zamandır takip ediyorum, sonunda yazmaya ve sizlerden destek almaya karar verdim.
123,2 kilo ile dün diyete başladım. neler önerirsiniz. haftalık kilo bildirimlerini de bu başlıkta mı yapıyorsunuz. bi yol gösterin bana:)
Sağol baharcım bu arada sen süper gidiyorsun aman hep böyle ol nazara gelme canım
İyi geceler arkadaşlar 20.30 meyvemi de yedim geldim,hatta şu an kuru üzüm yiyorum
Çünkü ders çalışıyorum
Hafta sonu son vizelerim var
Zihnimi açsın biraz dedim
Ah biraz da kiloları açan,azaltan şeyler bulsam
kızlar başka su atmak için önerebileceğiniz neler var
kızlar başka su atmak için önerebileceğiniz neler var
slm kizlar yediklerimi yazayim yazmadan bu gün sabah tartildim sok oldum 84.8 cikdim oleyyy cumaya kadar degismesse
süper çıkmışsın tebrikler gitsin kilolarrrrrrrrrr
Merhaba Canım hoşgeldin aramıza
Kilon hemen hemen Derin ve benim gibi boyunu ve yaşını öğrenebilirmiyim
Bende kalori hesabı yapıyorum yani öyle fazla abartmadan tavsiye ederim ama en önemlisi spor. Leslie yapmanı öneririm :87:
hoşbuldum:)
boyum 168, yaşım da 26... son dört yılda 50 kilo aldım. ah o aldığım 50yi versem yetecek bana. hatta iki haneli rakamlar bile ziyadesiyle mutlu edecek beni:)
hoşbuldum:)
boyum 168, yaşım da 26... son dört yılda 50 kilo aldım. ah o aldığım 50yi versem yetecek bana. hatta iki haneli rakamlar bile ziyadesiyle mutlu edecek beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?